welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Today at 12:07
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Saige Hannigan
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Des & Cassy ~ ♥

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Des & Cassy ~ ♥ 19.07.14 16:41

Desmond & Cassy


Kellene valami könyv, vagy legalább valami útbaigazítás, amiben pontról pontra le lennének írva azok a dolgok, hogy mitől lehetnék jó feleség. Nehéz dolgom van, eddig úgy éltem, hogy kiszolgáltak, hogy a konyha ismeretlen terület volt számomra. Most pedig, hogy a nagyon is közeli jövőben Desmond felesége fogok lenni most nagy rajtam a nyomás, elvégre anyámat sem tudnám megkérdezni, hogy mit kellene ilyenkor tennem, mert úgy vélem sosem volt túl jó feleség, sőt soha még csak egy kávét sem főzött magának. A legtöbb lánnyal ellentétben engem nem tanított meg az anyukám főzni, mégis ennek ellenére szeretnék kedveskedni a vőlegényemnek egy finom vacsorával. Félek. Még azelőtt sosem merészkedtem be a konyhába azzal a szándékkal, hogy egyes egyedül megpróbálkozok azzal, hogy főzzek. Mindig az első próbálkozás a legnehezebb nem? Pozitívan kell hozzá állnom és sikerülni is fog, s ha mégis kudarcom lenne elkönyvelném egy rosszul sikerült próbálnak, de nem adnám fel. Ha először nem járok sikerrel akkor majd másodszor, vagy harmadjára sikerem lesz, feltéve ha nem égetem porig a konyhát a próbálkozásaim alkalmával. Első nekifutásra nem akartam túl bonyolult ételt készíteni, ezért esett a választásom a lasagnere. Legalább erről tudom, hogy Desmond is szereti, feltéve ha sikerül majd úgy elkészítenem, hogy ehető is legyen. Persze azt is tudom, hogy sok minden múlik a tálaláson is. Szerencse, hogy arra is van ötletem. Eleinte idegesen kapkodtam, azt akartam, hogy készen legyek mire haza ér, hogy garantált legyen a meglepetés. Szerintem nem csak Desmond fog meglepődni, hanem én is, ha kiderül, hogy még finomra is sikeredett. Miután összeállítottam betettem a sütőbe, ízlésesem megterítettem, majd sietve mentem fel az emeletre, hogy átöltözzek. Szigorúan nem nevezném ruhának ami rajtam van, hiszen csak egy csábos fehérneműt kaptam magamra és egy átlátszó fekete köntöst. Mondjuk ez a B tervem arra az esetre, ha nem sikerülne a vacsi. Pont mire elkészültem, addigra meg is sült, ezért kivettem a sütőből. Innentől már csak Desmond érkezésére vártam, egy egészen kicsikét féltem, mert meglepni szeretném, nem pedig leszerepelni előtte.

    TAG: Des ♥  | WORDS: 325 | NOTES: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 19.07.14 18:04

A szerelem kockáztasson mindent, vagy vesszen mindörökké
Minden egyes nap, napról-napra egyre jobban várom azt a pillanatot, hogy hazaérjek és Cassandra egy kisebb csókáradattal letámadva a nyakamba ugorjon. Azt kell mondani, hogy nagyon is finom illatok fogadtak, ahogy egyre beljebb lépkedtem a házban, csakhogy most előbb a kisebb cicával találkoztam.
- Berlioz, tiszta cica lettél. - Reggel még meglehetősen koszos volt, amikor elmentem itthonról, vagyis visszamentem az irodába. Lehajoltam hozzá, hogy néhány röpke pillanat erejéig megcirógassam az álla alatt. Jó tudni, hogy nem akart a cica újfent világot látni, bár arról minden bizonnyal még abban a percben tudomást szereztem volna, hogy Cassandra észrevette volna, hogy nincs meg.
- Cica, hol van Cassandra? - Bár tudtom szerint ma nem ünnepelünk semmit, mégis minden egyes nap piszkosul egy pofátlan mázlistának érzem magam, mert ez a nő engem szeret. Így hazafelé még gyorsan útba ejtettem egy virágüzletet, mert ki van zárva, hogy ne a kedvenc virágjával lepjem meg.
- Ha nem tudnám azt gondolnám érted, amit mondok. - Mivel a mi előbb nagyon is gúnyosan nézet vissza rám, amikor tapintatosan, de a fürdésre célozgattam a cicának, ami ezek szerint nyilvánvalóan nem volt a tetszésére, de láthatóan mégis csak elbírtak vele. Nem kellettem még a macska fürdetéshez is. Bár azért, ha az időm engedte volna szívesen megnéztem volna, ahogy a kis menyasszonyom a cicával küzd.
De mivel most már nagyon is érdekel honnan ez a finom illat felálltam, hogy férfihez méltóan kövessem az illatokat, ami nekem eléggé vacsinak tűnik és az illatokból ítélve... Nem is rossz. Lassan belépve a konyhába mondhatni, hogy majd leesett az állam, de a szám az egész biztosan tátva maradt pár pillanatig. Cassandra a konyhapulton ül, Cassandra a konyhában van, lasagne illat, szexi fehérnemű... Mindez tényleg az, aminek látszik. Sütött vacsorát?

- Fincsi az illata. - Így lenne tisztességes egyből a desszertet akarni, mégis közelebb sétáltam hozzá, hogy megcsókoljam a menyasszonyomat, meg persze, hogy a virágcsokor is őt illeti.
- Ez a desszert vagy a B terv? - Egyik kezem lassan lesiklott a köntöse megkötöttjéhez és finoman meglazítottam. Bármi is legyen, nekem máris elnyerte a tetszésemet. Nem mellékesen farkaséhes vagyok.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 19.07.14 20:32

Desmond & Cassy
Régen izgultam már ennyire, de efféle okból kifolyólag még sosem kellett idegeskednem. Cassandra Hemingway sosem főzött volna önmagától vacsorát, de a leendő Cassandra Drescher nem csak, hogy elkészítette a vőlegényének a mai vacsorát, de szívvel, lélekkel tette. Remélem ízleni is fog neki, mert ha már a legelső falatot is kiköpné mert ehetetlennek tartaná, akkor egy időre biztosan elvenné a kedvem a főzéstől. Habár tudom, hogy nem várná el tőlem, de azért mégis szeretném, hogy valamennyire büszke legyen rám, úgymond ezzel is éreztetni szeretném vele, hogy mennyire fontos számomra. Ezelőtt még soha egyetlen férfinak sem főztem, mert még soha senki sem volt ilyen fontos.  
- Remélem nem csak az illata ilyen jó. - Úgy sikerült elkészítenem, vagyis külsőre olyan lett, mint ahogy a szakácskönyv képén is volt, de ez még nem garancia, hogy ízre is olyan finom fog lenni, mint ahogy lenni kellene.
- Ez attól függ, hogy hogy sikerült a vacsi. - Finoman kezére csaptam, hogy még véletlenül se kerüljön le rólam idő előtt a köntösöm.  
- Vízbe teszem a csokrot, egyébként köszönöm, nagyon figyelmes vagy, sőt azt is meg merem kockáztatni, hogy te vagy a valaha létezett legfigyelmesebb vőlegény a világon. - Adtam neki egy gyors szájra puszit, majd elindultam, hogy vázába tegyem a kedvenc virágomból készült csodaszép csokrot.
- Nos a vacsora tálalva már csak arra vár, hogy megkóstoljuk. - Szedtem neki egy kis adaggal. - Előbb egy kis kóstolót kapsz, mert ha netán nagyon nem ízlene nem szeretném, hogy már csak azért is megegyél mindent a tányérról mert nem akarsz megbántani. - Majd magamnak is szedtem, ezután feszülten meredtem rá, arra vártam, hogy előbb Desmond kóstolja meg, látni akarom az első reakcióját.

    TAG: Des ♥  | WORDS: 275 | NOTES: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 21.07.14 15:25

A szerelem kockáztasson mindent, vagy vesszen mindörökké
- Te most a kezemre csaptál? Te most tényleg a kezemre csaptál? - Kérdeztem vissza nevetve. Nem jellemző, hogy a kezemre csapna, miközben a köntösével játszadozom, most pedig nem is volt semmiféle hátsószándékom vele, épp csak érdeklődtem kicsit mire is kell számítanom. De ezek szerint egyelőre nyilvánvalóan be kell érnem annyival, amennyit láthatok belőle így a köntösén keresztül.
De a vacsinak valóban finom illata van, vagyis addig kellene megkóstolni, amíg még meleg. A mi vágyaink pedig addig sem fognak kihűlni, ellenkezőleg... Szóval, bizonyára azért kaptam a kezemre, hogy legyek olyan mohó, nem a desszerttel kezdjük, hanem a vacsival. Szóval, majd csak túlteszem magam rajta a férfiúi büszkeségemmel együtt. De ugyanakkor azt is tudom, hogy ha mégis sikerülne és lekerülne róla a köntös, akkor a vacsoránkat újra kellene melegíteni, Cassanra pedig biztos nem örülne neki, mivel ilyesmi nálunk még nem fordult elő, hogy vacsorával várt volna haza, mármint olyasvalamivel nem, amit még össze is kell állítani, nemcsak tíz perc alatt megsütjük, vagy bedobjuk a mikróba.

- Ezt kétlem... Nem járok bevásárolni, nem segítek a mosogatásban, nem teregetek ki. De édes vagy. - Igaz, hogy ezeket neki sem kell megcsinálnia, de ha nem lenne bejárónőnk, mert hétköznapian szeretnénk élni az életünket, akkor ezeket a dolgokat mind neki kellene megcsinálnia. Én pedig akkor lennék igazán figyelmes, ha bizonyos teendőket levennék a lábáról. De hajlamos vagyok rendetlenül viselkedni. Széthagyva a cuccaimat a házban mindenfelé. A nappaliban a fekete öltönyömet a kanapén, a kék ingemet az egyik fotel karfáján, a pólómat ahol épp ledobtam... Szóval, nem szépítem, hogy olykor nagyon is rendetlen vagyok és ha mindig neki kellene takarítania utánam valószínűleg vitából is több lenne a kapcsolatunkban.
- Láttál Te engem egyszer is jó képet vágni Agatha kávéjához? - Valami borzadály volt az a kávé. Förtelmes. Ha nem tudtam volna kezdtem volna azt hinni, hogy a cukrot összekeveri a pocokméreggel. De a leendő feleségemnek csak azért sem hazudnék. Abban igaza van, hogy nem szeretnék megbántani, de attól még tapintatosan megmondanám, hogy kissé túlfűszerezte vagy nem sült meg eléggé... Vagy megvárnám, hogy Ő is megkóstolja. De szófogadóan én kóstoltam meg először. Hosszú másodpercekig nem szólaltam meg, de alig bírtam ki nevetés nélkül, mivel mindvégig láttam, hogy finoman tűkön ül már, hogy mondjak végre valamit.
- Ez iszonyúan... Jó lett! - Nem kis szünetet tartva böktem ki végül, hogy nagyon is finom lett. Az egyik kedvencemmel kísérletezett. Én pedig köztudottan válogatós vagyok, az ételek terén különösen, mert ha valami nem úgy van elkészítve, ahogy szerintem kellene, akkor nem eszem meg.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 22.07.14 11:36

Desmond & Cassy
Nem kellene ennyire kíváncsinak lennie, csak a vacsora után kerülhet le rólam a köntös. Mert ha meglátja milyen csábító fehérneműt viselek, akkor bizony nem bírná ki, hogy ne engem kóstolgasson a vacsora helyett.
- Muszáj volt, mert ha meglátod mit viselek a köntös alatt, akkor már a vacsi nem is érdekelne. - Mondtam sejtelmesen mosolyogva. Nevezzük ezt B tervnek, ha ehetetlenre sikeredett volna a főztöm, akkor belőlem lesz a desszert, noha így is úgy is én lennék a desszert.
- Ettől függetlenül is úgy érzem, hogy te vagy a legjobb vőlegény a világon, sőt belőled lesz nem is olyan sokára a legjobb férj. Én miattad már most a világ legszerencsésebb nőjének érzem magam. - Nem érdekel, hogy nem vásárol be, hogy nem segít a házimunkában, különben is ezért van bejárónőnk. Engem csak az érdekel, hogy szeret és törődik velem, hogy ennél figyelmesebb férfit nem is kívánhatnék magam mellé. Eleinte nagyon zavart a féltékenysége, de aztán rájöttem, hogy azért féltékeny, mert tényleg szeret és képtelen lenne elveszíteni.
- Nem, még sosem, de remélem képes leszel a főztömhöz jó képet vágni. - Arra nem is gondoltam, hogy mi lesz akkor, ha nagyon is ízleni fog neki a főztem és ezek után elvárná, hogy minden nap vacsorával várjam haza. Talán nem véletlenül nem gondoltam erre. Most még annyira lehetetlennek tűnik még az is, hogy ehetőt főzzek, nem hogy még finomra is sikerüljön. Viszont egy hős vagyok, hogy egyedül megpróbálkoztam a főzéssel. Pedig nagyon is tartottam attól, hogy magamra gyújtom a konyhát, megvágom az ujjamat, vagy megégetem magam. Szerencsére minden ujjam a helyén maradt és még valamiféle csoda folytán még a lasagne se égett oda.
- Muszáj volt így rám ijeszteni? - Az a hatásszünet hosszú perceknek tűnt, már majdnem elhittem, hogy tényleg iszonyú lett, de mindvégig figyeltem az arcát és úgy tűnik, hogy tényleg ízlik neki, ezért bátorkodtam én is megkóstolni a főztöm.
- Hű. - Ennyit tudtam kinyögni miután megkóstoltam. Már majdnem saját magam is kételkedni kezdtem abban, hogy ezt tényleg én csináltam-e? Csak mert a vártnál sokkal jobban sikerült.
- Ezt nevezik kezdők szerencséjének? - Valójában nagyon is megéheztem, hiszen egész délután nem ettem semmit, mert annyira ideges voltam, hogy jól sikerüljön a vacsi, de most nagyon is mohón kezdtem neki esni a tányérom tartalmának.

    TAG: Des ♥  | WORDS: 374 | NOTES: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 08.08.14 17:43

A szerelem kockáztasson mindent, vagy vesszen mindörökké
- Engem minden érdekel, ami veled kapcsolatos, de legjobban mégis csak az, amikor Te vagy a figyelmem középpontjában és semmi sincs rajtad. - Ezt bármikor nyíltan elismerem. Férfi vagyok. Cassandra pedig észvesztően dögös, szexi, csini, gyönyörű és édes. Egyszóval benne minden, minden megvan, amire egy férfi vágyhat. Én pedig nem is vágyom ennél többre. Az enyém... vele pedig mindent megkaptam, amiről azt hittem, hogy sosem fogom kiérdemelni, mert belőlem valahogy hiányzik valami. De Cassandrának mégis sikerült felébreszteni bennem ezt az érzést, amiről már nem is akarok lemondani sosem, mégpedig az, hogy szerethetem. Őrülten szeretem, imádom és kívánom minden apró kis porcikájával együtt. Szóval, attól tartok, hogy nem is tudna elégszer a kezemre csapni ahhoz, hogy ne vetkőztessem le a tekintetemmel vacsi közben. De ettől még persze nagyon is meglepő volt, hogy vacsorával várt haza, amivel valószínűleg nem volt könnyű dolga, ezt pedig értékelem, mert tudom, hogy miattam csinálta, hogy nekem örömet okozzon és kellemesen meglepjen.
- De Te szeretsz. Azért főztél, mert szeretsz. Tehát biztosan nagyon fincsi. De attól még ne gondolod, hogy lefogok mondani a desszertről. - Fogalmam sincs, hogy desszerttel készült-e, de mindegy is, ha igen, akkor azt is róla akarom elfogyasztani, mert pontosan tudom, hogy úgy százszorta édesebb lenne minden. De egyelőre nagyon azok fogok lenni, hogy jól viselkedjek, hogy ne keljen többször a kezemre csapnia, mert még a végén ki is kell engesztelnie, mert morogni fogok érte. Még soha egy nő sem csapott a kezemre... Ellenkezőleg.
- Igen. Látnod kellett volna. Olyan aranyos voltál, mint egy kiscica. Apropó cica, Berlioznak hogy tetszett a pancsi-pancsi? A mielőbb eléggé csúnyán nézett vissza rám, amikor megjegyeztem neki, hogy jó látni, hogy megint tiszta a cicánk. - Egy cica mégis mennyire élvezheti a fürdetést? Nem hiszem, hogy túlzottan. Azt is eltudom képzelni, hogy a házvezetőnővel együttes erővel kapták el megelőzőleg pedig körbe-körbe futkostak az egész házban, hogy elkapják végre.
- Kiderül, ha második alkalommal is nekiveselkedsz. - Szerintem ennek semmi köze a kezdők szerencséjéhez. Egyszerűen csak végre hitt abban, hogy nem fog kifogni rajta egy vacsora elkészítése. Én pedig erre aztán tényleg nem számítottam, mivel eddig azt gondoltam, hogy úgy magától a konyha fogalmától is irtózik.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 09.08.14 20:40

Desmond & Cassy
- Arra még egy kicsit várnod kell, hogy semmi se legyen rajtam, de előbb a vacsorával foglalkozzunk. Számtalanszor láttál már meztelenül, de hányszor is volt szerencséd ahhoz, hogy főzni láss? – Igaz konkrétan most sem látta, hogyan főzök, talán jobb is, mert olykor eléggé képes voltam bepánikolni. Viszont ha az emlékeim nem csalnak akkor már egyszer volt részünk közös főzőcskézésben, csak hogy ott valódi fűszerek helyett a belőlünk áradó erotika fűszerezte meg igazán az ételt.
- Mi másért száműztem volna magam a konyhába? – A szerelem sok mindenre képes, még arra is, hogy rávegyem magam arra, hogy főzzek neki. Na, nem mintha akkora áldozat lett volna részemről az, hogy főzzek rá, de azért valljuk be nem vagyok ahhoz hozzá szokva, hogy nekem ezt kellene tennem, de érte megtettem.
- Nem készültem desszerttel, de csak azért mert vacsora után más fajta desszertet fogsz kapni. Az esküvő előtt vigyáznunk kell az alakunkra. – Legalább is én nagyon szeretném tartani a formámat, ezért kizárt dolog, hogy bármi édeset ennék már ilyen késői órában.
- Fogalmazzunk úgy, hogy nem hinném, hogy többé ki akarna szökni, vagy a fürdőszoba közelébe kerülni, annyira tetszett neki. – Kihívás volt, nem is hittem volna, hogy ennyire nehéz dolgom lesz vele. Tényleg irtózik szegénykém a víztől, de erre gondolt volna akkor mikor kiosont és a bundácskája tiszta kosz lett.  
- Szerencsére kisebb sérüléssel meg sikerült úsznom a cica és a víz találkozását. – Mutattam fel kézfejemet, ahol egy karmolás nyoma volt látható. Berlioz, ahogy ki akart ugrani a kádból bele kapott a kezembe.
- Szóval annyira sikerült finomat főznöm, hogy azt szeretnéd hogy még főzzek rád? – Mert megoldható lenne, hogy ha nem vagyok túl elfoglalt, de szerintem csak azután, hogy összeházasodtunk, mert az esküvői előkészületek mostanában minden időmet lefoglalják. Egyre közelebb van az a bizonyos nagy nap és addig még nagyon sok az elintézni való. Mégis megéri az a sok munka, amit bele fektetek, hiszen azt szeretném, hogy minden tökéletes legyen.
    TAG: Des ♥  | WORDS: 317 | NOTES: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 13.08.14 5:56

A szerelem kockáztasson mindent, vagy vesszen mindörökké
- Akkor ezentúl arra kellene gerjednem, ahogy a konyhában sertepertélsz? - Nem azt mondom, hogy ebben nincs számomra semmi csábító különösen, ha ilyen finomra fog mindig sikerülni a vacsi, azután pedig még a köntöségtől is megfoszthatom, ami úgy érzem egy már kínzóan szexi fehérneműt akar, ami nem fogja megélni a holnapot. Vacsi után már biztosra veszem, hogy nem fog a kezemre csapni, mint egy csíntalan kis kölyöknek, sokkal inkább Ő maga fogja irányítani, hogy merre szeretné, ha végre elkalandoznék.
- Elképzelésem sincs. Még Berlioz is olyan furcsa szemekkel nézett rám, hogy ez a nő megőrült, a konyhában van. - Természetesen olyan aggodalmas szemekkel, hogy mind meghalunk, égni fogunk. De az meglehet, hogy inkább azért nézett rám olyan rémülten, mert ezek az elvetemültek vízbe tuszkolták. Cassandra pedig attól akadt ki, hogy milyen koszos a cica, szóval ez már végképp nem az én harcom, dehogy fogok beleszólni, bár mi tagadás, hogy élveztem volna, ha engem is betaszít a zuhany alá... Hmm, egyszer még kipróbálom edzés után, elfelejtek egyből lezuhanyozni.
- Hmm, nem félsz, hogy ezentúl engem fog szeretni, mert lehoztam a fáról erre Te vízbe tuszkoltad? Kész életveszély volt a mai nap a cicának. - Imádom cukkolni. Ezt sem tagadom, minek is, ha egyszer rémesen egyértelmű. Egyrészt, mert mocskosul élvezem. Másrészt, mert képtelen is volna csendben tűrni, ahogy cukkolom. csak akkor ha haragszik rám és büntiben vagyok.
- Hmm, Te is egy cica vagy, de még sosem ugrottál ki a kezemből. - Pedig már volt arra is példa, hogy akarata ellenére csobbant párszor a medencében. Látszott arra, hogy annyira nem számít rá, hogy bármire is készülnék, hogy szinte már késztetést éreztem arra, hogy beledobjam.
- A mi kapcsolatunk is csak egy egyszeri alkalommal indult. Aztán túl jól működött közöttünk ahhoz, hogy ne folytassuk... - Azt hiszem nem kell részleteznem, hogy ezzel mire is szerettem volna rávezetni. Mi is csak egyszer feküdtünk le egymással és utána még egyszer meg még egyszer. Sőt, azóta sem tudjuk abbahagyni és most már nem is akarjuk.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 13.08.14 15:36

Desmond & Cassy
 
- Oh, szerinted nem tudnám szexin kavargatni mondjuk a levest? - Szerintem még az álla is leesne ha oda állnék a tűzhely mellé magassarkúban és szexi fehérneműben, hogy márpedig én akkor is szexi leszek mikor a konyhában vagyok. Azt már most be kell mindkettőnknek látnunk, hogy belőlem sosem lesz az a tipikus házi asszony, aki naphosszat a konyhában van, viszont néha  néha betévednék, hogy meglepjem valami finommal. Mondjuk az sem lenne ellenemre, ha ismét közösen főzőcskéznénk.
- Olyan meglepő volt, hogy a konyhában találtál rám? - Tudom még ilyen nem fordult elő, nem főztem még ebben a házban, de mentségemre legyen, hogy még nem rég költöztünk be. Nem sokára férjes asszony leszek és ez már magában hihetetlen még számomra, ahogyan az is, hogy elterveztem, hogy a közel jövőben elég sűrűn meg fogok fordulni a konyhában.
- Berlioz sosem fog úgy szeretni téged, mint ahogyan engem. - Néztem rá szúrós tekintettel. - Egyébként sem hagyod neki, hogy szeressen, mindig olyan elutasító vagy vele. - Akárhányszor oda dörgölődzik a lábához sosem veszi fel, pedig a cica pontosan azért hízeleg neki, hogy legalább egy kicsit foglalkozzon vele.
- Csak sosincs rá lehetőségem, mielőtt észbe kapnék máris belöksz a medencébe. Nem felejtettem ám el, hogy vigyáznom kell veled ha a medencénél megkörnyékezel. - Nem szeretek ruhástól fürdeni, de miatta volt már részem benne. Még azt hiszem meg sem bosszultam ezt, de még elég időm van arra, hogy kellően visszavágjak, vagy akár arra, hogy legközelebb Desmond végezze a medencében.
- Oh, értem ám a célzást. - Azért ha nem haragszik még mindig több időt töltenék vele a hálószobában, mint egyedül a konyhában.
    TAG: Des ♥  | WORDS: xxx | NOTES: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 23.08.14 9:47

A szerelem kockáztasson mindent, vagy vesszen mindörökké
- Biztosra veszem, hogy a kis konyhai köténykédben is nagyon dögös lennél, de a függöny ihlette ruhadarabjaidat még mindig jobban kedvelem. - Mert engem azok még mindig egy köré tekert függönyanyagra emlékeztetnek, ami könnyen téphető, szóval nagyon szeretőm őket. De olykor azt sem veszem zokon, ha fáradtan érek haza , ha semmi sincs rajta, csak egy hálóköntös, még annak ellenére is, hogy külön élvezettel tölt el, ha én vetkőztethetem le vagy téphetek, szaggathatok le róla mindent, mint egy fenevad.
- De a szexi fehérneműid és a konyhatündér szerelésed között kimaradt még valami, nem gondolod? A nyusziruha? De ha a cica bajszod lenne meg farkincád az is nagyon cuki lenne. - Szerintem nagyon is jól szórakoznánk adott esetben. Még sosem láttam nyuszi fülekkel, de a bojtos farkincára is kíváncsi lennék, a macskakarmok azok már megvannak, tőlük nem tartok, hisz csak akkor bújnak elő, ha azt akarom.
- Inkább megdöbbentő, mint meglepő. - Nem pusztán nem számítottam rá és váratlanul ért, még álmomban sem gondoltam volna, hogy vacsival fog hazavárni, amit nem rendelt, hanem maga készített és szenvedett meg azért, hogy számomra kifogástalanul finom vacsorával várjon haza.
- Vízbe dugtad... Én felmásztam érte, lehoztam és még simogattam is, amíg megreggeliztél. Ez egy-nulla a javamra. - A szúrós tekintetre most kedvem lenne nyelvet ölteni, de inkább csak egy örömittas mosollyal felelek, ami az én arcomon elég gyakori jelenség, mivel én mindig nyerek.
- Nem is, mert felkaplak és beledoblak. Egyszerűen csak gyorsabb vagyok annál, hogy észbe kapj és megkapaszkodj bennem, akkor jó eséllyel mindketten esnénk. - Ha velem van ezt sosem úszhatja meg. Ruhástól azért mulatságosabb, mert olyankor láthatom milyen, amikor harapni tudna. Tudom, hogy mennyire nem szereti - és akkor még finoman fogalmazok -, amikor ezt csinálom vele, én viszont egyenesen imádom.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 24.08.14 16:56

Desmond & Cassy
Mikor először látott abban a bizony ruhadarabban, amiben el akartam csábítani - sikerült is - akkor is megkaptam azt, hogy olyan átlátszó az anyaga, hogy akár egy függönnyel is többet tudnék eltakarni magamból. Hm, de akkor nem is az volt a célom, hogy takargassam magam előtte, sőt pont az ellenkezője, de így legalább bele csempésztem egy kis titokzatosságot is.
- Azért mert vadállat vagy és imádod letépni rólam? - Már csak akkor is olyan elégedett képet szokott vágni, mikor az anyag recsegve adja meg magát. Elképesztő, hogy mennyire tudja élvezni azt, hogy vetkőztethet, de leginkább mégis az a kedvence, ha mindent letéphet rólam.
- Hm, nem is tudtam, hogy efféle különleges kívánságaid is lennének. - Nem vagyok semmi jónak sem az elrontója, ezért nem tartom kizártnak, hogy a nem is olyan távoli jövőben lesz efféle meglepetésben része.
- Nem azt mondom, hogy szokj hozzá, mert innentől kezdve ez fog rád várni minden este, de azért igyekezni fogok. - Szeretnék jó feleség lenni. Az egy dolog, hogy az ágyban képes vagyok kielégíteni a mohó étvágyát, de azért a konyhában is meg kellene állnom valahogy a helyemet.
- Akkor ezek után, mi lenne ha Berlioz dorombolna neked este? - Nem gondoltam ám komolyan, de annyira bosszantó tud lenni mikor ilyen örömittasan mosolyog. Tudom, hogy a tények alapján Desmond áll nyerésre, de mégis csak az én cicámról van szó. Nem volt más választásom, meg kellett fürdetnem, mert eléggé koszos lett míg odakint kóborolt.  
- Oh, nem! Többet nem fogom elkövetni azt a hibát, hogy ne kezdjek el futni minél messzebb a medencétől ha ruha van rajtam és meglátom, hogy felém közeledsz. - Úgy látom befejezte az evést, ha netán szeretne repetát kapni, akkor fog is, csak nem most. Mert én idő közben egészen másra lettem éhes. Felpattantam az asztaltól, majd megtettem néhány lépést hátrálva a hálószobánk felé.
- Most nem csapnék rá a kezedre, ha esetleg kíváncsi lennél arra, mit viselek a köntös alatt. - Kezem a köntös megkötő részére siklott, de még mindig arra vártam, - vagy inkább vágytam? - hogy a vőlegényem hámozza le rólam a köntöst.
    TAG: Des ♥  | WORDS: xxx | NOTES: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 03.09.14 9:16

A szerelem kockáztasson mindent, vagy vesszen mindörökké
- Tagadni akarod mennyire élvezed, hogy vadállatként tépek le rólad mindent? - Mert ha igen, akár ebben a percben is szívesen rácáfolnék, hogy igazam van. Nincs akadálya. Talán, sőt kétségtelen, ha a mi előbb nem csapott volna a kezemre nagyon is élezné már, hogy vadállatként tépek le róla mindent. Bár tekintetemmel már egy ideje ismerkedem a köntösével. Iszonyúan szeretném pusztán a tekintetemmel levetkőztetni, de be kell látnom, hogy ez így nem fog működni. Egyébként is jobban szeretem a fogammal lehúzni róla az utolsó darabot és legalább annyira élezem hallani, ahogy az anyag recsegve adja meg magát nekem.
- Azt sem követeltem, hogy vacsival várj haza, mivel tudom, hogy eléggé hadilábon állsz az ilyesmivel. Épp ezért nagyra értékelem, hogy a ma délutánod arra áldoztad, hogy főzz nekem valamit. A ledöbbentem jobb kifejezés lenne, mint a meglepődtem. Meghálálom... Te pedig eldöntheted, hogy hol, hogyan és mivel szeretnéd. - Olyan mocskosan gondoltam, amilyen mocskosan hangzottak szavaim. Ma este már csak arra kell számítania, hogy olyan önkívületi állapotba fogom röpíteni, hogy képtelen lesz gondolkodni, megfog szűnni a külvilág és csak mi ketten fogunk létezni.
- Na és mibe fog ez nekem fájni, cica? - Ezt a figyelmességet olyankor szokta bevetni, amikor valamit nagyon, nagyon, nagyon szeretne megkapni a közreműködésemmel. Szóval, ha így van, akkor még most megszeretném tudni, hogy ez a vacsi, a szexi fehérnemű ész az odaadó szex mégis mibe fog nekem kerülni. mert kezdem azt hinni, hogy piszkosul sokba.
- Azon mi már túl vagyunk a cicával. Még a nappaliban... Úgy tűnt aggódik érted. Ő sem érti mi lehet az oka annak, hogy nem voltál egész délután vele. Éjszakára pedig az enyém vagy. Nem osztozom... De ha esetleg megkarmolna, akkor tudd, hogy féltékeny. Ki kell engesztelnem... Őszintén szólva sokkal inkább egy vallomással tartozom Berlioznak. - Nekem már van egy cicusom. És ez a cica mindennél és mindenkinél fontosabb. És sajnos még egy, kettő cicának már nincs hely a szívemben, mert még egy cicust már nem tudnék úgy szeretni. Ezt mégis csak tőlem kell hallania.
- Valóban... - Lassú kimért léptekkel kezdtem közeledne hozzá. Már most tépnék, szakítanék mindent, de egyelőre még csak, mint egy huncut kölyök kezdtem el játszadozni a masnival a köntösön, ami elválaszt minket egymástól és engem attól, hogy végre ajkaimmal is ostrom alá vehessem testének minden apró kis szegletét. Végül pedig a finom tapintású anyagnál fogva húztam magamhoz olyan közel, hogy ajkaink már-már összeértek, de még nem csókoltam meg. - A rossz cicusomat akarom!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 03.09.14 17:25

Desmond & Cassy
Mintha csak attól tartanánk, hogy az öregkor közelebb van, mint gondolnánk, és akkor már nem vágynánk ennyire egymásra. Legalábbis nagyon úgy tűnik mert mindig engedünk a csábításnak. Abba most nem is akarunk gondolni, hogy ilyen aktív szexuális élet után, hogyan bírjuk ki a szex mentes terhes időszakot.
- Nem is tudnám tagadni. – Először is mert látszik rajtam. Másodszor pedig mindig nagyon megjutalmazom szerintem miután vadállatként minden ruhaneműmtől megfosztott. Harmadszor pedig… Nem hiába veszek olyan vadító fehér neműket, pontosan azt akarom elérni, hogy eszét vesztve tépje le rólam.
- Arra gondoltam, hogy a hálószoba falai között fogadnám szívesen a hálálkodásodat. – Kellene ennél is jobban sokatmondóbbnak lennem? Már csak akkor lett volna ennél is jobban egyértelmű a szándékom, hogy ha a vacsorát egyenesen magamról szolgáltam volna fel.
- Szerinted van bármi hátsószándékom csak mert szerettem volna meglepni egy finom vacsival azt a férfit, aki hamarosan a férjem lesz? – Akármilyen meglepően is hangzik, de semmi sem lappang a háttérben, mindössze tényleg szerettem volna jó menyasszony lenni, hiszen aztán a felesége fogok lenni és egy feleség gondoskodik a férjéről.
- Miféle vallomással? – Azért mégis csak fel tudta kelteni a kíváncsiságomat. Azt pedig nem hiszem el róla, hogy annyira utálja a cicát, amennyire mondani szokta, persze egy ideig – óráig biztosan nagyon gyűlöli hogy ha nyávog, de ma megmutatta, hogy mennyire tudja szeretni. Nem akartam neki mondani, de nagyon is aranyos volt, ahogy a cicát a kezében tartotta a nagy mentőakció után.
- Azt akarod, hogy karmoljak? – Suttogtam ajkaira, de már szinte az őrültbe kergetett azzal, hogy még mindig nem vette le rólam a köntöst. Olyan távolinak tűnik innen a hálószoba, vajon ki fogjuk bírni odáig?

    TAG: Des ♥  | WORDS: 270 | NOTES: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 22.12.14 11:07

A szerelem kockáztasson mindent, vagy vesszen mindörökké
- Na és mi van abban az esetben, ha nem bírom ki addig? - Miért is kellene? Az egész ház csak a minék széltében és hosszában is, a pincétől a padlásig. Többé nem kell átosonnunk egymáshoz, hacsak nem szeretnénk nosztalgiázni, de ha mégis, akkor is csak annyit kell tennünk, hogy hazalátogatunk a drága szüleinkhez, sőt azt hiszem abban a percben feltörnének az emlékeink, hogy az emeletre lépnénk. Több már nem is kellene... Azt nem mondom, hogy nem fog hiányozni az az időszak egy kicsit sem, de az sokkal inkább a tetszésemre van, hogy akkor ölelhetem, csókolhatom meg, amikor csak akarom, sőt a háznak abban a szegletében tehetem a magamévá, ahol csak akarom. Ez pedig felülmúlhatatlan érzés, hogy csak az enyém mindene, minden egyes apró kis porcikája, hamarosan már jogerősen is. Nem birtokolni akarom. Egyszerűen csak élvezem, hogy csakis az enyém és senki másé már nem lesz. Úgy vélem ezt még megtehetem.
- Akkor ez már duplán meglepő. Esetleg kellene még valamire számítanom? - Bízom benne, hogy igen. Az az igazán élvezhető a mi kapcsolatunkban, hogy mi mindig többre és többre vágyunk egymástól, egymás iránt. Mindig, mindig és azt akarom, hogy ez így is maradjon. Mindent meg is fogok tenni annak érdekében, hogy ez így is maradjon, mert ez a nő, Ő a mindenem.
- Nekem már van egy cicám... Még egynek pedig nem biztos, hogy már tudnék helyet szorítani. - Az a igazság, hogy nem is akarok. Meglehet, sőt kétségtelenül, hogy nem a hűségemről vagyok olyan jól ismert a hölgyek körében, de a házas éveim során azzá válok, más különben minek is akarnék megnősülni? Még lehetne pár szép évem néhány tucat nővel, de most lemondok erről.
- Tudja Miss. Hemingway rám egy nő az önzőségemnek köszönve fog emlékezni, ugyanis mert mindent akarok és amit akarok, azt azonnal akarom. - Eddig nagyon is türelmesen eljátszadoztam azzal a csinos kis masnival köntösén, most viszont egyetlen határozott mozdulattal bújtattam ki a köntöséből, ami egy pillanat alatt a padlón végezte. Én pedig megragadva Cassandrát húztam közelebb vagy inkább préseltem magamhoz, miközben mohón falni kezdtem ajkait.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 25.12.14 22:28

Desmond & Cassy


- Valójában pont arra számítottam, hogy odáig nem bírod ki, pláne ha meglátod mit rejtegetek előled a köntösöm alatt. – Imádni fogja az alsóneműmet, legalábbis pár pillanatig biztosan, míg ezt is le nem tépi rólam. Drága múlatság ez, de valójában egyáltalán nem sajnálom, hogy nem sokára apró kis cafatokban fogja végezni az új fehérneműm. Imádom, hogy ilyen szenvedélyes, hogy ekkor hévvel akar megkapni. Akkor kezdhetek el pánikolni, mikor ez már megváltozik, de csak remélni tudom, hogy erre sosem fog sor kerülni, hogy mindig feltudom kelteni az érdeklődését irányomban. Persze, ahogyan múlnak az évek egyre nehezbb és nehezebb fog lenni ez a feladat, de számomra semmi sem lehetetlen.
- Azt hiszem még tartogatok számodra meglepetéseket, de nem árulhatom el őket, hiszen akkor már nem lenne meglepetés. – Ennyire nehéz elhinni, hogy mindenzt hátsószándék nélkül tettem? Igaz, még nem igazán volt arra példa, hogy vacsorával várjam haza, de én tényleg igyekszem jó menyasszony lenni, aztán pedig természetesen jó feleség. Egy feleség pedig vacsorával várja haza a fáradt férjét a munkából, ezzel is kimutatva, hogy mennyire várta és készült az érkezésére.
- Még Berlioznak sem? – Nagy szemekkel néztem rá, mert szerintem akármennyire is szeretné játszani a kemény legényt, azért mégis csak sikerült annak a cicának is belopnia magát a szívébe, hiszen Berlioz nagyon aranyos és nem mellékesen életem szerelmétől kaptam, szóval így is úgy is van egy érzelmi értéke.
Ajkaim szóra nyiltak volna, de Desmond szó szerint belém folytotta a szót, mohó, követelőző csókjával, miután kiszabadított köntösöm fogságából. Nem ellenkeztem. Minek is tettem volna? Ez volt az amire már azóta vágytam, hogy átlépte a küszöböt.
- Ne! Állj! – Miután ajkaink elváltak egymástól nem lehetett nem észrevenni azt, hogy a cica milyen nagy szemekkel néz minket. Zavaró volt, nagyon is.
- Ne a cica előtt. – Nadrágja övénél megragadva kezdtem vele hátrálni. - Gyere tigris, csak ránk vár a nagy hálószobai ágy. – Nevetélve lépdeltem, amennyire izgató volt a helyzet annyira komikus is egyben.


    TAG: Des ♥  | WORDS: 325 | NOTES: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 02.01.15 17:09

A szerelem kockáztasson mindent, vagy vesszen mindörökké
- Most ez komoly? Nemár... - Nem akartam elhinni, hogy a cica lettem leállítva, de amikor lepillantottam Berliozra már sokkal hihetőbbé vált. Ezt nem hiszem el. Így kénytelen voltam még egy kis ideig uralkodni magamon és engedelmesen nyál csorgatva követve az édes kis menyasszonyom a hálószobáig, ami most iszonyúan messzinek tűnt. De remélem azzal is tisztában van, hogy nagyon is sérti a férfiúi büszkeségem a dolog és követelni fogom, hogy engeszteljen ki, más különben el kell vennem, amit akarok. Édes mindegy, csak érjünk már fel és dönthessem már hanyatt az ágyon, onnantól kezdve, hogy újra belekóstolok már biztosra veszem, hogy nem fog sem leállítani, sem ellenkezni. Kívánom. másodpercről, másodpercre mindig jobban és jobban akarom és nem vagyok ahhoz hozzászokva. hogy nekem kell engedelmeskednem, de ha ezek után és miután felértünk is Ő szeretne irányítani, akkor ennél sokkal többre lesz szüksége, mert az állat meglehetősen kezd már bennem türelmetlenkedni és már csak az alkalomra vár, hogy leteperhesse.
A hálószobáig lépkedve mindvégig mélyen a szemébe néztem, így szerintem már maga is tudja mire kell számítania, a fehérneműjéből kettő perc múlva már csak cafatok fognak maradni. Nem tehetek róla. De mindig olyan szexin szemet szúró, hogy minél hamarabb megakarok szabadulni Tőle, mert nehezen viselem, ha várnom kell valamire. Önző vagyok, követelőző és akaratos. Így neveltek. Mindig tudom mit akarok és amit akarok azt azonnal akarom. Bosszantó módon Ő volt az egyetlen az életemben, akit nem kaptam meg azonnal. Eleinte az vezérelt, hogy mindennek és mindenkinek ellent mondjak és bebizonyítsam mindig elérem, amit akarok, azzal nem számoltam, hogy azután nem leszek már képes továbblépni, de most már nem is akarok.
Három, kettő, egy... Amint beléptünk a hálóba megragadva kaptam fel és döntöttem az ágyra ezzel visszakövetelve magamnak az irányítást. Forró csókokkal estem neki melleinek, miközben jobb kezemmel belemarkolva a combjába húztam fel az oldalamhoz.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 05.01.15 14:41

Desmond & Cassy
Le kellett állítanom, miután feltűnt, hogy Berlioz minket néz. Még csak az hiányozna, hogy dorombolva a lábunkhoz simuljon, jobb ha valahol máshol folytassuk, amit elkezdtünk, mondjuk egy cica mentes helyen. Szerintem Desmond számára pont elengedő lesz egy doromboló cica is a hálószobában. Az pedig szeretnék én lenni.
- Nekem úgy nem megy, hogy a cica figyel minket. - Azok a hatalmas szemek, amikkel kíváncsian kémlel minket. Azt már előre tudom, hogy ha gyerekünk lesz akkor sem fog nekem menni, ha mondjuk a kiságyban alszik. Még akkor sem, ha még kicsi lesz, hogy ha még nem fogja fel mi is zajlik körülötte. Feszélyezve érezném magam, pontosan úgy, ahogyan most is.
Néhány másodperc volt az egész, míg a hálószoba falai között tudhattuk magunkat, de addig is gyötrelem volt kivárni míg újra ajkait ajkaimon érezhettem. Hagytam neki, hogy irányítson, mindig is imádtam mikor ennyire szenvedélyesen, hevesen viselkedett. Akaratlanul is apró nyögések hagyták el ajkaimat miután puha ajkaival kényeztetni kezdte melleimet. Olyan érzékien csinálta, hogy minden egyes porcikám bele bizsergett. Lábaimat dereka köré fontam, hogy minél közelebb érezhessem magamhoz.
- Ígérd meg nekem, hogy miután összeházasodtunk azután is megmarad közöttünk ez a szenvedély. - Tartok, attól, hogy elhidegülünk egymástól az évek alatt, hogy már nem fogjuk ennyire kívánni egymást, de a szenvedély, ami most közöttünk van, olyan mintha lehetetlen lenne, hogy megszűnjön közöttünk bármikor is.

    TAG: Des ♥  | WORDS: xxx | NOTES: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 22.02.15 22:18

A szerelem kockáztasson mindent, vagy vesszen mindörökké
- Cica, nem egy darab papír fog minket összekötni, amit mindketten aláírunk. Az a darab papír arravaló, hogy az olyan önző férfiak, mint én... Szóval, minden módon azt akarom, hogy az enyém legyél. Érezni akarom, hogy hozzám tartozol. Nyilván nem kértelek volna meg, ha nem szeretnélek, de a szenvedélyünk nem ezen a házasságpapíron fog múlni. - Meglepetten néztem fel rá, hogy ez mégis miféle kérdés, de aztán mégis csak arra gondoltam, hogy inkább megnyugtatom és elmondom neki miért is akarom ilyen hamar elvenni. Végül is várhattunk volna még hónapokat, éveket is akár, de személy szerint ennek semmi értelmét sem látom, mert mégis mire várnánk, miért? Semmi sem fog megváltozni hónapok vagy évek múltán. Akár már ma vagy holnap is elvehetném, el is venném, ha azon múlna bármi is, mert mindennél jobban akarom, hogy a feleségem legyen, méghozzá minél előbb.
- De mi lenne, ha ahelyett, hogy butaságokon töprengsz, inkább szeretkeznél velem? - Hajoltam hozzá feljebb és csókoltam bele a nyakába. - És ha később még mindig nyugtalanítanak ilyen és efféle gondolatok, akkor átbeszéljük azokat, rendben? - Szerintem ez egy abszolút korrekt, nagyvonalú és visszautasíthatatlan ajánlat a részemről. Orrommal feljebb hajtva az állát leheltem be további apró édes szenvedélytől fűtött csókokkal a nyakát haladva felfelé egészen sz ajkáig. Nem akarom, hogy butaságokra gondoljon most. Nem akarom, hogy bármi másra gondoljon most azon kívül, amit épp művelünk, azt akarom, hogy csak rám figyeljen, de ehhez úgy fest, hogy ideiglenesen át kell engednem az irányítást. Könnyedén fordítva a helyzeten másodperceken belül már ott helyezkedhetett el, ahol a legjobban szeret rajtam lenni.
- A tiéd vagyok hercegnőm. - Simítottam végig arcélén, miközben pillantásom rabul ejtette az övét. Olyan gyönyörű. Képes volnék akár egész elveszni ebben a szépségben.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 23.02.15 12:42

Desmond & Cassy
- Én már most is hozzád tartózok. – Megemeltem a kezemet, hogy láthassa az ujjamon lévő eljegyzési gyűrűmet. Annyira szerencsésnek érzem magam, hogy már ilyen fiatalon megtaláltam azt a férfit, aki viszont szeret, akivel leélhetem a hátralévő életemet. - Valójában már sokkal régebb óta hozzád tartozok. – Nem csak azóta érzem, hogy megkérte a kezemet. Közöttünk mindig is volt valamiféle megmagyarázhatatlan vonzalom, de eleinte küzdöttünk ellene. Aztán pedig mindketten rádöbbentünk, hogy közöttünk többről van szó, mint testi vonzalom.
- Alig várom már, hogy Drescher legyek. – Azt, hogy férj és feleség legyünk, aztán pedig ha készen állunk rá, akkor saját családunk is legyen.
- Hm, néha nagyon is jó ötleteid vannak. – Félre döntöttem fejemet, hogy még jobban hozzá tudjon férni nyakamhoz. Imádom mikor ilyen gyengéden csókol.
- Ugye tisztában vagy azzal, hogy szeretkezés után sokkal befolyásolhatóbb vagy? – Utána felszabadulnak benne is az érzelmek és boldogan, kielégülten sokkal engedékenyebb szokott lenni. Bevallom, ezt sokszor fordítom az előnyömre.
- Ahogyan én is a tiéd, hercegem. – Gyönyörű barna szemeibe néztem kék szempárommal, miközben hajába túrtam, s közelebb simultam hozzá, hogy édes ajkaira tapadhassak. Játékosan, de finoman alsó ajkába haraptam, de másodpercekkel később már mindkét kezem vállára siklott, hogy lenyomjam az ágyra.
- Meddig fogod még kibírni, hogy ne te irányíts? – Húzódtam el tőle, hogy a másodperc töredéke alatt kikapcsoljam a melltartómat, s egy laza mozdulattal dobtam le a földre. Mezítelen mellkasához simultam felső testemmel, hogy nyakát kezdjem el csókolgatni. Elégedetten elmosolyogtam magam, hiszen ölében ülve nagyon is érzem, hogy drága vőlegényem miként reagál a közeledésemre.
    TAG: Des ♥  | WORDS: 248 | NOTES: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 01.03.15 18:43

A szerelem kockáztasson mindent, vagy vesszen mindörökké- Azt hiszem lassan már kezdheted is gyakorolni az aláírásodat. - Mert egyre közelebb kerülünk a kijelölt dátumhoz. Most még a legkevésbé sem érzem magam idegesnek, azt majd azon a napon, de akkor nagyon és azt giszem az lesz a legjobb, ha akkor épp nem akar belenyúlni a mellényzsebembe. Egyszer az életben szándékozok megnősülni, akár az a legjobb döntés, amiben csak elhatározhattam magam, akár nem, szóval aznap nem én leszek a legjózanabb férfi, sem vőlegény, de a legboldogabb igen, ez viszont kétségtelen. Már most is az vagyok. Az első perctől fogva akartam, a magaménak akartam, hogy csakis az enyém és senki másé ne legyen, még ha nem is mindig tudatosan, de iszonyú önözően viselkedtem. Én mindig is csak a saját akaratom tartottam szem előtt és vettem figyelembe, minden mást kizártam, mert nem érdekelt és jelentéktelennek is tartottam, most viszont az egyetlen, aki számít csak Ő és minden más lényegtelen.
- Néha? - Csókoltam bele ismét nyakába, de bevallom ez a néha kissé sérti az önérzetem, erre még rá kell dolgoznunk. - Tényleg? - Cirógattam végig egy részen a nyakát nyelvemmel. - Csak néha? - Most pedig érzékien megharaptam. Szerintem pedig nekem mindig jó ötleteim vannak, ez pusztán nézőpont kérdése, de összességében szerintem nem panaszkodhat, hiszen, ami nekem jó, az neki is jó szokott lenni, amellett hálátlanul sem szoktam bánni vele.
- Ugye most nem megint egy újabb cipő? - Mert komolyan, ha árvíz fenyegetne Cassandra cipőiből kiváló gátat lehetne már felhúzni, de szerencsére ilyen veszély nem fenyeget, szóval dögivel lehet vásárolni a cipőket, csak győzzem fizetni, bár szerencsére a cipőkkel még elbírok, néha könnyebben is, mint vele. Bár azt midig szívesebben fogadom, ha valami számomra is dögös és szexi dolgot akar venni, mert a cipők bevallom nem igazán hoznak lázba.
- Ugye tudod, hogy megfoglak fosztani az uralkodói szerepedtől? Jobb, ha élsz a lehetőségeddel. - Nem tagadom, így is nagyon izgató, de még inkább, ha én uralhatom és azt sem tagadom, hogy nagyon is szeretek irányítani. Amint fogaival alsó ajkamba kapaszkodott úgy markoltam bele erősen fenekébe.
- Számodra nem elég sokáig. - Pláne ha így hozzám simul. Egyik kezemmel hajába túrva söpörtem hátra a haját az arcából, miközben szenvedélyesen csókoltam vissza, másik kezemmel pedig érzékien simítottam végig ujjaimmal gerincvonalán.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 02.03.15 20:48

Desmond & Cassy
- Hát… - Mosolyogtam el magam huncutul.- Ami azt illeti már nagyon is jól megy a Cassandra Drescher név leírása. – Hazudnék, ha azt mondanám, hogy még sosem írtam le, már puszta gyakorlás végett a leendő nevemet. Elvégre alig várom, hogy megkapjam a nevét a szíve, lelke, teste mellé. Még mindig alig akarom felfogni, hogy olyan szerencsés vagyok, hogy kiérdemeltem egy ilyen férfi szerelmét, sőt hogy azt akarja, hogy a felesége legyek. Ó, pedig csak játéknak indult az egész… Aztán mégis itt tartunk. Egyetlen egy pillanatot sem bántam meg, ami ahhoz vezetett, hogy a menyasszonya lehetek.
Alig bírtam megállni lábaimon. Istenem! Teljesen elgyengültem attól, ahogyan végig csókolta nyakamat. Pontosan tudja, hogy hol vannak a gyenge pontjaim és aljas mód fel is használja ellenem.
- Mindig… - Suttogtam, jól tudtam, hogy ezt akarja belőlem kicsikarni. Jól eső bizsergés futott végig minden egyes porcikámon, miután gyengéden megharapott.
- Nem, most nem egy újabb cipő kell. Egyedül csak te kellesz nekem. – Suttogtam fülébe, mielőtt még újból puha csókokat lehetem volna nyakára. Közben kezeim meztelen mellkasára siklottak. Esküszöm, már attól begerjedek, hogy érzem tenyereim alatt a kemény, izmos testét.
- Valójában szeretem, ha az ágyban te irányítasz. Izgató, ha egy férfi tudja, hogy mit akar. – Persze közén áll még a textil, de ingerlő mozdulatokat tettem az ölében ülve, egy egészen kicsit provokatív jelleggel.
Ajkaira tapadtam, míg egyik kezem végig siklott kidolgozott felsőtestén, hogy végre valahára kigomboljam a nadrágját, majd lehúzzam róla a cipzárt. Csak annyi időre váltam el tőle, míg a nadrágjával együtt leszedtem róla az alsóját is.
- Azt hiszem, nem árt, ha egy kicsit gyakorolunk a nászéjszakánkra. – Elégedetten, sőt nagyon is feltűnően néztem végig meztelen testén. Alsó ajkamba haraptam, mikor egy bizonyos testrészére siklott a tekintetem, ami nagyon is harcra kész állapotban áll.
- Tudod, ha jó férj akarsz lenni, akkor tudnod kell azt, hogy mire gondolok. Szóval mi járhat az elbűvölő menyasszonyod fejében? – Oda bújva hozzá egy egészen kicsit segítettem neki kitalálni úgy, hogy az egyik kezét derekamra tettem, pontosabban, hogy tenyere alatt érezhesse a csipkés bugyimat. Jól tudom, hogy mennyire szereti Desmond letépni rólam a fehérneműt, én pedig jó menyasszony módjára igyekszek a kedvében járni.

TAG: Des ♥ | WORDS: 354 | NOTES: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 14.03.15 18:18

A szerelem kockáztasson mindent, vagy vesszen mindörökké
- Szeretlek irányítani. Szeretlek minden elképzelhető módon. -  Azt hiszem bizonyos értelemben minden egyes nap újra meg újra elmondom neki, hogy miért akarom, hogy a feleségem legyen, hogy miért is kértem meg a kezét, de azt akarom, hogy ez így is maradjon. Egyetlen napot sem akarok elmulasztani, amikor szerethetem a legjobb dolgot az életemben, mert azt Ő hozta meg pusztán azzal, hogy van nekem és, hogy engem szeret. Ez a lehető legjobb, ami csak az enyém lehet és, hogy most már az is, nem adom soha senkinek sem. Mindent megad nekem már csak annyival, hogy van nekem, hogy velem van, mellettem. Ennél többre már nincs szükségem.
- Gyönyörű vagy és csodálatos. - És akármeddig tudnám pontosan ilyen áhítattal és imádattal nézni és jut eszembe, megtehetem, csak ahhoz előbb mondjuk ki kellene vennem egy szabadnapot, amikor ki sem kelnénk az ágyból. Iszonyúan csábít már csak a puszta gondolat is, de nem akarom nagyon beleélni magam, mert dolgoznom kell. De a nászutunk alkalmával bőven lesz időnk ezt bepótolni.
Úgy gondoltam, hogy ezen a ponton már fölösleges szavakkal érvelni, ezért inkább ahelyett, hogy válaszoltam vagy egy árva szót is szóltam volna arról, hogy pontosan tudom mire számít és mi az, amit vár Tőlem, amit mindig meg is kap ajkai után kaptam, miközben egy határozott mozdulattal rántottam egyet a csipkés anyagon, mire Cassandra csípője engedelmesen megemelkedett, az anyag pedig recsegve adta meg magát az erőhatásnak
.
- Szerintem cipők helyett azon kellene gondolkodnod, hogy ezekből mégis mennyi fog kelleni a nászutunkra ahhoz, hogy végül bugyiban is gyere haza. Bár, ha inkább úgy döntenél, hogy fel sem veszed, abban az esetben sem panaszkodnék, de akkor kénytelen leszek valamilyen más úton kiélni állatias vágyaimat. - Finoman végig cirógatva húztam végig bőrén a csipkés anyagot, amit az imént szaggattam le róla. Azt hiszem ezt sosem fogom megunni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 15.03.15 21:17

Desmond & Cassy
Akárhányszor kimondja azt, hogy szeret megmagyarázhatatlan érzés kerít a hatalmába. Teljesen megbűvöl ezzel az egyetlen szócskával.  A „szeretlek” tényleg csak egy szó, de annyi minden van mögötte, az én szívem pedig folyton folyvást gyorsabban kezd el dobogni, mikor mély, férfias hangja olyan érzékennyé válik egyetlen egy szó erejéig.
- Tudod, néha egészen elcsodálkozok azon, hogy hogyan kezdődött a kapcsolatunk és, hogy most hol is tartunk. Akkor még csak nem is hittem volna, hogy egyszer majd képes leszel viszonozni az érzelmeimet, de mára már szavak nélkül is teljesen tisztában vagyok azzal, hogy mit érzel irántam. – Már csak attól, hogy tudom, hogy Desmond szeret a világ legboldogabb nőjének érzem magam. Nincs szükségem semmi másra, csak Rá. Az a nő, aki még akkor voltam mielőtt megismertük volna egymást az nem hitte volna el, hogy létezik ilyen erős szerelem. Sőt régebben egyáltalán nem hittem, hogy valaha is szerelmes fogok lenni, aztán mégis ilyen fiatalon sikerült megtalálnom azt a férfit, aki nélkül már nem tudnám elképzelni a hátralevő életemet.
- Csak azért, mert boldoggá teszel. – Ha közhelyes, ha nem tényleg úgy érzem, hogy pusztán attól, hogy velem van, hogy szeret engem ez annyira kihatással van rám, hogy miatta vagyok ennyire gyönyörű. Állítólag minden nőt megszépít a szerelem, nos erre tökéletes példa vagyok.
- Biztosra veszem, hogy kitalálod mégis hogyan tudnád kiélni állatias vágyaidat, mert én úgy terveztem, hogy a nászutunk során nagyon sok időt fogok meztelenül tölteni. – Mohón ajkaira csókoltam miután megfosztott az utolsó ruhadarabomtól is. Gyorsan kaptam az alkalmon, hogy felül vagyok és átragadtam tőle az irányítást, habár kétlem, hogy sokáig hagyná, de szép lassan kezdtem el rajta mozogni, miután már magamban éreztem.

    TAG: Des ♥  | WORDS: 269 | NOTES: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 28.03.15 19:22

A szerelem kockáztasson mindent, vagy vesszen mindörökké
- Én pedig szilárdan hittem, hogy bennem nincsenek meg azok a hajlamok, amik másokban, amelyek gyengéd érzelmekre késztetnek, csak mert addig senkinek sem sikerült kiváltania belőlem. - Benne pedig csak egész egyszerűen minden megvan, minden. Semmit sem kellett tennie, mondania, pusztán csak azzal, hogy akkor besétált az életembe mindent megkapott, ami csak bennem van, mindent amitől önmagam vagyok. Nem csak azért nem gondoltam volna, hogy ebben nekem valaha is részem lesz, mert azt hittem volna, hogy senki sem lesz képes önmagam vagy engem szeretni, sokkal inkább azért, mert szilárdan hittem abba, hogy nem vagyok képes a szerelemre. Én ezzel nem kínozni akartam magam. Én ezt elfogadtam, sőt egyáltalán nem hiányzott az életemből, hogy a visszavonhatatlan szerelem. Talán gyengeségnek tartottam, az is meglehet, hogy nevetségesnek is. Nem számít. A lényeg az, hogy azóta rádöbbentem, hogy az, hogy ilyen módon szerethetek valaki a lehető legjobbat hozza ki belőlem, képessé tesz bármire, amit csak elakarok érni és valamiképp ezt szeretném viszonozni és megadni neki. Tudom, szörnyen féltékeny vagyok és sok mindenből nm vagyok hajlandó engedni, amire egyszer nemet mondtam, de ugyanakkor nem akarom, hogy azt érezze, hogy a tulajdonomként az enyém, hanem szeretném, ha azt érezné, hogy nem lenne, amit ne adnék meg neki pusztán hálából azért, hogy Ő van nekem. A legnagyobb ajándék, amit csak kaphattam az élettől, bár nagyon sokszor éreztem azt, hogy nem érdemlem meg, de aztán idővel ezt a gondolatot is sikerült elfelejtenem olyan szinten, hogy nem fogom megengedni neki, hogy irányítson. A feleségem fog lenni, akit minden nap boldognak akarok látni és mindent el is fogok követni, hogy ez ne változzon meg. Az egyetlen hibám az az, hogy képtelen vagyok már ennél jobban szeretni.
- Teljesen a raboddá akarsz tenni?Csípőjénél fogva megragadva gyorsítottan a mozgásán, mert ez a lassú ritmus felér egy kínzással is. Túlságosan mohó és akaratos vagyok ahhoz, hogy végig engedjek. Bőven elég volt azt kibírnom, hogy ne akarjam magam alá gyűrni minden pillanatban, de azt hiszem a házasság a kompromisszumokról is szól, arról, hogy kölcsönösen kielégítjük egymás vágyait, én pedig tudom, hogy mennyire élvezi a helyzetet, hiszen minden adandó alkalmat megragad arra, hogy valami módon, de az ölembe másszon és azért is előszeretettel elkövet mindent, hogy minél hosszabb ideig ott is maradhasson. Végül erősen combjába markolva engedtem, hogy irányítson minket a célegyenes felé, amíg hangosan felnyögve a mellkasomra rogyott. Karjaimmal körbefogva húztam feljebb és öleltem magamhoz.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥ 30.03.15 2:35

Desmond & Cassy
Azt gondoltam, hogy túlnyomó részt anyám génjeit örököltem és végül annyira sikerül a saját képére formálni, hogy végül olyanná válok, mint Lily. Nyíltan sosem nevezném az anyámnak, nem érdemli meg, hogy így hívjam… Sosem volt jó anya. Mindig arra nevelt, hogy nem létezik szerelem, hogy nekem csak csinosnak kell maradnom és biztosan felfigyel rám egy gazdag férfi, akikhez majd hozzámehetek és a hátralevő életem anyagi biztonságáért nem kell aggódnom. Vicces. Félig meddig mégis igaza lett. Felfigyelt rám egy pofátlanul gazdag férfi, de engem sosem a pénztárcája vastagsága érdekelt. Bele szerettem, pedig nem lett volna szabad tekintve azt, hogy az apja elvette az anyámat és elvileg mi mostohatestvérekké váltunk.
- Nem is volt egyszerű dolgom. – Eleinte még próbált kerülni, rengetek női fortélyt kellett bevetnem, hogy megkapjam azt a figyelmet, amit szerettem volna. Azt hiszem, hogy eleinte nem is akarta elhinni nekem, hogy felhagytam a kis mocskos játszadozásaimmal, habár mindig is élveztem azokat a játszmákat, amiket egymással játszottunk. Néha még mindig hiányzik egy kicsit, de a szerelme mindenért kárpótol.
- Már teljesen a rabom vagy. – Sokat sejtetően mosolyogtam rá. Azt hittem mindig is rivalizálni fogunk egymással az irányításért. Szeretem, ha a kezemben van a gyeplő, de Desmond szinte mániákusan irányításmániás. Meglepett, hogy most mégis engedte nekem, hogy irányítsak, de iszonyúan élveztem, hogy ilyen nagyvonalú velem. Hol ajkaira, hol pedig nyakár csókoltam, miközben azt a tempót diktáltam csípőmmel, amit szeretett volna. Elég egyetlen mozdulat tőle, hogy megértsem mit szeretne. Hangosan nyögtem fel, majd a következő pillanatban már mellkasára rogytam. Légzésem szaggatott volt, Desmond szívverése pedig iszonyú hangos, ahogy a mellkasán feküdtem. Legördültem róla, hogy mellé feküdhessek, vagyis félig meddig rá, ahogy mindig is szoktam, miután magunkra húztam a takarót.
- Remélem, miután házasok leszünk akkor is ilyen isteni fog lenni a szex. – Habár a mézes heteink még odébb vannak, azért mégis úgy érzem, hogy vele már azóta a mézes heteinket éljük, hogy először engedtünk a kísértésnek.
- Szeretlek. – Suttogtam mielőtt a fáradság győzedelmeskedett volna felettem.
TAG: Des ♥ | WORDS: 322 | NOTES: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ ♥

Vissza az elejére Go down

Des & Cassy ~ ♥

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Ha megtehetném újra hát meg tenném... - Des & Cassy

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Drescher villa-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához