welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Today at 12:07
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Saige Hannigan
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Chears - Max & Jenni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Chears - Max & Jenni 05.01.15 12:34

Max & Jenni


- Hé Jen, egy Ferrari áll odakint. - Mivel csak Gen-re számítok és tudtam, hogy előbb fog érkezni mindenkitől így nyitva is hagytam neki a bejárati ajtót nyugodtan invitálja be magát, addig is, amíg készülődök.
- Nemár! Komoly? - Léptem ki a fürdőből nevetve, miközben közelebb sétáltam az ablakhoz, köntösben. - Tudok róla. Én parkoltam le. - Fordultam a legkevesebb barátnőm felé még mindig szélesen mosolyogva, mert ettől ki lesz...
- Kávé a pulton iható állapotban. - Azt még gyorsan megcsináltam mielőtt száműztem volna magam a fürdőbe, mivel, ha nem igyekszem, akkor rövidesen még valaki megfog érkezni a vendégek előtt, neki pedig már nem köntösben akarok, szeretnék ajtót nyitni, mert nem "azért" hívtam kicsivel előbb, mert olyasféle szándékaim lennének vele, azt nála is lezavarhattuk volna, de nem...
- Mi a... Fene? - A döbbenet az nálam is megvolt, de rajta is látszott, hogy nem tudja hová tenni az egészet és fogalmam nincs mit higgyen, hát nekem se volt, de miután nem álmodom és nem csak a szeme káprázik és a kocsi még mindig ott áll, ahová leparkoltam vele így lassan kezdem elhinni, hogy tényleg kaptam egy kocsit.
- Khm... - Mutattam magam felé, hogy izzé, kapcsoljon végre, hogy az enyém az a kocsi. Igaz, érthető, mivel a saját fizetésemből az életben nem tudnám ilyen kocsival meglepni magam és milliomos nagybácsim, nagynénim sincs, aki meglepett volna vele a szülinapomon.
- Ki vele! Kitől? Kit szedtél össze? Úristen, na és hogy sikerült? Nekem is kell egy. - Nagyjából erre a reakcióra számítottam, a közeljövőben pedig arra számítok, hogy nem fogom megúszni válaszok nélkül, főleg, mert akitől kaptam Ő is hamarosan megfog érkezni. - Nos, Ő is nemsokára megérkezik és hozzáteszem nem másztam rá senkire és nem engedtem meg senkinek, ez bonyolult. - Miközben arra vártam, hogy magához térjen, addig gyorsan felvettem a ruhám is a fürdőben. - Cipzár, légyszi. - Álltam meg Genevieve-nek háttal, hogy segítsen felhúzni a cipzárom, hogy ezt hajnalban ki fogja csinálni arról még fogalmam sincs. A csengőre mindketten csak összenéztünk, majd sejtelmesen elmosolyodtunk. Gyorsan belebújtam a magassarkúba is és már mentem is ajtót nyitni.

 


A hozzászólást Jennifer Arianne Lively összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 06.01.15 17:40-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 05.01.15 16:46

Jenni & Max


Néhány elintézni valóm volt a studióban még délután. Be kellett számolnom, arról hogy hogy haladun a korográfiával. Jenni szépen fejlődik, de azért vanmég mit tanulnia. Igyekszem mindent megtanitani neki, mert addig ugysem kezdhetik el a forgatást míg ő nem áll teljesen készen. A próbákon próbálunk kulturáltan viselkedni több-kevesebb sikerrel. Általában a felét elröhögjük, vagy azon vitázunk, hogy most ki kinek fogta meg a milyét.... Borzasztóak vagyunk néha, de ennyit még soha nem nevettem az biztos. Szóval a studiózás után siettem haza, hogy időben kész legyek. Mert még addig elég sok dolgom van. Amint beléptem az ajtón ledobtama cuccaim és irány az emelet. Muszály keresnem valamit maiben elmegyek a bulira. Kicsit tartok az egésztől, mert nem tudom, hogy miféle emberek a barátai. Ha csak tehetem kerülöm a nyilvánoságott,pont a sok pletyka miatt és mert nem telhet el eg ybuli sem annélkül, hogy valaki ne lógjon rajtam egy autógramért vagy fotóért. Néha azt kivánom bárcsak átlagos lennék, és nem kellenne az ilyesmivel törödnöm. Miután megtaltam a fekete ingem a kezembe kaptam egy törölközőt és irány a zuhany. Épp amikor befejezttem a zuhanyozást, megszólalt a csöngő. Törölkőzőben a hajamat törölve nyitottam ajtót. David volt az, kiváncsiskodni jött.
- Na hogy ment? - kérdeztte, miközben a tenyerembe csapott. - Soha jobban! Örült neki.... - meséltem. - Mondjuk azok után, hogy odacspott a falnak.... - tötöltem továbra is a hajam miközben a konyhába mentem és kibontottam egy üveg rumot, majd David kezébe nyomtam egy poharat. - Ohooo... Mi volt köztettek?. -persze azzonal kombinál. - Na nem úgy....Baszus... Nem volt semmi. - mentegetőztem. Mondjuk nem is annyira, hisz az igazat mondtam.
Lefelé jöttem az emeletről teljes "harci diszben".
- Figyelj haver el tudsz vinni Jenni-hez? - tetetem a zsebbe a lakáskulcsott. -Van kocsid, tesó.... -Áh, nem iszom és vezetek egyben... - tiltakoztam. Nem szertenék vezetni, mikor iszom és szerintem iszok. Durván fél óra mulva megált a kocsi Jenni háza előtt. - Jó szórakozás... - szólt utánam David, miközben kiszáltam a kocsiból. - Meglesz! Jah és kösz. - Fordultam vissza az ajtóból.  Nem kellett sokat csöngetnem, mert az első alkalom után a nyitott ajtóban ott állt Jenni egy elképesztően dögös ruhában. - Wow.... - csuszot ki a számon. - Szia! - pislantottam az arcára, ami csak úgy ragyogott...
Katt!
Katt!
Katt!!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 05.01.15 17:55

Max & Jenni


- Köszönöm. Azt hiszem... - Mosolyodtam el, ha ez most megint egy gyönyörű vagy akart lenni, csak egy kicsit másképp, de ez is elég hatásos. Nem mondom, hogy nem fordultam körbe legalább ötvenszer a tükörben. hogy biztos jó leszek-e így és nem Ő nem jutott eszembe közben, de azt hiszem, hogy sikerült eltalálnom az ízlését, legalábbis a reakciójából és abból ítélve, hogy egy másodpercre elakadt a szava és nekem is arra következtetek, hogy nem okoztam csalódást.
- Szia. - A fenébe, szerintem fogalma sincs róla milyen mocskosul jól áll neki a fekete, nekem pedig ma nem kellene innom, mert esélyes, hogy olyasféle dolgok is kifognak csúszni a számon, amelyeket józanon inkább magamba erőszakolnék, de már most is olyasvalamit akarok, amit nem kellene vagy éppen, hogy kellene már... Én egy nyuszi vagyok.
- Kerülj beljebb. - Léptem hátrébb, hogy beinvitáljam. Őszintén eddig nem tartottam a mai estétől, de most kezdek félni.
- A többiek is lassan érkeznek, de addig is miénk az első kör. Ó, Genevieve Ő Max, Max Ő Genevieve. - Estünk túl a gyors bemutatkozáson, mire a kedves barátnőm álla kissé leesett. Én pedig nem bírtam ki, elnevettem magam az arckifejezése láttán, ami mindent megért. Egyszerre akart megfojtani puszta kézzel és felsikítani örömében, hogy Te mázlista picsa. Tudom, tudom...  Ezért leszek cseszegetve, amíg csak élek? Valószínűleg.
- Öhm igen, Ő az akinek látszik. - Azt már inkább nem tettem hozzá, hogy igen, az akinek látszik és ne kérdezd, mert gőzöm sincs. Egy pillanatig az volt az érzésem, hogy rossz helyen, rossz helyen álltam meg közöttük, mert valaki pillanatokon belül le lesz tarolva és az akkor fájni fog neki. Ismerős érzés. Bár én ma okkal, méghozzá szerint elég jó okkal csaptam neki a falnak, ami ha nem lett volna ott szerintem a földön végezzük és az mindkettőnknek fájdalmasabb lett volna.
Valamiért az az érzésem, hogy a ma esti buli a tizennyolcadik és a huszadik születésnapi bulim is felülfogja múlni alkoholmennyiségtől függetlenül.

KATT

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 06.01.15 16:46

Jenni & Max


Hát tudtam, hogy Jenni egy külölneges szépség, de amikor megláttam ebben a ruhában, hát az a pici kétséget is eloszlatta bennem. Tökéletesen áll neki ez a ruha. Mivel én mindennap stylistokkal dolgozom, ezért az évek alatt belémnevelték azt, hogy igen is számitson, hogy mit viselek. na nem azt, mondom, hogy brutálissan rá vagyok kattanva arra, hogy ki mit visel, vagy hogy rajtam mi van, de egy idő után nagyon tud idegesiteni, mikor egy fellépésre érkezem és a stylistunk Adam odarohan és azzonak elkezdi a galéáromat igazgatni, vagy ha épp sárgát veszek fel zölddel, akkor visit mint a kismalac, hogy én ezt, hogy képzelem meg ez szencségtörés... Borzasztó az alak. Mondjuk szerintem meleg, mert néha olyan furán néz rám, mintha egy darab húst látna. Igyekszem nyugton maradni, maikor méretett vesz az uj cuccokhoz, de néha úgy közölném vele, hogy én nem vonzódom azokhoz, akiknek ugyan az van a gatyályában mint nekem.
Beléptem a kicsi de annál kellemesebb lékörü kis napaliba. A falak narancsra voltak festve, ami olyan nyugtató hatással volt rá. A halvány krém butorok nagyon illetek a környezetbe. Az egész olyan jól volt összeálitva... Tuti, hogy ez az Ő ötlette volt.
- Szia... - nyujtottam a kezem a döbbent arcú lány felé. Jaj nem, tudtam, hogy ez lesz... Most jön az adj egy autógramot, meg fotó meg stb... Na jó mivel Ő Jenni barátnője ezért neki elnézem. - Jah, ez a tiéd. - nyujtottam a zacsit a Jenni felé, amiben egy üveg rum ami a saját reklámkolekciómból van, és az üveg száján van még valami aminek remélem nagyon fog örülni... - Am tudod, hogy egy Ferrari áll a bejáratodnál? - tettem a hűlyét, persze nem birtam ki hogy ne nevessem el magam

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 06.01.15 18:38

Max & Jenni


Egy nagyon is sokatmondó kinyírlak pillantással vettem el Tőle az ajándékom, nem mintha egy már nem parkolna a bejáratnál. Nem vagyok hozzászokva, hogy valaki, akárki ennyi mindennel halmozzon el, de legfőképp ahhoz nem, hogy valaki ennyi pénzt költsön rám. Igazság szerint nem érzem azt, hogy mindezt megérdemelném és azt is kétlem, hogy bármelyik megkapná mindezt Tőle... Én pedig nem csináltam semmit, amivel kiérdemeltem volna ezt a bánásmódot, amiben részesít. Jelen pillanatban úgy érzem, hogy nem vagyok ennyire jó hozzá.
- Köszönöm. - Mivel nem akartam összekenni, ezért puszi helyett megöleltem, amire nem számítottam az az, hogy hosszú másodpercekig el sem tudtam vagy inkább akartam engedni. Annyira jó illata volt és annyira jó érzés volt hozzábújni és remélem nem csak nekem tűnt úgy, hogy Ő sem akar elengedni, amíg én nem tesz, mert ha nem így lenne, az most elég kínos is volna.
- Költöttél már ennyit egyetlen nőre is? - Suttogtam a fülébe, amíg még közel voltam hozzá hajolva. Ma este vagy nem kellene innom vagy a köröket nem kellene számolnom. Akár kibújik a válaszadás alól, akár nem, azt már egyikünk se tudja letagadni, hogy van valami... Az első perctől fogva volt, ahogy a pillantásunk találkozott.
- Azt a leborult... Ne csináljátok! - Siettem oda az ablakhoz, ahonnan kiváló rálátásom volt az én gyönyörűségemre. - Fogalmam sincs, de mintha pár órája én is oda parkoltam volna le eggyel. - Vontam meg a vállam majd én is nevetésben törtem ki.
- Wow... Számíts rá, hogy ezt együtt is fogjuk meginni. - Emeltem ki az üveg rumot az ajándék zacskóból, de nem csak az volt benne. - Mond, hogy ez egy csipszes zacsiból van? - Nem, nem viccnek szántam. Persze világos, hogy nem és gyönyörű, de... Áh mindegy, hagyjuk. Nem akarok most ezen kattogni.
- Ez gyönyörű. De nem most fogom feltenni, mert ma is veszíteném el és agyvérzést is kapnék. - Tényleg nagyon, káprázatosan szép, de akkor sem fogom szó nélkül hagyni, hogy kisebb vagyonokat költsön rám. Oké, megengedheti magának, de szeretném, ha nem csak erről lenne szó. Napról-napra égetőbbé válik, hogy beszéljünk ezekről a pillanatnyi érzelemkitörésekről, de fogalmam sincs milyen hatással lenne rám. Előbb még meg kell tudnom valamit... Mindkét oldalról. Talán ma ki is fogom deríteni. Az ajándékokat gyorsan betettem a szobámba, ami ma a legbiztonságosabb helynek fog számítani számukra.
- Rám bízod magad? - Leakarjam itatni? Le akarom. Próbáljuk ki... Csak aztán nehogy azon vitatkozzunk részegen, hogy ki a részegebb, bár belegondolva az vicces tudna lenni.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 11.01.15 15:09

Jenni & Max


- Úgyan, nem tesz semmit. Ez csak egy kis apróság . - mosolyodtam el. Tudom, hogy most legszívesebben a fejemhez vágná, hogy  mi a francnak vettem neki megint valamit, de jól nevelt lányhoz illően elintézte a dolgot egyetlen pillantásal. Igen észrevettem, hogy néz rám amikor a kezébe adtam a tasakot, és azt is tudtam,hogy ez most minek is szólt. De annak ellenére, hogy rosszaló pillantásokat vetett felém, megölelt. De nem is akármilyen volt az az ölelés. Úgy ölelt meg mintha a rég nemlátott szerelme lennék, hosszú másodpercekig csak öleltük egymást egyetlen szó nélkül. Kisssé kezdett kellemetlené válni a dolog, hiszen ott volt a barátnője is, aki olyan döbent szemekkel nézet minket, mintha csak életében először látott volna ölelkező embereket. Van egy olyan érzésem, hogy Jenni nem szólt neki az érkezésemről...
- Lássuk csak... Az anyám beleszámítt? - mosolyodtam el. Hát nem hiszem, hogy valaha is költötem volna ennyi pénzt egy nőre is az anyámon kivül. Nem a pénz itt a lényeg, ha nem akartam volna megvenni azt a kocsit akkor nem tettem volna. Nem kellene ennyit kattognia ezen a pénz dolgon, hisz én sem teszem.
- Akinek jól megy... - pislantottam ki az ablakon én is a kocsira. Még mindig játszottam a hülyét, hisz azt a legkönyebb. A kocsi még egyben van és ez a lényeg. Agódtam, hogy egyben haza ér-e vele, hisz az indulás után elég nehézkes volt.
- Jah, igen hogyne... - pislantottam a kezében lévő karláncra. - Azt irta rajta, hogy huszonnégy karátos fehér arany, meg valami Swarovskii, vagy mi.... - legyintettem nevetve. Ugyan hogy gonodlta, hogy eljöjek a szülinapjára üres kézzel, na azt már nem. Nekem ez nem fáradság, sem teher. Mindenen megér láttni, hogy örül neki. A barátnője arcán csak fokozódott a döbenet.
- De én szeretném, ha viselnéd. - vettem ki a kezéből a láncot és óvatosan kapcsoltam be a csuklója körül. Illik a ruhájához és Ő csak ne agódjon az miatt, hogy elvesziti, nem azért adtam neki, hogy a szekrénye mélyén porosodjon. Miközben ismét egymás bűvöletében lebegtünk, Genevieve megszólalt : - Én itt sem vagyok... - integetett , hogy kizökentsen bennümket a kábulatból. Mindketten elkaptunk a pillantsáunk egymásról és Genevieve felé fordultunk. - Ne haragudj.... - szólaltam meg zavartan.
- Persze... - mosolyogtam Jenni-re, majd ismét a barátnője felé fordultam. - Gondolom te francia vagy?! - kiváncsiskodtam kicsit, pusztán azért, hogy elsüsem az időt míg Jenni az ittalal foglalkozik.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 11.01.15 21:47

Max & Jenni


- Nem. Ő nem. Az normális. Ez nem az, de nem mondok inkább már semmit, mert úgyis hiábavaló és csak helyeselnél. - Én pedig inkább hallgatok és ilyenkor fogalmam sincs merre járok. Mellette más vagyok, vagyis másnak érzem magam. Mindezt már csak akkor lenne képes felülmúlni, ha szó szerint a tenyerén is hordozna, mert nem érzem azt, hogy ennyi mindent érdemelnék, de ugyanakkor nem térek magamhoz az ámulatból, pedig lassan ideje lenne, pont úgy, ahogy elengednem is, mert megint kezd öt fokkal melegebb lenni bent, de most meg is van, hogy miért. Talán nem úgy öleltem meg, ahogy csak egy barát lenne.
- Ugye? Szerintem is. Csak tudnám mi az, amit ennyire jól csinálok. - Mert akkor nem is hagynám abba. Gondoltam magamban, de ezt már nem akartam hozzátenni, nem mintha komolyan is gondoltam volna, mert nem csinálok semmit és nem is akarok, azért, hogy elhalmozzon mindennel, azért nem. Annyira nem tudnék lesüllyedni. Inkább leszek vele mindig egyenes, bár most sem egészen vagyok az, de amíg magamnak sem tudom kimondani, amit kellene, addig neki sem fog menni.
- Ööö... Most nem tudd meg mit tudnék veled művelni? - Ma már egyszer nekicsaptam a falnak akaratom ellenére, még egyszer nem kellene, főleg mert most, ha csak ketten lennénk esélyes, hogy nem csak egy puszit adnék és ami a legszebb az egészben, hogy ma még egy kortyot se ittam, vagyis várhatóan ez az késztetés csak rosszabb lesz.
- Esetleg nincs véletlenül egy bátyád, öcséd esetleg húgod? - Tört ki belőlem a nevetés Genevieve szavai hallatán. Igen, a döbbenet nagyon is leolvasható volt az arcáról és sok minden más is, amit én már tudok és látok és mindent értek.
- Jól van. - De ha elveszítem, ha észreveszem, hogy nincs a csuklómon, nincs meg, akkor mindenki az utolsó jelenlévő emberig kúszni, mászni fog és keresni, mert ideges leszek. Addig is amíg Max és Gen beszélgetni kezdtek én gyorsan frissen kikevertem a mai első kört. Gyilkos esténk lesz. Maxnak egy Black Russian, nekünk pedig kettő White Russian.
- Hát akkor... - Adtam Max és Gen kezébe a poharakat, majd visszalibbentem a sajátomért is. - Egészségünkre. - Emeltem koccintásra a poharam. Picsa másnapos leszek, de huszonkettő is csak egyszer vagyok.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 11.01.15 22:44

Jenni & Max


- Hát most mit mondjak erre? Igen... - nevettem el magam. Nem tagadom kissé zavarban vagyok, nem csak Genevieve jellenlétem miatt, hanem Jenni megjegyzései miatt is. Tudom, hogy az idegesiti, hogy mindenre csak helyeselek, de ha egyszerűen nem tudok mást mondani akkor mit tegyekl? Na jó, tudnák mást is mondani, de hoz túl sokan vagyunk és még eleget sem ittam hozzá. Még én sem vagyok teljesaen biztos abban, hogy mi is az amit mondani akarok, ezért egyenlőre inkább csak megtartom magamnak a felületes gondolataimat. Nem is lenne túl udvarias dolog, ha most ecsetelném, hogy nekem mi járt a fejemben amikor ebben a ruhában megláttam... Talán az, hogy milyen lenen ez a ruha nélkül.. Tudom, hogy még nem kellene ilyesmire gondolnom, ezért el is hesegetem sűrűn ezeket a gondolatokat a fejemből.
- Azt nem tőlem kell megkérdezni... - mosoylodtam el. Hogy miot csinál ennyire jól? Hát azt én sem tudom... Pusztán azt hogy van. Minden mozdulatta, sóhaja és mosolyoa számomra mindennél elbűvölőbb. El tud kápráztatni még azzal is, hogy ha haragszik rám. Nem akartam soha pénzel megvenni vagy valami hasonló, egyszerűen csak azt érzem, hogy ezt megérdemli... Hogy miért azt én sem tudom. Én megtehettem ezt a luxust, akkor miért ne ossztjam meg vele?
-Ööö, nem hinném, hogy ezt most itt kellene... - pislogtam a barátnője felé. Jézusom, ezt nem hinném, hogy most kellet volna. Még a végén azt hiszi a barátnője, hogy van köztünk valami, holott nem történt semmi. - Hát van egy öcsém... Andres   - valottam be. Hát erről még Jenni sem tud. Mivel még soha sem kérdezett a családomról ezért nem is meséltem róla. - Igen francia vagyok...és gondolom te valami egzotikus. - kiváncsiskodott Genevieve. - Pontosaban spanyol. - válaszoltam.
- Isten éltessen! - emeltem a poharam a szülinapos felé, majd a másik lány felé is - Istenem ez nem semmi... - néztem bele a poharamba miután beleittam.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 11.01.15 23:54

Max & Jenni


- Akkor ki a fenétől? - Fordultam egy mosollyal Genevieve felé, aki erre csak megadóan emelte fel mindkét kezét. Az a legszebb az egészben, hogy nekünk már meg sem kell szólalnunk, anélkül is igen jól megérjük egymást, mondjuk ez Max-al igaz kettőnkre, bár nem minden esetben, ami azt hiszem jobb is, mert nem akarom mindig tudni, hogy mire gondol vagy épp mi jár a fejében. Elmondja, ha akarja...
- Hé, egyáltalán miből gondolod, hogy most egyre gondoltunk? - Talán mert mondjuk ma olyan hévvel ugrottam a nyakába, hogy még önmagam is megleptem vele? Lehetséges. Vagy azért, mert igaza van? Esetleg azért, mert kezd kiismerni? - Ez volt egy... Kettő, kétlem, hogy tudnék Genevieve előtt olyat mondani, amit még ne tudna. - Ki sem bírnánk, hogy ne beszéljünk meg mindent, ha pedig már látná vagy sejtené, hogy valamit elhallgatok, addig faggatna még ki nem húzná belőlem, szóval igen, tudta Ő azt is, hogy van valaki, akivel hát még fogalmam sincs hányadán is állunk és szerintem most már azt sem kétli, hogy igen, róla van szó és ezek után puszta kézzel fog megfojtani, ha nem állok elé hamarosan a tényekkel, hogy khm, fülig beleestem. De egyelőre még nem akarom, hogy mindenről tudjon, ha eddig még nem vált nyilvánvalóvá a számára, hogy nem csak puszta szórakozásból "játszom a tűzzel", hanem mert nagyon is vonzódom hozzá.
- Beletanultam... - Értettem ezt a koktélokra. A főnököm nem nagyon érdekelte, hogy addig még soha nem voltam mixer, most viszont már nagyjából bármit megtudok csinálni, ami egy Bár koktéllapján szerepel. - Köszi. És ebből már biztosra veheted azt is, hogy ha rajtam múlik holnap mindenki pokolian másnapos lesz, velem az élen és Te is. - Közben ismét megszólalt a csengő és még legalább három percenként, egy órán belül pedig már szépen meg is telt a nappalim. Innentől pedig beindult a sürgés, forgás, a mindenkinek megígértem, hogy koccintunk és egy-két órán belül koccintottam is. Genevieve-el megígértettem, hogy nem engedi, hogy hülyeséget csináljak, de van egy olyan érzésem, hogy ez számomra nem fog akadályt jelenteni és némileg Max-ot is rá bíztam, bár piszkosul nagy szerencséjére nem az egyedüli férfi egy tucatnyi nő között. Fogalmazzunk úgy véletlenül tűnt fel épp, hogy az egyik ismerősöm bájos barátnője nem épp a barátjával bájolog, hanem ellenkezőleg, lassan már Max-en lesz, na nem...
- Még a végén Brandon féltékeny lesz... - Fontam körbe karjaimat Max hasán, miközben a jelenleg Tőlem telhető legédesebb mosollyal az arcomon közöltem a szöszivel, hogy ezt benyalta. Fenéket. Én leszek féltékeny.
- Nagyon önző vagyok? - Kerültem szembe Max-al karjaimat pedig a nyaka köré fontam. Ha most azt fogja mondani, hogy nem kellene többet innom, akkor egy nagyon picit csalódott lennék, de ma nem lehet ilyen ünneprontó.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 12.01.15 18:02

Jenni & Max

- Talán magadtól. - adtam az egyszerű választ. Miért nekem kellene tudnom azt, hogy mi az amit ennyire jól csinál?! Nem mondhatok semmit egy olyan dologról, amit még magam sem tudok. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit csinál velem? Talán megbolondítt, talán megbabonáz, vagy mindkető... A lényeg az, hogy bármire képes lenne rávenni, egyetlen pillantásával... izzik a levegő közötünk és ezt nem csak mi érezük. Genevieve is pontosan látja, hogy mi fojik ketőnk között... És nem is rejti véka alá a véleményét. Igen nem vagyok egy átlag ember, már ami a karieremet illeti, de attól még én is jobban szeretem és élvezem az átlag emberek térsaságát. Talán azért mert szeretnék én is ilyen lenni. Szeretném egyszer azt érezni, hogy nem az a véleményük rólam, hogy én minden nőt megkaphatok és vissza is éllek ezzel a helyzettel biztos. Nem, nem kaphatok meg mindenkit és nem is akarok. Akit igazán akarnék azt soha sem lehet olyan könnyen megszerezni..
- Kislány... ne viccelj! - tártam szét a kezem. Hát remélem nem helybehagyni szeretne azért mert kedves akartam lenni vele. Tudom, hogy egyre gondolunk és ezt Ő sem tudja titkolni.
- Akkor biztos azt is tudja, hogy nekem estél a garázsomban ma.... - néztem kérdően először Jennire, majd Genevieve-re. Tudom, hogy erre egyikük sem számitott. Tudom, hogy Jenni nem beszélt erről neki, már csak abból itélve, hogy ugy kapkodta a szemeit köztem és Jenni között, mint aki fel sem fogta mit mondtam. Jenni arcán látszott a zavartság és egy pillanatra azt hittem nem tud majd mit mondani... Én csak az igazatt mondtam, persze Genevieve nem tudja, hogy semmi sem történt közötünk, Ő szó szerint értelmezte a dolgot.
- Szívós vagyok, ami a piálást illetti. - mosolyodtam el. Elég jól birom a piát, már csak a származásomat nézve és hát nem tagadom amióta kiadtuk a rumot nem hinném, hogy volt olyan videó, próba vagy koncert amikor ne ittunk volna a stábbal. Beleszoktam egy idő után. Remélem ma is jó esténk lesz, hisz éppen rámfér a pihenés, és hogy kiengedjem a gőzt. És ez az Ő szülinapja és az tehet amit akar, velem is...
Néhány pillanat mulva megszólalt a csengő és sorra érkeztek az emberek, akik persze azonnal levágták, hogy én ki vagyok. De a kezdeti érdeklődés hamarossan apadt és mindenki megpróbálta jól érezni magát. Jenni a legcsodálatosabb lány az estén, de sajnos túl elfoglalt ahhoz, hogy csak velem foglalkozzon. Minden emberrel kocintania kell és mindenkivel csevegnie kell legalább az udvariaság jegyében.  Próbáltam kicsit én is elvegyülni a tömegben. Egy szőke, igen csak kihívó jellenség lépett elém és tarsalogni kezdett velelem. Mivel semmi akadályát nem láttam annak, hogy kulturáltan társalogjunk ezét megpróbáltam ráfigyelni. Amint megszólalt, már tudtam, hogy Ő pont az a fajta lány, aki semmi kép nem az esetem. A hangjából éreztem, hogy nyomul...
- Szóval te Jenni pasija vagy? Hát van izlése , az biztos... - pislogott rám, úgy mint aki meg akar kóstolni. - Fogalmazunk úgy, hogy Jenni a barátom, csak most kicsit el van foglalva a többiekkel. - Nem hinném, hogy ehez túl sok köze lenne, de válaszoltam. - Pedig, tudod lenénnek itt nők aki szívesen foglalkoznának veled... - igazitotta meg a galérom és simitotta végig a melkasom. Mire lereagáltam volna a dologott éreztem, hogy egy kéz fonódik a derekam köré... Jenni mentett meg. - Kösszönöm... - sutogtam megkönyebülten, miközben egy másik társaság fel vonszolt. - Nem egyáltalán nem vagy az... - néztem a szemeibe, miközben a nyakam köré fonta karjait.
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 12.01.15 19:12

Max & Jenni


- Ööö... Hát ezt eddig nem említettem, de most már igen. Imádlak Max. - Hát erről még nem beszéltem neki, de ezek után akár akarok, akár nem fogok, mert addig fog nyúzni, nyaggatni, faggatni, amíg részletesen be nem számolok arról mi is volt abban a garázsban. Semmi. Engem éppen csak elragadott a... A hév. És épp abban a pillanatban nem akartam gondolkodni csak cselekedni és jó volt, de ezt nem most fogom közölni vele.
- Azt egyből levettem, hogy nem az üresfejű buta szivacsos szőke nők az eseteid. Én pedig már nem bírtam tovább nézni, hogy lassan úgy kell többünknek levakarnunk rólad. - Féltékeny voltam. Ennyire egyszerű és igen, rettentően szúrta a szemem. Ennek a nőnek aztán ráfért volna a képére, hogy szó szerint rámásszon, amennyire az jelen helyzetben lehetséges lenne, de ezt most benyalta.
- Ez az egyik. A másik dolog pedig, hogy nincs ínyemre, ha egy barátommal szórakoznak, Ő pedig nem a barátom, viszont vele van, hát foglalkozzon vele, más különben nem ismerem, de attól még kikaparom a szemét. - Sem bunyót nem akarok, sem semmiféle jelenetet a lakásomban és a szülinapomon. Annyiban egyetértünk, hogy ismerjük az ilyen lotyókat, ezeknek nem számít, csak megkapják, amit akarnak. Hát akkor szívi, most a rossz személlyel kezdtél ki.
- Legalább megjegyezte, hogy jó az ízlésem? Mert ha nem az kissé sértő lenne a látottak után, ha viszont igen, akkor pedig tudok róla és mondták már. - Szóval, nem vagyok önző. Hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy ez számmora jót vagy rosszat jelent. Akkor valamit még mindig jól csinálok vagy ellenkezőleg kezdem elrontani? Mert valóban nem, nem vagyok önző, kivéve, ha akarok valamit, mert akkor igen is, az vagyok, de akkor ezek szerint még nem vittem túlzásba és azt hiszem ez jó.
- Miért annyira meglepő és hihetetlen, hogy nem vagyok olyan, mint... Mint Ő? - Böktem a szöszi felé, akinek még a nevére sem emlékszem pedig bizonyára bemutatkozott vagy Brandon bemutatta, már erre sem emlékszem és azt hiszem nem is akarom megjegyezni. Szerintem nem kell részleteznem mire értem ezt. Mindenki azt hiszi, hogy végigkeféltük az egész házat széltében és hosszában is.
- És ha már ennyire aggódnak azért, hogy ne unatkozz majd jobban idefigyelek. - Mert még a végén valakit tényleg felfogok pofozni a mai este folyamán, mert ennél csak ittasabb lesz a társaság és felszabadultabb, sőt ahogy nézem Genevieve máris az.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 13.01.15 18:37

Jenni & Max


- Hát nem te mondtad, hogy nincs olyan dolog, amit ne tudna kettőnkröl? - tártam szét a karom csodálkozást imitálva. Ha már mindent megbeszélnek, azt hittem ezt is elmondta neki, de úgy tűnik mégsem tud mindent a barátnő. Nők... Miért kell mindent megbeszélni? Most komolyan mindent megtárgyalnak, azt is ki mikor, kivel... ? Tudti, hogy azt is kibeszélnék, ha valami is történt volna köztünk Jenni-vel. Legalább tudni fogom, ha Genevieve furán néz rám, azután hogy Jenni és én hát fogalmazunk úgy, hogy közelebb kerülünk egymáshoz. Már ha egyáltalán történik bármi is közöttünk....
- Na végre egy nő, aki ezt tényleg meg is érti... - kaptam a kezem a homlokomhoz. Reménykedtem, hogy valaki megment ettől a "feketelyuktól". Egyre jobban az arcomba mászott, sőt már lassan rám... Nem birom az ilyesmit. Ráadásul itt a pasija is... Innen látszik, ha egy nő csak a pénzre hajt. Mindenen és mindenkin képes átgázolni, csak azért, hogy megszerezze amit akar. Sajnos nálam rossz ajtón kopogtatott. Örülök, hogy Jenni észbe kapott még mielőtt a plázamaca belemászott volna a számba.
- Nem csak szimlán féltékeny vagy? - néztem rá kérdően, majd a szőke lány pasijára pislantottam. Rendes srácnak látszik és nem hinném, hogy megérdemelné,  hogy ez a picsa hülyitse. Talán majd egyedül is rájön, mielőtt túl késő lenne... Kiváncsian várom Jenni válaszát... Úgy érzem, hogy előtört belőle a féltékenység. nem tudom, hogy ez jót jellent-e számomra vagy épp az ellenkezőjét.
- Igen, megjegyezte... - Igen, megpróbálta magát benyalni az ágyamba. Nem vagyok azért olyan könnyű esett. Régen talán gondolkodás nélkül, berántottam volna valahová, de ma már teljesen másként gondolkodom. Akkoriban megrészegitett a pénz és az az által szerzett hatalom. Tudtam, hogy bármit és bárkit megkaphatok.... Aztán szépen lassan felnőttem és rájöttem, hogy nem éri meg ilyen nőkkel foglalkoznom.
- Nem meglepő! Én mindig is tudtam, hogy te nem vagy olyan mint Ők... - pislantottam a plázapicsák kisebb csoportja felé, akiknek fogalma sincs, hogy ki Jenni, csak eljöttek valakivel és hozták a barátnőinket. Jenni nem ilyen! Jenni nagyon kemény dió. Nem olyan könnyű megszerezni, mint az látszik. Annyira még nem voltam rajta a dolgon, csak hagyom, hogy minden menjen a maga utján.
- Annak nagyon örülnék... - mosolyodtam el. Kicsit kellemseben érzem magam Jenni közelében. Itt nem sok embert ismerek, viszont engem mindenki ismer és ez látszik is a pillantásokból. Hozzá vagyok már szokva annyira, hogy ne érdekeljen.. - A barátnőd, már nagyon élvezi a bulit... - mutattam Genevieve felé, aki épp egy bárszéken ált és egy üveg vodkát vedelt befelé, mint a vizet 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 13.01.15 19:32

Max & Jenni


- Nem gondoltam, hogy egyből ez fog kibukni belőled is. Gondolom akkor már édes mindegy, hogy kimondom vagy sem, hogy jó volt neked esni. - Ha eddig még nem gondolta Genevieve, hogy valami, akkor mást már semmi kétsége sincs, pedig nem volt, de lassan kezdem bánni, ha már ennek ekkora feneket kerítünk, akkor nem kellett volna megállnom egy puszinál, mert abban a percben az sem érdekelt, hogy úgy a fenekembe markolt akkor, hogy elkapjon, hogy azután is éreztem a keze nyomát a hátsómon.
- Tudom. Mert ha nem így lenne, akkor nem engem akartál volna annyira. - Rengeteg picsa megfordult a válogatáson, neki pedig tényleg csak annyi dolga lett volna, hogy kénye kedve szerint válogasson ki üti meg a mércét és ki nem. De Ő mégis engem szúrt ki, pedig még csak rám sem lehetett volna fogni, hogy bekeveredtem a sorba és azt gondolta, hogy a biztos a többi lánnyal együtt vagyok, mert nagyon nem így volt.
- De. Így is fogalmazhatunk. Rövidebb. Ugyanakkor az is igaz, amit mondtam. Nem tetszik ha a barátaimmal szórakoznak és nézni sem fogok, Ő pedig egyszerre kettőt is hülyíteni akart, kár hogy egyik sem az, vagyis Brandon-ban kezdek kételkedni, vagy valamit nagyon tudhat ez a picsa. - Nem nagyon gondolkodtam bevalljam-e hogy nagyon is féltékeny voltam, még ha nincs is rá okom, akkor is. De ez akkor is látszik és nyilvánvaló, ha semmit sem mondok, akkor a leginkább és nincs is miért elhallgatnom, mert az voltam, féltékeny és még egy percig kellett volna néznem, ahogy nyomul kikapartam volna a szemét a kis lotyónak.
- De mindenki olyan hitetlenül elképedve bámul ránk, amikor közöljük, hogy nem, nem bújtunk ágyba és nem, nem járunk... Már majd elfelejtettem micsoda csalódást okoztam ezzel a női nem olcsóbbik felének. - azt nem mondtam, hogy egyáltalán nem is akarok, de mindenki olyan gusztustalanul felháborodva néz, amikor közlöm, hogy nem, még sosem ébredtem az ágyában, mintha ez annyira magától értetődő lenne, hogy nekünk igen is kötelességünk lenne lefeküdnünk egymással.
- Genevieve... Emlékezz, nem lehetsz részegebb! - Szóltam oda az enyhén spicces barátnőmnek, aki arról a bárszékről lefog pottyanni és egyáltalán hogy a fenébe került fel oda? Egy bárszék nem alacsony és annál nagyobbat lehet róla esni vagy vágódni.
- Jóra bíztam magam. - Fordultam vissza Max-hez. - Leszedem onnan. Genevieve, édes kicsi szívem, nem akarsz lemászni onnan? - Indultam meg felé, hogy lesegítsem arról a székről még mielőtt letaknyolna onnan.
- Eszméletlen... - Tapasztottam a kezem Genevieve szájára miután Max felé nézett, aki közben háttal áll nekünk, nekem pedig nem kellett sokat találgatnom mit is akar megjegyezni és nem is épp halkan akarta megtenni. - Tudok róla. De pszt. - Vettem le a kezem a szájáról.
- Fogadjunk, hogy nem mersz rácsapni. - Hát ez nem lehet igaz. - Neked pedig le kellene tenned pihenni azt az üveget. - Kontráztam rá vagyis próbálta elterelni a figyelmét, viszont amikor láttam, hogy ez nem fog menni, akkor megadtam magam.
- Oké, ha megteszem, akkor befogod? - Valamiért nem lepett meg, amikor csak nagyokat bólogatott. Oké, akkor hajrá. Szerencsére Max nem látja, hogy készülök bármire is, így észrevétlenül kerültem mögé és nem finomkodva csaptam rá a hátsófelére, de akkorát, hogy abba belefájdult a csuklóm.
- Oké, ez nem én voltam, csak annak tűnik. Nincs valakinél egy csuklóvédő? - Mentegetőztem nem kis zavaromban és alig mertem ránézni is, miközben a még ép kezem fontam a fájó csuklómra.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 13.01.15 22:53

Jenni & Max


- Most mit mondjak? Nekem meg jó volt, hogy nekem estél. - mosolyodtam el. Na ne, most jönnek az összinteségi rohamok. Igen jól esett, hogy megölelt és, hogy olyan közel volt. Meglepődtem kissé a kijelentésén. Valóban jó volt? Hát ezt nem gondoltam volna, hogy tényleg az fordult meg akkor a fejében mint nekem... Bármi történhetett volna ott, de mégsem történt és azt hiszem ez igy van jól... Nem kell mindent elkapkodni, mert az nem biztos, hogy a legjobb megoldás lett volna... - Te...meg Ő ? Szóval ti.... - mutogatott ketőnkre értetlenül Genevieve. - Nem! Ha arra célzol, nem volt köztünk semmi... - vágtam a szavába. -Csak annyira örült, hogy a nyakmaba ugrott, amitől majdnem padlót fogtunk mind a ketten... - magyaráztam. Tudtam, hogy azt hiszi, hogy lefeküdtünk egymással. Jobbnak láttam, ha elmondom mielőtt kérdések százával bombázná Jennit. - Áh, szóval te vetted neki a kocsit? - Igen, én, mert mindig mindenhonnan elkésik... - pislantottam Jennire.
- Pontosan... -mosolyogtam. Ha tudná, hogy még mi volt annak az okka, hogy annyira küzdöttem, hogy elválalja... Ő egy különleges lány, egy különleges szépség és ezt én is észrevettem... Tudtam volna mást is választrani, de én Őt akartam és akarom...
- De miért vagy féltékeny...? - kiváncsiskodtam. Ha féltékeny vagy, annak valami oka van. Csak úgy nem vagyunk féltékenyek egymásra. Ha féltékeny vagy az azért van, mert érzel valamit, még ha be sem mered valami magadnak sem. Tudom, miről beszél... Még nem tudom mit gondoljak, de ha egy férfi is közelebb menne hozzá, mint ahogy az szerintem illendő lenne, akkor tuti, hogy beverném a képét. Hogy miért tenném? Magam sem tudom, de az biztos, hogy nem nézném végig ölbetett kézzel.
- Tudom, mindenki azt hiszi itt, hogy mi... szóval érted. És amikor közlöm, hogy nem szinte fel vannak háborodva. - néztem körbe. - Nézd én nem akarlak az ágyamba húzni. - néztem a szemébe. - Jössz te magadtól is... -nevettem el magam és védekezően felhúztam a  karom, amikor megpróbált oldalba vágni. Nem akarom tényleg elcsábitani, csak annyit kérek, hogy engedje, hogy a közelében legyek és ennyi nekem épp elég...
- Rendben... - mosolyogtam. Hát amint látom a barátnő, nem birja az alkoholt. Nem tagadom fergetegesen szórakozom azon, ahogy Jenni megpróbálja leszedni a székről és ahogy bénázik.. az mindent vissz. Hagytam, hogy szenvedjenek és elmentem tölteni a poharamba. - Borzasztóak. - mutattam a két lány felé, miközben odaléptem egy magas szőke srác mellé. - Igen, azok. - pislantott oda, majd töltött a poharamba. - Brandon ugye? - Igen ! Honnan tudod? - pislogott rám meglepődve. - Max vagyok! Am, Jenni mondta... - tereltem a témát. Mégsem mondhattam neki azt, hogy a csaja rám akart mászni.. - Bocs, de dobnom kell egy sárgát... - Menj csak.. -válaszoltam, majd ismét az asztal felé fordultam. A telefonomra néztem, két nem fogadott hivás volt, de nem akartam, most ezzel foglalkozi, meg nem is tudtam volna, mert a következő pillanatban egy tenyér csattant a fenekemen. Nem volt olyan vészes de azért éreztem. -Héj, ahova pacsi oda puszi... -méltatlankodtam.   -Remélem tudod, hogy ez vissza felé is menni fog? - pislantottam Jenni-re, aki épp a kezét fájlalta.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 14.01.15 1:13

Max & Jenni


- Genevieve, tudom, egyre gondolunk és valószínűleg igazad is, csak ki ne mond, kérlek. - Mert a következő pillanatban valószínűleg valami olyasmi bukott volna ki belőle, hogy nem kellett volna abbahagynom, egyetértek vele, szerintem mégis jól döntöttünk, mármint, hogy nem folytatjuk, pedig csupán egy pillanat műve lett volna az egész, minden és már a karjában hoz fel a garázsból, nem pedig kézen fogva.
- Most úgy, de úgy hozzád vágnék valamit. Egyszer késtem el, mert elaludtam, kövezzél meg Te kómatelep. - Ha most a közelemben lenne bármi, ami alkalmas is lenne arra, hogy hozzávágjam, akkor már repülne is, de sajna nincsen.
- Mert... Mert... Mert az vagyok. Mert ha valakinek az kell, ami nekem neked meg Ő kell, akkor legalább legkevesebb, hogy elvárom, hogy jobb is legyen Tőlem, de ez a nő minden, csak nem az. - Az igazat akarta? Tessék. Egyszerűbben is fogalmazhattam volna, annyival, hogy azért, mert akarlak. Hát ezért... És ennyi. De szerintem ez így is-úgy is elég nyilvánvaló és ha akarja, akkor egyből érteni is fogja miről beszélek és miért.
- Na és mi van akkor, ha azt akarom, hogy vigyél? Kényelmes vagyok... - Már most is az az érzésem, hogy már most túl sok, túl nagy az őszinteség kettőnk között és van egy olyan érzés, hogy ez csak fokozódni fog az alkohol bevitellel és fogalmam sincs róla milyen véget fog érni az esténk.
- De hé, én mindent beleadtam és neked még csak nem is kell minden erőd belevinned ahhoz, hogy nyoma maradjon és pár napig ne akarjak annyit ülni, mert nem lenne kellemes és mentségemre szóljon inkább bevállaltam ezt, csak Genevieve száját befogjam. - Fordultam az említett személy irányába, aki láthatóan nagyon is jól szórakozik azon, hogy égek, mint egy darab rongy és még a csuklóm is megrándult. Fantasztikus. de ezt már egyébként is annyiszor megakartam tenni, de mindig vagy túl sokan voltak körülöttünk vagy csak ketten voltunk, akkor meg nem igazán volt hozzá elég bátorságom.
- Ez még mindig fáj... - Emeltem fel a kezem nevetve és még épp időben is. Ezt nem hiszem el. - Ez nem én voltam. Innen ahol állok ez fizikai képtelenség. - Mondtam még mindig egy széles mosollyal az arcomon és még mindig zavarban vagyok egy kicsit, de most már nem a korábbi miatt, hanem mert már megint kísért az a szexi hangja és egy pillanatra bár nem néztem körbe úgy éreztem mindenki ránk figyelt. Én pedig szinte megdermedve hallgattam és ismertem magamra a következő részletében a dalnak: Próbálod elrejteni, tudom, hogy így van. Pedig igazából azt akarod, hogy menjek és szerezzelek meg. Ez annyira rám vallott, hogy meg sem tudtam szólalni, hosszú másodpercekig csak néztünk egymás szemébe és annyira tudtam, hogy egyre gondolunk.
- Nekem kell valami erős, most. Iszom valamit... - Azzal le is kaptam az első üveget a pultról, ami a kezem ügyébe került és alaposan meg is húztam.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 15.01.15 14:04

Jenni & Max


- Szerintem én is tudom mire gondoltok.... - pislogtam a két lányra sejtelmesen. Igen láttam mindketőjük szemében, hogy mi az ami miatt olyan sejtelmesen mosolyognak. Miért hagytam abba? Ez a kérdés lebbeg mindháromunk előtt....  Magam sem tudom, hogy hogyan voltam képes megálni, hogy ne vesem rá magam, de képes voltam rá. Talán azért mert tartok attól, hogy ez  a barátságunk számára nem tett volna túl jót. Nem tudom... Nem értem néha még asaját magam sem. Hogy miért olyan fontos ez a lány? Nem tudom, csak azt érzem, hogy Ő más mint a többiek és nem biztos, hogy el tudnám viselni a hiányát. Inkább maradjunk csak barátok, mint, hogy ezt is tönkretegyük egy ilyen kirohanással. Ki kell tartanom, amíg csak lehet, hisz sok minden forog most kockán.... - Mi van? Nem vagyok én sem hülye... - mosolyodtam el. Persze, hogy levágtam, hogy mire gondolnak, de csak azért mert ez járt a fejemben egész nap...
- Lehet, hogy én kómatelep vagyok, de mindig pontos.  - Egy pont ide.. Nem szertem, ha valaki késsik, az olyan kultura a nullán. Persze tudom, hogy Ő nem azért késik mert nem kell fel időben, hanem mert a tömegközlekedés nem túl jó választás, ha sietsz valahova... Hát igen én sem mindig így közlekedtem. Amikor idejöttem Vegasba, még semmim nem volt csak az álmaim, és a küzdeni akarásom.
- Semmi probléma... - nevettem el magam, majd Jennit álló helyzetéből kaptam a karjaimba. - Indulhatunk...? - kacsintottam rá. Láttam a meglepetséget rajta ,és tudtam, hogy Ő most azt hiszi, hogy én ezt komolyan gondoltam, hogy elviszem az ágyig... Genevieve a szája elé tette a kezét meglepetésében... - Nyugi csak vicceltem... - engedtem le lassan, hogy a lábai megérintsék a padlót... Tudtam, hogy ez le fogja döbenteni és ez is volt a célom vele... Nem mondom lehet, hogy más körülmények között megtettem volna, de most nem lehet és mint már mondtam vissza fogom magam...
- Miért kellene befogni a száját? - kérdeztem kíváncsiskodva. Mi lehet az ami miatt Jenni ilyesmikre képes, csak azért, hogy befogja a barátnője száját. Szabad országban élünk, hadd mondja ki amit szeretne. Már ha van elég mersze hozzá... Nem tartom magam egoistának, de az ilyesmihez már hozzászoktam... A lányok rajongása legtöbször a pénzemnek szól,  de persze mindig vannak kivételek. Hálás vagyok a spanyol véremnek, ez miatt...
- Mutasd.. - vettem a kezembe az övét, hogy elenőrizzem nem történt-e komolyabb baja, de semmi vészeset nem láttam, az ami ezután következett, az már sokkal kínosabb volt.  Meghallottam a saját hangom. Ezt nem hiszem el... Rememéltem, hogy ez ma nem következik be, de nem kerülhettem el. Jenni-re néztem és mindkettem egyre gondoltunk.. Tudta, hogy ez a szám pont olyan mint Ő, és pont azt fejezi ki, amit Ő kihozz belőlem... Nem tudom, hogy ki volt aki ezt választotta, de gratulálok neki, komolyan... Másodpercekig csak bámultunk egymásra, éreztem ,hogy mindenki minket nézz, de ez csak náhány pillanatig tartott és utána mindenki belevetette magát a buliba.
- Azt hiszem igazad van... -vettem ki a kezéből az üveget és meghúztam azt a méreg erős vodkát ami benne volt. Eldöntöttem, hogy nem foglalkozom a dologgal. Ha már buli van akkor bulizunk... - Gyere, Kislány... -húztam a kezénél fogva a tömeg közepébe. Tudta, hogy mit akartok ezért autómatikusan forditott nekem hátat, én pedig tiltakozást nem türve fogtam meg a csípőjét. Van egy olyan érzésem, hogy ebből is előbb lesz erotikusan túlfűtött vonaglás, mint sem tánc, már csak abból is ítélve, hogy Jenni nem kevés töményet tolt le eddig sem....

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 15.01.15 17:45

Max & Jenni


- Te is hallgass... - Oké, aki mutogat az hazudik, vagy épp próbál terelni. Én pontosan ezt teszem, mert szerintem nem kellene most ebbe bele mennünk, mert szerintem mi magunk sem tudjuk a dolgok miértjét, Genevieve véleményére pedig most nem vagyunk kíváncsiak, inkább nem. Nem akarom tudni, se hallani, hogy miben van igaza.
- Hé, nálam meg nem bejövős a szőke nők általánosan bevált álláspontja. - Az az álláspont, hogy nem érdekel, hogy a pasi milyen sík hülye, ha egy értelmes mondatot nem képes összehozni, de olyan teste legyen, hogy a bugyi lepattogjon rólam. Ennyi nálam nem elég, szóval erről van a szó. De még mennyire, hogy nem az. Ezért is tudjuk mindketten, hogy mi már régen átléptük azokat a bizonyos határokat és ezek után már fogalmunk sincs arról mi fog vagy mi nem fog még megtörténni közöttünk, de nem érdekel. Azt hiszem szeretek játszani a tűzzel és nem akarok leállni vele.
- Igen, meg kell hagyni nagyon cuki az a kómás fejed. - Azt hiszem Genevieve az ilyen perceinkben szeretne megszűnni, hogy végre egymásnak eshessünk, de el kell akkor keserítenem, semmi ilyesmi sem fog történni, nem azért, mert nem akarom vagy mert nem tudnék annyit inni, mert hozzá egy kortyot sem kellene innom ahhoz, hogy megőrjítsen, de de számomra szex nélkül is fontos és azt hiszem ez a lényeg. Mármint biztosra veszem, hogy egy ilyen pasival fergeteges lenne, de biztosan megmernék kockáztatni?
Amint felkapott halk sikkantás szakadt ki belőlem. Számíthattam volna rá. - Ühüm... - Bólogattam miközben a nyakába kapaszkodtam. Körül sem néztem, mégis tudtam, hogy mindenki azt figyeli árgus szemekkel, hogy most vajon mi fog történni. Tényleg bevisz a szobámba?
- Ünneprontó. - Biggyesztettem le alsó ajkam csalódottan egy pillanatra majd elmosolyodtam és lassan elengedtem, ahogy lassan letett. Nem mondom, ehhez hozzá tudnék szokni.
- Mert Genevieve fájdalmasan őszinte, piásan meg még rosszabb... - Most épp azt hiszem párkapcsolati tanácsadónak érzi magát, ahhoz képest, hogy szingli nem rossz és valóban fájdalmasan őszinte. Én csak tudom... Nem egyszer fordított már könyörtelenül szembe a tényekkel. Ehhez pedig még tényleg nem ittam eleget.
- Csak megrándult. A Tiéd biztosan nem fog, amikor visszakapom. - Ami azt illeti már most fáj, pedig csak belegondoltam mekkorát tudna lerántani a fenekemre. Nemár...
Nem nagyon kellett noszogatnia azért, hogy táncoljunk. Ellenkezőleg, automatikusan húzódtam közelebb, közelebb és még közelebb hozzá, amíg már egy cérnaszál sem fért volna el közöttünk és olyan hihetetlenül jó érzés volt ennyire közel érezni magamhoz. Lassan kezdtem el ringatni a csípőm a zene ritmusára, miközben kezem az övére siklott. Mire hangos szóváltásra lett figyelmes mindenki, méghozzá Brandon és a szöszi között, valószínűleg veszekedtek, mert a következő pillanatban egy árva szó nélkül viharzott el a nő.
- Ilyenkor hagyni kell valakit vagy ellenkezőleg, nem kellene hagyni? - Fordultam félig Max felé. Ő mégis csak egy férfi. Nekem pedig fogalmam sincs arról, hogy ilyenkor inkább magára kell hagyni egy férfit vagy inkább nem kellene, mert tajtrészegre fogja inni magát és utána nagy valószínűséggel valami marhaságot művel.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 16.01.15 23:01

Jenni & Max


- Oké! Én befogtam... - tettem fel mindkét tenyerem védekezően. Megértem, hogy nem szeretne erről beszélni, hisz ez a téma mindketőnknek nagyon kínos. Bevallom nem örülök annak, hogy Genevieve-vel mindent megbeszélnek... Nem szerettem kiteregetni a magánéletem. Nem mintha nekünk Jenni-vel olyan nagy szerelmi hátterünk lenne. Ameddig barátnak tekint, addig én is Őt. nem fogok túl menni a határokon. Szügségem van rá és most nem a klip miatt, hanem mint emberre van szügségem, mint barátra.
- Húúúú, még jó hogy nem vagyok szőke... - nevettem el magam, majd óvatosan Genevieve felé pislantottam, aki rosszalóan pislogott rám. - Nem vagyok üresfejű... - förmedt rám. - Neked meg hiába van fekete hajad, mert eszed az egy szál sem... Tudod, ha lenne eszed, akkor ott a garázsban gerincre vágod. - mondta ki kerek-perec. Hirtelen köpni nyelni nem tudtam. Jenni arcára is kiült a meglepetség, hirtelen nem tudtuk hová tenni a dolgokat. Talán igaza van, talánán meg kellett volna ott döntenem, de nem így lett. Ez a helyzet ami fenáll még mindig jobb mint ha nem lenne semmi. Izzik kettőnk között a levegő, és csak egyre jobban öntjük rá a benzint...
- Ne aggódj, nem maradsz le semmiről... -hajoltam közelebb és sutogtam a fülébe azzal a bizonyos hangsúllyal. Gondoljon amitr csak akar. A végén minden kiderül úgyis... Csak győzűk tűrtőztetni magunkat... - Hát valószínű, hogy keményebb fából faragtak mint téged. - mosolyogtam rá. Szépen kivárom amíg elfelejti az egészet aztán egy váratlan pillanatban megboszúlom. Ami késik nem múlik.
A csipője lassan ringott, de annál szenvedélyesebben. A hátával teljesen nekem dőlt és éreztem a haja illatát. Ez így nem lett volna jó hosszú távon, mert nem hinném, hogy sokáig tudtam volna parancsolni. Kicsit Dirty Dancing 2 érzésem volt... A csoda nem tartott sokáig, mert mindenki felkapta a fejét, arra, hogy Brandon barátnője visitva elviharzik...
- Az attól, függ mennyire volt fontos a csaj?! - figyeltem Brandont ahogy leül a mögötte lévő székre és az arcát a tenyerébe temeti.... Nem sirt, csak szerintem ideges volt.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 17.01.15 0:01

Max & Jenni


- Genevieve... - Mindössze ennyit tudtam kinyögni kínomban. Nem hiszem el, nem akarom elhinni, hogy ezt most tényleg kimondta, nem csak gondolta, ki is mondta. - Igaz, többek között a fájó őszinteségedért szeretlek, de... Nem fontos. Következzék kettő perc kínos csend. - Temettem az arcom a tenyerembe zavaromban. Hát ebben most nem volt igaza. Én nem akartam, hogy gerincre vágjon a garázsban és nem, nem azért ugrottam a nyakába, hogy köszönetképp megengedem, hogy felavassuk a kocsim.
- Nem bocsájtanám meg. - Suttogtam én is úgy szintén. Szerintem mindketten értettük, mire is akartunk ezzel a szavakkal célozni.
- Én mennyire vagyok fontos? Légyszi, légyszi... - Fordultam vele szemben hatalmas kérlelő pillantásokkal. - Most vesztek össze a "barátnőjével". - Formáltam macskakörmöket az ujjaimmal. - Kétlem, hogy rám lenne most kíváncsi. Te férfi vagy. Nekem fogalmam sincs mit kell ilyenkor mondani, az ivásban meg nem bírnám tartani a lépést. Légyszi, menj oda hozzá és nem érdekel, igyál vele pár kört vagy akármi... Légyszi... - Nem hiszem el, hogy még magassarkúban is pipiskednem kell hozzá, de egy kicsit kellett, épp ezért kapaszkodtam meg a vállában biztos, ami biztos alapon. Én sem vagyok épp józan, de egy pasival akkor sem tartanék lépést.
- Meg ne szólalj. Inkább ne mondj semmit... - Tettem fel a kezem intően, amikor Genevieve odalépett mellém. Anélkül is tudom, hogy mire gondol. - Nem vele kellene... - Kezdett bele. Én is tudom, hogy nem Őt kellett volna megkérnem, hogy veregesse vállon a volt barátom, hogy minden jobb lesz, más különben meg minek csinálnék ebből ekkora ügyet? Részeg. Ha elmondja most neki, akkor tudni fog róla. Ha nem, akkor lehet elmondom én és megelőzöm Brandont. Ami megtörtént az megtörtént és ami volt az elmúlt.
- Talán nekem kellene? Te is tudod, hogy egyszer művelte azt, amit részegen többször nem adok neki rá alkalmat, később hazavitetjük. Most viszont nem akarok ezzel foglalkozni. Egészségünkre. - Emeltem le két poharat a pulton lévő tálcáról majd az egyiket Genevieve kezébe nyomtam és koccintottunk. - Ehhez viszont azt hiszem már eleget ittam, gyere... - Húztam magammal táncolni a következő számra, bár ezt sem nevezném táncnak, inkább csak riszálásnak, ahol minden megmozdul, aminek csak kell, és nem kétlem, hogy ezt egyik pasi sem fogja bánni.

Ha kell egy kis ízelítő

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 17.01.15 18:07

Jenni & Max


- Kösz a tanácsot, majd máskor megfogadom. - eresztettem egy mosolyt Genevieve felé, majd Jennire kacsintottam. Talán igaza van Genevieve-nek meg kellett volna ott a garázsban tennem azt amit mindketten akarunk Jenni-vel... Istenem minden zsigerem azt súgalja, hogy ezért a nőért bármire képes volnek, de az agyam mégis stopot nyom, mert tudom, hogy vissza kell fognom magam. - Nincs semmi baj. - nyugtattam meg Jenni-t. - Szeretem az összinte embereket. - Hát Genevieve a legöszintébb idegen akit valaha láttam. Ennél talán csak David összintébb velem. Ő mindig is megmondta a véleményét mindennel kapcsolatban és ezért is kérem ki a véleméányét mindig. Jennivel kapcsolatban is kikértem a véleményét. Csak annyit mondott: "Ez egy jó csaj, és el ne cseszd mert a füled közé csapok..." Igyekszem minnél kulturáltaban viselkedni Jenni-vel, de ez nem mindig meh yolyan könnyen, pláne nem mikor megpróbál kimozditani a komfortzónámból...
- Rendben, ha ettől boldogabb leszel... - bólintottam. Miért pont én? Van még itt néhány srác, akiket még ráadásul ismer is és velük is megbeszélhetné ezt a dolgott. Nem értem, hogy miért pont engem kért meg Jenni, de ha ez neki olyan fontos, akkor ennyit igazán megtehetek érte.... - Fel a fejjel haver, majd elmúlik a dühe és felhív... - ültem le Brandon mellé. - Máh egyáltalán nem érdekel... Egy bárban szedtem össze. Csak nem értem minek jött velem ide? Hogy rámászon mindenkire? - könyökölt a saját térdére. Nem tudtam megszólalni, mert az előbb a szőke maca nálam is bepróbálkozott. - Láttam, hogy rádnyomult, csak Jenni kimentett. Tudtam, hogy műsorozni fog... - nézett rám és pedig meg sem tudtam szólalni. Meglepett, hogy ennyire nem érdekli a dolog. Jol gondoltam én, hogy nem volt annyira fontos a csaj neki. Rummal telitöltött poharat nyomtam e kezébe majd mindketten beleittunk a sajátunkba. Jenni örült tombolásba kezdett a lányokkal. - Gyönyörű, igaz? - pislantott Jenni felé majd rámnézett Brandon. - Igen, nagyon... - emeltem a számhoz ismét a poharat. -Ő egy csodálatos lány és megérdemli a boldogságott. Vigyázz rá, ha már én nem tudtam. - Mielőtt még bármit is kérdezhettem volna tőle Brandon megválszolt mindent. - Nagyon berugtunk és megtörtént... De sztán rájötünk, hogy a barátságunk többet ér ennél. - valott be mindent. Valmiért érezttem, hogy volt köztük valami. Nem mondom, hogy nem gondolkodtatott el a dolog, de nem érzem magam féltékenynek. Egy vörös lány lépett elébünk és Brandont rángatta táncolni.... - Menj csak... -intettem, majd hátra döltem és figyeltem , ahogy Jenni táncol. VIgyázni fogok rá, még akkor is ha semmi közünk nem lesz a másikhoz....
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 17.01.15 18:38

Max & Jenni


- Az arckifejezésedből ítélve elkéstem... - Ültem le Max mellé. Előbb is említhettem volna. - Tudom. Nem Téged kellett volna megkérnem erre, ne haragudj. - Csak épp elégszer volt már hozzá szerencsém részegen és többször kihagynám, ha az lehetséges, akkor is rossz ötlet volt, nagyon rossz, elismerem.
- Fogalmazzunk úgy, hogy némelyek nagyon aggódhatnak miattam, mert nem rémlik, hogy meghívtam volna és Genevieve sem, mert tudja, hogy holnap ezért megfojtanám, de eddig még minden évben eszébe jutott, szóval meglepve nem vagyok, inkább a többiek vannak, mert nem számítottak meglepetés vendégre... És én sem számítottam rá, hogy eszedbe fogok jutni. talán butaság, de azt gondoltam, hogy biztosan túl elfoglalt lennél... - Butaság. Én is tudom most már és nem akarom, hogy úgy érezze, hogy Ő csak valamiféle mentőöv most a számomra, mert szó sincs ilyesmiről.
- Jártunk úgy három éve, de miután részegen sokszor nem tudta mikor kell leállni az ivásban és más dolgokban azt mondtam, hogy nekem ebből elég volt. Azóta más lett vagy nem, nem tudom, nem is érdekel de baszd földhöz a poharat és kérd, hogy meg, hogy rakja össze magát és legyen ugyanolyan és őszintén nem tudom megérteni, hogy miért nem képes valaki, aki ismer elfogadni, hogy majd én tudni fogom mikor van szükségem valakire és mikor nem akarok egyedül lenni. Elég nagylány vagyok már hozzá... - Miért mondom el mindezeket a dolgokat neki? Egyszerű. Mert azt akarom, hogy tudja. Ennyi az egész és mert nem akarom, hogy azt higgye félre ismert, azt nagyon nem akarom.
- Én pedig élni akarok és élvezettel lenni valaki más életének a részese, nem pedig csak lenni. És ha pofára esek, akkor feljebb rakom a mércét, nem pedig lejjebb. Épp azért csak sajnálni tudom, mert én így sosem viselkedtem, mint ez a trampli. - Szánalmas és nevetséges is egyben. Ennyit tudok mondani erről az egészről és így is gondolom.
- És ne nézz már így. Tudom, hogy részeg vagyok és lesz ez még rosszabb is és holnap, ha rád sem fogok merni nézni az sem lesz véletlen, de kellett valaki, aki meg is érti miről beszélek... Mert Genevieve, csak nagyokat bólogatna majd közölné, hogy kislány, heti háromszor egy... - A nyelvem megeredt az egyszer biztos, ezért is nem lepne meg, ha kivenné most a poharat a kezemből, amit az asztalon lévő tálcáról vettem el.
- Őszinteségi roham, első fordulónak vége. Most hagyjalak inkább? - Tudom, hogy én is jókor kérdezem, de nyomasztana, ha nem mondhattam volna el ezeket neki és még annyi mindent mondanék, ami már a bennem lévő alkoholnak köszönhető, de ezek után megpróbálom befogni. Erre sem tudom hogyan fog reagálni... Talán épp most ástam el magam a szemében.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 19.01.15 13:19

Jenni & Max


- Hát tudod, baromi nehéz megbízni valakiben, miután már párszor megtapasztaltad, hogy kicsesznek veled... - vallotam be összintén. - A bizalom kialakul majd minden esetben, csak időt kell adni neki. - mosolyodtam el. Bevallom nem egyszer kaptam magam azon, hogy jött egy lány az életembe, aki minent megtett azért, hogy elérje azt, hogy belé szeressek és a sok bájolgás után fogta magát és egyik napról a másikra, amilyen gyorsan jött olyan gyorsan ki is lépett az életemből. Nehéz volt az ilyen helyzeteket elviselnem, de valahogy mindig túl tettem magam rajta. De ez most Jenni-vel nem hiszem, hogy olyan helyzett amin csak ugy túl tudnám tenni magam. Ő sokkal fontosabb most annál, hogy csak úgy el tudjam felejtenni, ha bármi ilyesmi történe. Én csak nem akarok töbször csalódni.
- Hát bevallom, nem igazán vagyok oda az ennyire édes dolgokért. - nyelttem le az émelygősen édes falatott. Soha sem sirtam csoki után, ha fogalmazhatok így. - De persze ez alól te kivétel vagy... - kacsintottam rá, egy huncut mosoly kiséretében. Csak próbálom kicsit oldani a hangulatott, mert nem akarom, hogy azt érezze, hogy ez most nem az Ő napja, mert igen is hogy az és meg is fogjuk ünepelni méltó képp.
- Eszem ágában sincs holnap ilyesmivel kínozni magunkat. - Nem hinném,hogy holnap bármelyikünk is olyan álapotban lenne, hogy probáljunk. Ahoz valami csodaszer kellene, hogy nekem holnap elmúljon a másnaposágom.
- Én is érzem, de azt hiszem ez most nem miattam van. - huztam egy széket a légkondi alá és ráálltam. - Hát azt hiszem ennek annyi. - közöltem Jenni-vel. Vagy nagyon melegünk lesz vagy kitalálunk valamit nagyon gyorsan. - Van egy ötletem. Itt hamarosan mindenki a saját levében fog megfölni.... - léptem le a székről és mostmár én is kigomboltam a két felső gombott az ingemen. - Talán jobb lenne, ha átmenénk hozzám. - ajánlottam fel.A hozzászólást Gabriel Maximiliano Blake összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 20.01.15 21:34-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 19.01.15 17:53

Max & Jenni


- Persze. Ez a legnagyobb problémám, mindig is ez volt és ez is marad. Én mindig, mindig megértek másokat és mindig nehézség nélkül képes vagyok önmagam elé helyezni bárkit... Miért nem tudok egyszerűen csak önző lenni és csak magamra gondolni? - Mindig amikor azt hiszem valamit végre jól csinálok, akkor mindig történik, történnie kell valaminek, ami rá kell, hogy ébresszem, hogy mégsem. Már épp keltem volna fel a kanapéról, hogy akkor jegeljük inkább, amiről beszéltünk és a kínos pillanatok garantáltak holnap, le is húztam még, ami a poharamban volt, mire egy elég jól ismert hang ütötte meg a fülem.
- Mindjárt. De vigyétek ki, mert ha a nappali közepén dobja ki a taccsot, akkor rosszul leszek. - Bár inkább azt mondtam volna, hogy nem érdekel, ha négykézláb mászik is ki. - Én addig ezt felsöpröm. - Még mielőtt valaki belelépne, vagy beletaknyolna. Még csak az kellene. Gyorsan feltakarítottam, pár percen belül pedig a taxi is megérkezett a picsa részeg exemért. Jellemző, mint általában. Ennek nincs olyan, hogy mérték. Sosem volt...
- Ideje kívánnod valamit... - Osont Genevieve a hátam mögé, pedig épp szerettem volna kicsit eltűnni pár percre, amíg elkönyvelem magamban, hogy már megint sokat akartam, amikor egy "nem kell magyarázkodnod"-nál többre számítottam. Fogalmam sincs. Nem is tudom mire, de ennél valamivel többre és az a különben is, mi csak barátok vagyunk végszó, annyi elég is volt.
- Ez aranyos. - De nincs senki, aki teljesíthetné. Nyeltem még, amit gondoltam a mondatom végére. Nekem határozottan megtiltották, hogy a tortával foglalkozzak, szóval az is meglepetés, mert semmit sem tudok róla, de ezek szerint ügyesek voltak a lányok.
- Ezt nem hiszem el... Nem hiszem el. Komolyan? Arielle? - Nevettem el magam. - Az anyukámnak ehhez milyen mértékben van köze? - Mert biztosan van. Nem sokan tudják róla, hogy imádtam... Igen, úgy kettő-három évesen odáig voltam érte.
- Hát izzé... Ő volt az ötletgazda. - Sejtettem. - Oké. Köszi anyu. Leszámítva, hogy kettő helyett huszonkettő, de nagyon édesek vagytok. - Öleltem meg Genevieve-t. Oké, akkor most kellene kívánnom valamit, igaz? Jó ideje először tudom, hogy mit akarok kívánni, hogy mire vágyom és azt hiszem ez a legőszintébb eddig mind közül, így behunytam a szemem, kívántam, majd elfújtam a gyertyákat és bár fájó szívvel elkezdtem felszeletelni a hableányomat. Miután láthatóan mindenki kezében volt tányér, nem véletlenül hagytam utoljára Max-et, mivel azt hiszem tartozom neki egy bocsánatkéréssel. Kevésbé feltűnően intettem neki, majd megindultam ki a nappaliból. Neki akarom mondani egyedül és nem még egy tucatnyi embernek.
- Max, ne haragudj, tudom, hogy túlreagáltam, nőből vagyok és én is néha elszúrok dolgokat, utána meg bűntudatom van és fogalmam sincs mit mondjak, vagyis annyi mindent tudnék még mondani, de nem biztos, hogy most kellene, szóval én inkább most már befognám az este hátralévő részében, csak ne haragudj rám. - Hadartam el mindent, majd egy lépéssel közelebb léptem hozzá, hogy egy ártatlan bocsánatkérő puszit nyomjak az arcára. - Légyszi... - Most jön a B terv, azaz ha én nem voltam eléggé édes, szépen a villára szúrtam egy falat tortát a tányérról, majd a Tőlem telhető legőszintébb ne haragudj, hülye voltam mosollyal és barmi szemekkel tartottam a szájához.  

KATT

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 20.01.15 20:24

Jenni & Max


- Sajnálom, nem hittem, hogy megbántalak azzal, hogy azt mondom nem számít. Igen, de nekem nem számít. Nem érdekel, hogy mit tettél annó és kivel. Ami volt az a mult és már nincs jellenlősége.  Te túl jó vagy ahhoz, hogy önző légy... - Nem mondom kicsit rosszul esett, hoyg így kellett megtunom, hogy Jenni és Brandon, valaha egy pár voltak. Fogalmam sincs, hogy miért érintett rosszul, csak kicsit ugy érzem magam mint akit átvertek.  Ez még annyira nem is lenne nagy baj, ha érteném, hogy Jenni most miért borult ki ennyire? Nemértem, hogy mi az oka annak, hogy ennyire felzaklatta az amit mondtam? Mégis mit kellett volna tennem? Ha kiborulok és játszom a sértett áldozatott, akkor azért borult volna ki. Hát fájt amikor eljutott az agyamig, hogy Brandon mit is mondott, de tudom, hogy nincs jogom kiakadni ezen, hisz Jenni még azt sem tudta, hogy a világon vagyok. És különben is miért vagyok én féltékeny? Semmi sem történt közötünk. Talán azért van ez az egész, mert tulságosan kedvelem Őt, hogy csak ugy hidegen hadjon a dolog. Azt hiszem tul teszem rajta magam, de az jobban fáj, hogy úgy érzem Jenni engem hibáztatt olyan dolgokért amiről nem én tehetek. Én nem kértem, hogy Brandon valja be nekem, hogy annó Ők egy pár voltak. Jenni-től sem kérdeztem, hogy mi volt köztük, Ő volt aki felhozta a támát és feleslegesen felboszantotta magát rajta.
- Majd én.... - ajánlottam fel a segitségemet, egyrész azért mert szegény szerencsétlen Brandon alig bírt álni a lábán, és azért is, hogy Jenni megértse végre, hogy engem nem zavar, hogy Brandon és közte volt valami. - Gyere... - vetettem át Brandon karját a válamon és felsegitettem a székről. A taxi már odakint vár. A söfőr egy idősebb, összülő férfi volt. - Kérem viggye erre a címre... - adtam a sofőr kezébe Brandon személyiét, amin rajta volt a címe és egy bankjegyet. - Várj! Én is megyek... - hangzott a hátammögül a fiatal női hang. A vöröshajú lány sietve lépett a taxi felé. - Ki van fizetve... - közöltem a lánnyal, aki beszált a taxiba. Miután elhajtott a taxi viasszamentem a házba. A többiek már gyülekeztek odaben és Jennit álták körbe egy igen csak szép torta melett. A konyhapulthoz léptem és leültem egy bárszékre. Láttam, hogy Jenni milyen boldog és felszabadult. Beleittam a poharamba, amikor láttam, hogy Jenni felém int és elindul ki a napaliból. Ott álltam és halgadtam Jenni bocsánatkérő szövegét és azon kaptammagam, hogy egy puszit nyom az arcomra csak, hogy ne haragudjak. - Nincs semmi, baj. Túl vagyok rajta. Mondanivalóm az nekem is lenne, de ezt most hadjuk. Ez a te szülinapod és azt akarom, hogy élvezd... - mosolyogtam rá és vettem a szmba a villán amit elém tartott. - Finom... - dicsértem meg a tortát. Mondjuk nem vagyok egy édesszájú, de ez tényleg finom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 20.01.15 20:57

Max & Jenni


- Oké. Te más helyzetben vagy, mármint gondolom nem azért vagy egyedül, mert egyedül akarsz lenni, hanem mert piszkosul nehéz őszintén megbíznod valakiben. De hogy már a női nemet is pártoljam valamiben, elég nehéz lehet valakivel elfogadtatni, hogy tíz dolcsival a zsebében is kellene, amikor még van mellette pár nulla. - Bár nekem a Ferrari nélkül is kellene. Elég csak rá nézni. Mocskosul jóképű, helyes és édes. De mindketten tudjuk, hogy nem tudok önző lenni és ha az kell, hogy ne veszítsem el, hogy elfogadom, hogy egyelőre nem számíthatok többre, akkor azt fogom csinálni, mert számmora jelenleg a barátsága fontosabb, a legfontosabb, egyébként sem az kell elsődlegesen, ami a gatyájában van és nem is az, ami a bankszámláján.
- Kitalálom. Nem vagy épp édesszájú... - Kóstoltam be a tortámba. Azt a, ez tényleg nagyon finom. Jellemző... Amikor nem kellene annyira kibukna belőlem minden, amikor meg érzem, hogy mondanom kellene valamit, akkor meg mint, aki megnémult fogalmam sincs mit mondhatnék vagy mit kellene mondanom.
- Mond, hogy ugye holnap meg sem fordult a fejedben próbálni? Mert cefetül másnapos leszek és kétlem, hogy bármi hasznom is lenne úgy egész nap. - Most jól vagyok, nem érzem, hogy bármi bajom is lenne, de reggel vagy délután, amikor magamhoz térek, nem felkelek, magamhoz térek több is lesz, mint szeretném.
- Na jó, tudom, hogy azt mondtam, hogy amikor belépsz egy női közegbe ott öt fokkal melegebb lesz, de nekem most tényleg melegem van, nagyon... Te nem érzed? - Eddig nem igazán tűnt fel, mert pörögtem meg elvoltam foglalva úgy mindenkivel, de most így állunk és beszélgetünk és érzem, hogy folyik rólam a víz végig a hátamon... Pedig elméletileg be van kapcsolva a légkondi.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni

Vissza az elejére Go down

Chears - Max & Jenni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

-
» A little party never killed nobody - Mona & Max & Jenni

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Lively lakás-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához