welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 19.04.15 13:00

Valahogy nem hiszek neki, hogy nem akar sehova se kilyukadni. Biztos vagyok benne, hogy valamiért felhozta ezt az egészet, de lehet, hogy jobb ha épp nem szólok semmit. Bár tényleg már érdekel, hogy miért mondta ezeket.
- Miért gondolkozol ilyeneken? - Vonom fel az egyik szemöldökömet kérdőn, mert azt akarom, hogy elmondja. Tudni akarom, hogy miért gondolkozik ilyeneken. Egyre jobban összezavar, tényleg jó lenne, ha nem ilyen mozaik szavakban gondolkozna. Ezt a női logikát nagyon nem lehet megérteni.
- Igazából nem értem. - Megrántom a vállaimat, mert az egy dolog, hogy szeretjük egymást, de ezt ilyen fajta hangoztatás nélkül is tudjuk szerintem. És még nem is bonyolítjuk túl. De jobb is, ha inkább tovább megyünk a témában.
- És elárulod a címét? - Kíváncsi vagyok, hogy melyik filmről hallott, mert elég sokat reklámoznak most és a címét valahogy elfelejtette most megemlíteni. Érdekel, hogy mi az, ami érdekli, talán azt meg is tudnánk a neten nézni.
A következőre jót nevetek, ahogy megemlíti, hogy megkapott engem. Azért egy kicsit ezt kellene pontosítani.
- Ezt most úgy mondod, mintha megszereztél volna. Kettőnk közül, aki ezt elmondhatja az én vagyok. Én kaptalak meg téged, mert én küzdöttem érted. - Büszkélkedek, mert én futottam utána hónapokon keresztül, tehát én elmondhatom azt, hogy megkaptam őt. De amúgy is jól esik, hogy ilyeneket mond, mert így tudom, hogy teljesen odáig van értem.
- Amúgy ilyen jó dolog lennék? Pedig ugyanolyan srác vagyok, mint mindenki más. - Komolyra fordítva a szót, én nem érzem magam másnak, mint a többi srácot. Persze kíváncsi vagyok a véleményére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 19.04.15 21:54

Azt hiszem, hogy hajlamos vagyok esetenként túlbonyolítani a dolgokat. Nem is tudom… Azt hiszem, hogy Chad számára a világ fekete és fehér, de szerintem nem csak ez a két véglet van, mármint ez ennél jóval bonyolultabb. Nem tudom neki pontosan megmagyarázni, hogy miért gondolkozol ilyeneken, ezért jobb is, ha nem firtatom tovább a témát. Ha pedig nem tudom neki megmagyarázni, akkor így se, úgy se fogja érteni.
- A szürke ötven árnyalata. – Aztán mégis csak kibököm a film címét, kissé tartva a reakciójától. Habár hallottam néhány dolgot a filmről és nem is tudom… Kíváncsi vagyok rá, de nem akarom, hogy Chad ihletet kapjon és megtetsszen neki az alárendelt szerep és rajtam is alkalmazná. Mert köszönöm, de nem kérek se korbácsolásból, sem pedig kikötözésből. Így is meg vagyok elégedve a szexuális életünkkel.
- Oh, ez részletkérdés. – Igazából pontosan erre számítottam, hogy előhozakodik azzal, hogy kettőnk közül ő volt az, aki harcolt kettőnkért. Tény, hogy eleinte nem akartam neki elhinni, hogy komoly kapcsolatot szeretne tőlem, de aztán ahogy telt az idő, hónapokig kitartó volt, mire beadtam a derekamat.
- Most csak szerénykedsz. – Biztosra veszem, hogy Chad különleges.  Szerintem senki sem lett volna ennyire türelmes és kitartó, senki sem áldozott volna fel ennyi időt arra, hogy megszerezzen, hogy végre valahára magának tudjon. Ittam egy újabb korty vizet a poharamból, mire végre vissza jött hozzánk a pincér és kihozta az ételt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 21.04.15 12:37

Kár, hogy nem magyarázza el, hogy mire is gondolt az előbb, mert meghallgattam volna. Érdekel, hogy miként látja velem a kapcsolatot, de talán jobb is így, hogy nem beszélünk most erről.
Elkerekednek a szemeim, ahogy kimondja a címét. Szerintem már most tudja, hogy mit fogok erre mondani. Egyből ahogy mondta már vágom is rá a válaszom.
- Kizárt! - Csóválom is közben a fejemet, erre nem fog tudni rávenni. Nézze meg a barátnőivel, de én biztos, hogy nem fogom megnézni. A címe alapján jó sok mindent hallottam róla és nem már akkor eldöntöttem, hogy nem akarom látni. Szerintem ez amúgy sem egy nekem való film.
- Részletkérdés mi? Nem akarod elismerni, hogy meghódított a lovagod. - Szűkítem össze a szemeimet és gyanúsan méregetni kezdem. Csak viccelek, hülyéskedek ezekkel, mert én nagyon örülök annak, hogy végül megadta magát és nem ellenkezett miattam. Szerintem nagyon is összeillő pár vagyunk.
- Miért? De miért vagyok annyira jó neked? - Kíváncsi vagyok, hogy miért gondolja így, hogy jól járt velem. Tényleg úgy gondolom, hogy nincs bennem semmi különleges, mert csak azt teszem, amit elvárok, hogy a másik fél is ugyanezt megtegye. Szimplán mindkettőnk jól jár és nekem ez már boldogság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 23.04.15 15:12

Nem kis meglepetésemre Chad nagyon is hevesen reagált, pedig csak a film címét mondtam ki, de úgy tűnik, hogy ezek szerint hozzá is eljutott némi információ erről a bizonyos filmről. Én pedig kis naivan azt hittem, hogy majd együtt tudjuk meg, hogy mi ez a nagy felhajtás a film körül. Persze tisztában vagyok azzal, hogy nem egy vígjáték, vagy azt sem lehet rámondani, hogy a romantikus kategóriát erősíteni, de ennek ellenére mégis kíváncsi vagyok rá. Hiszen még a csapból is ez folyik mostanában és szerintem nem árt néha haladni egy kicsit a korral és behódolni az aktuális „divatirányzatnak” vagy nem is tudom, hogy ezt minek tekintsem.
- Miért? – Nem fogom rá erőltetni, ha nem szeretné velem megnézni ezt a filmet, de azért mégis csak kíváncsi vagyok arra, hogy miért nem akarja.
- Be kellene ismernem? – Értetlenkedve néztem rá, természetesen pusztán csak a hatás végett. Köztudott, hogy Chad volt az, aki képtelen volt lemondani rólam, s én végül pedig beadtam neki a derekamat. Ő még akkor is értem küzdött, mikor a lehető legtávolabb akartam magamtól eltaszítani. Úgy tűnik, hogy nem jártam sikerrel.
- Vannak olyan dolgok, amiket nem lehet megmagyarázni. Ez is egy ilyen dolog, de érzem. – Mosolyogtam rá halványan, majd megfogtam a villámat és neki kezdtem az evésnek. - Finom. – Állapítottam meg az első falat spagetti után. Nem is tudtam, hogy mennyire éhes vagyok egészen addig, míg el nem kezdtem enni. Tényleg egy fárasztó délután van a hátunk mögött, pedig ha jobban bele gondolunk semmi megerőltetőt nem csináltunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 24.04.15 12:51

El sem hiszem, hogy pont nekem hozza fel ezt a filmet. Ez pont, hogy nem tartozik a megnézendő filmjeim közé, nem is nekem való. Azt sem értem, hogy miért nem a barátnői körében hozta ezt fel, miért pont nálam. Pedig ennyi idő után, már illene tudnia, hogy mit szeretek és mit nem. A kérdésére pedig muszáj sóhajtanom. Tényleg ennyire nem ismer még?
- Mert f*s. Én biztos, hogy nem nézem meg. Utálom az ilyen divat filmeket. - Rántom meg a vállaimat és akkor még nagyon is finoman fogalmaztam. Én tényleg nem fogom megnézni és nem tud semmivel se rávenni. Még az agyvizem is felment ettől a film címtől, így örülök, hogy valami másra térünk át.
- Be! - Bólogatok is hozzá a nyomatékosítás kedvéért. Én voltam, aki küzdött érte, és hiába ellenkezett megszereztem magamnak. Nem tudom, hogy ez így végig gondolva mennyire erőltetett, de én örülök, hogy együtt vagyunk.
- Pedig azt mondtad, hogy szerénykedek. Akkor csak nem olyan, amit nem lehet megmagyarázni. - Nem hiszem el, hogy nem tudna mondani olyat, amiért ezt gondolja. Vagy csak szimplán nem akar hízelegni nekem, pedig most jól esne. Én el tudnám mondani, hogy miért ő a legjobb dolog az életemben.
Az egy szavára, ami jellemzi a spagettit csak mosolygok. Nem mondom, hogy sokkal jobban csúszna neki, hogyha bort inna hozzá. De nem erőltetem, és ezért nem is hozom szóvá. Én belekortyolok a boromba és úgy falatozok tovább, amíg el nem fogy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 28.04.15 7:01

Nem is hittem, hogy ennyire hevesen fog reagálni, mikor teljesen ártatlanul felhozok neki egy filmet, hogy akár meg is nézhetnénk. Ezek után valószínűleg nem sok kedvem fog lenni vele együtt filmezni, vagy ha mégis, akkor rá hagyom a filmválasztást. Mégis honnan tudja, hogy milyen a film, ha még csak nem is látta? Valószínűleg nem is fogja megnézni, mert ahogy beszél róla, nagyon úgy tűnik, hogy semmi esélye annak, hogy megnézzük. Szóval, ha tényleg meg szeretném nézni, akkor vagy egyedül fogom, vagy valamelyik barátnőmmel.
- Oké, akkor nem fogjuk megnézni. – Emeltem fel megadóan mindkét kezemet. Ezen tényleg nem akarok vele vitatkozni, szóval nem is erőltetem tovább ezt a témát. Tegyünk csak úgy, mintha fel sem hoztam volna.
- Akkor beismerem. – Hangosan felsóhajtottam, mintha nehezemre esne bevallani. - Te voltál az, aki meghódított, akármennyire is próbáltam neked ellenállni. – Visszagondolva annyira abszurd az egész. Olyan sokáig igyekeztem tudomást sem venni arról, hogy közeledik felém, de túlságosan kitartó volt. Elvégre a köztünk lévő korkülönbség és az is, hogy az orvosa voltam akkor a kapcsolatunk ellen szólt.
- Mi lenne, ha kicsit később fejtemén ki erről bővebben a véleményemet? – Sejtelmesen mosolyogtam rá, elvégre ez egy étterem, ezért itt szívesen beszélnék bármiről is, de mondjuk az otthonunkban, ahol kettesben vagyunk, ott már egészen más. Ott nem csak beszélhetek hozzá, hanem szemléltethetem is vele, amire gondolok.
- Eszünk valami desszertet is? – Lassan végzek a spagettivel, de mondjuk jó lenne egy kis édesség. Egy ilyen kényeztető nap után a desszerttel megkoronázhatnánk mai napot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 28.04.15 13:49

Még a csapból is az folyik persze, hogy nem fogom megnézni. Amúgy is eléggé bugyuta, ahogy a többiek elmondták, akik látták illetve olvasták a könyvet. Volt, aki végig se bírta nézni, hogy f*s. Én hiszek a barátaimnak, ezért sem fogom megnézni. Ha megakarja, akkor azt nem velem fogja.
- Nézzünk inkább értelmes filmet! - Megannyi értelmes film van annál, szerintem van bőven mit választanunk. Csak le kell ülni a gép elé és böngészni. De persze ez attól is függ, hogy milyen kategóriát választunk.
- Látod, ugye, hogy nem volt nehéz? - Önelégülten nézek rá, persze hogy jól esik, hogy ezt bevallotta. De a kérdésemre nem várok választ, mert látom rajta, hogy csak megjátssza magát. Pedig akár hiszi, akár nem, hiába vagyok férfi, akkor is jól esnek az ilyenféle szavak. Szemeim felcsillannak, mikor a kérdését felrakja. Tudom, hogy szexelni fogunk az este.
- Kíváncsian várom! - Szűkítem össze a szemeimet és gyanúsan pillantok rá. Persze, hogy tudom, hogy hogyan is akarja a véleményét kifejteni. Pontosan ezt is akarom. Én be is fejezem az evést, mikor meghallom, amit kérdez.
- Ha szeretnél. - Halványan rámosolygok és várom, hogy ő is befejezze, mert addig úgysem fog ide jönni a pincér. Bár nézegettem a desszerteket, annyira nem fogtak meg, de szerintem fogok olyat találni, amit megeszek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 01.05.15 13:25

Valójában ezek után most már nincs is igazán sok kedvem filmezni. Mi van akkor, ha meg akarnék nézni vele egy másik filmet, de azt is lehurrogná? Ritkán jut időm filmet nézni, de úgy tűnik, akkor sem azt fogom nézni, amire valójában kíváncsi lennék. Habár talán lehet, hogy tényleg megfogadom a tanácsát és a barátnőimmel együtt beülünk a moziba, hogy megtudjuk, hogy miért imádják nők milliói Christian Grey-t.
- Majd meglássuk, hogy egyáltalán lesz-e kedvünk filmet nézni mire hazaértünk. – Mert ugye semmi sem kötelező, szóval tényleg még elválik, hogy mihez lesz kedvünk, ha hazaértünk, de az sincs kizárva, hogy egyből beesünk az ágyba. Számomra a mai nap tényleg fárasztó volt, nem ártana, ha a maradék szabadnapjaimat némi pihenésre is felhasználnám.
- Nehéz volt, sőt nehezemre is esett bevallani. – Pontosan erre az önelégült arckifejezésére számítottam, miután bevallottam neki azt, amit hallani szeretne. Talán pont ezért nem akartam ezzel is a kedvére tenni.
- Azt hiszem, hogy el tudom képzelni, hogy mennyire várod kíváncsian. – Mosolyogtam rá sejtelmesen. Sosem lehet tudni, hogy mivel is akarom meglepni, de úgy tűnik, mintha tudná, hogy mire számíthatna később. Aztán nehogy meglepődjön azon, hogy haza érünk és rögtön az ágynak esek és elalszok.
- Persze, szeretnék desszertet. – Miután befejeztem az evést, kezembe vettem a desszertlapot. Gyorsan végig futtattam rajta a tekintetemet, mire megpillantottam azt, amire most vágyok.
- Tiramisu. – Közöltem vele is a választásomat, most valahogy ehhez a desszerthez van kedvem, különben is egy ilyen fárasztó nap után rám fér ennyi készeztetés, sőt nyugodtan megengedhetek magamnak most ilyen édes bűnözést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 06.05.15 14:36

Igazából nem is értem, hogy miért hozta fel nekem pont ezt a filmet, hiszen tudhatná, hogy milyen az ízlésem. Mellesleg meg tucat filmet nem nézek meg, mert hiszek a barátaimban és ha azt mondják, hogy f*s, akkor az is. Én tartom magam ehhez és szerintem ez csak nőies film, nem hinném, hogy tudnék bármit is kezdeni.
- Miért ne lenne? - Ráncolom össze a homlokát, azért ennyire csak nem vehettem el ezzel a kedvét. Szerintem megnézheti mással ezt a filmet, velem pedig egy olyat, amit mind a ketten élveznénk. Bár ha nagyon erőlteti, akkor megnézem vele, de nem hiszem, hogy felhozná még egyszer, ami nem is lenne baj.
- Miért? - Meglepődtem, nem is kicsit és nem tagadom. Azért nem hittem volna, hogy ennyire nehéz neki bevallani. Azért nekem is jól esnek a kedves szavak, de most nagyon is elvette a kedvemet. Azt hittem, hogy legalább ezt meg tudja nekem tenni, minden erőfeszítés nélkül, de akkor ezek után én sem mondok neki semmi jó szót.
- Áh, nem hiszem. - Megrázom a fejemet, mert szerintem nem tudja elképzelni, bár bármennyire is akarom, hogy legyen este valami, lehet, hogy inkább félrevonulnék. Sóhajtok egyet, és én is a desszertes menüt nézegetem. Jót fog tenni most nekem az édesség szerintem.
- Oké. - Felpillantottam rá, megjegyeztem, én mégis mást kérek mikor jön a pincér. Megiszom a maradék boromat, majd mikor kihozzák a desszertet, elkezdem enni. Nem tart nekem sokáig, és meg is várom, míg szerelmem végez.
- Mehetünk? - Nézek rá, mikor már ő is befejezte a desszertet. Ha igen, akkor intek a pincérnek, hogy fizetnék, ha nem akkor megvárom, hogy mit szeretne még.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 07.05.15 12:38

Végül is nem kötelező ma filmeznünk, sőt talán jobb is, ha nem néznénk semmit sem, ha nem jutunk megegyezésre. Elvégre nem akarok rá kényszeríteni semmit sem, ha pedig nem akarja megnézni azt a filmet, amit én, akkor tényleg jobb, ha nem filmezünk.
- Mert talán túl fáradtak leszünk már a filmezéshez és nem vágyunk másra csak arra, hogy beessünk az ágyba. – Akár ez is megtörténhet. Habár ha jobban bele gondolok, talán neki tényleg nem tetszene neki az a film, amit meg akartam nézni, de ugye sosem lehet tudni. Úgy vélem előbb meg kell tapasztalnunk valamit, hogy meg tudjuk ítélni, hogy tetszik-e vagy sem.
- Mert mindig olyan önelégült képet vágsz, amikor bármi szépet mondok. – Noha nem esik annyira nehezemre bevallani neki bármit, ahogy az imént elmondtam neki, de tény, hogy nem nagyon szoktam hangoztatni.
- Hm, én pedig azt hittem, hogy elég élnénk a fantáziám ahhoz, hogy el tudjam képzelni. – Néztem rá sejtelmesen, de nem láthatok bele a fejébe, de azért vannak arról elképzeléseim, hogy mennyire várja már.
Miután kiválasztottam a desszertet már jött is a pincér felvenni a rendelést, gyorsan ki is hozta és felszolgálta elénk a desszertet. Jól esett, igazán finom volt a desszert is, ahogy a spagetti is, amit az imént ettem.
- Mehetünk. – Miután fizetett felkeltem az asztaltól és megindultam az ajtó felé. Már csak a hazaút fog ránk várni, de néhány percen belül már otthon is fogunk lenni, végre ismét kettesben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 07.05.15 13:03

Nem hiszem, hogy olyan fáradtak lennénk, hogy a film elejét se tudnánk megnézni. Én jobban szeretek úgy elaludni, hogyha szól valami, főleg, hogyha Charlotte elalszik, addig se unatkozzak. De lehet, hogy majd csak én nézek filmet, ő meg alszik rajtam, ez is előfordulhat.
- És szeretkezünk! - Fejezem be a mondatát, mert azt nem mondta, hogy aludni fogunk. Azért egy mosolyt is csalok az arcomra, mert jó lenne ha együtt lennénk, de természetesen nem erőltetem rá. Nekem már az is elég, hogy a karjaim közt fog feküdni.
- És az miért baj? Jól esnek az ilyen szavak, persze, hogy nem fogok szomorkodni, ha mondasz ilyet. - Megforgatom a szemeimet, mert attól, hogy szép szavakat mond nekem, miért ne lehetnék erre önelégült? Jobb lenne, ha sírnék vagy durcáznék, ha kedves szavakkal illet? Néha tényleg nem tudok rajta kiigazodni. Én is szoktam ilyen szavakat neki mondani, mert ő elvárja tőlem, én nem hangoztatom, de nekem is jól esnek.
- Mit képzelődsz? - Nevetem el magam, mert csak ne képzelje el, hogy mennyire vágyok arra, hogy megmutassa mennyire tetszek neki. Végül is, jobban örülök annak, hogyha tettekkel megmutatja, de ugye itt nem lehet.
Amint megkapjuk a desszertet elkezdem enni, ami nem tart túl sokáig. Lévén, hogy kis adag, két falatra meg is eszem és megvárom Charlottet is, hogy végezzen. Intek a pincérnek, majd fizetek és szerelmemmel megyek ki az autóig.
- Elfáradtál? - Nézek rá, mikor már benn ülök a kocsiban, mert kíváncsi vagyok, hogy mi lesz este. Szeretném, ha kicsit összebújnánk, de persze ez nem csak rajtam múlik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 12.05.15 9:32

Talán tettem utalásokat arra, hogy mit művelhetnénk, ha hazamennénk, de egyáltalán nem biztos, hogy mihez lesz kedvem, ha végre kettesben leszünk az otthonukban. Talán tényleg filmnézés lesz a vége, vagy alvás, de én azt hittem, hogy mindketten túl fáradtak vagyunk már ahhoz, hogy összegabalyodjunk.
Hogy lehetsz ennyire biztos ebben? – Meglepetten néztem rá. Persze tudom, hogy szeretné minél jobban kihasználni a szabadnapomat, és minél több örömöt szerezni nekem, de számomra a kapcsolatunk nem csak a szexről szól, nekem az is ugyan olyan jó, ha összebújhatunk.
Nem is azt akarom, hogy szomorkodj. – Konkrétan nem zavar annyira, hogy olyan önelégült szokott lenni, mikor bármi szépet mondok neki, de néha egy kicsikét képes lehetne magát visszafogni.
Megtehetem. – Hangosan felsóhajtottam. – Tudod egy ilyen régi kapcsolatban sokat tud segíteni a képzeleterő, legalábbis, ha van fantáziám, fantáziánk, akkor nem kell attól tartanunk, hogy egy idő után ellaposodna a kapcsolatunk. – Sőt, azt vallom, hogy talán az sem ártana, ha kipróbálnánk néhány új dolgot, és nem csak a hálószobánkban, de persze ott sem árthat néhány újdonság bevezetése. Mondjuk nem kimondottan arra gondolok, hogy egy harmadik felet is bevonnánk, mert az már nekem túl sok lenne, sőt nem is azt, hogy durvuljunk, mert szerintem egyikünk sem élvezné a korbácsolást.
Igen, kimerítő volt a mai nap. – Újfent felsóhajtottam, miután elnyomtam egy ásítást. – Te nem vagy fáradt? – Habár pihenni mentünk, de a víz leszívta az energiámat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 23.05.15 13:42

Igazából nekem teljesen mindegy, hogy mit csinálunk otthon kettesben, mert nekem most az is elég, hogyha egymáshoz bújunk, de azért nem hagyhattam ki ezt sem. Sejtelmesen elmosolyodok és gondolkozást színlelek, ami nem tart túl sokáig, mert már régen megvan a fejemben a válasz.
- Mert tetszek neked. - Mondom az egyszerű választ a kérdésére, bár tudom, hogyha nem akarja, akkor úgysem fogunk lefeküdni, amit kicsit bánok, de nem baj. Viszont hamar eltűnik a jó kedvem, mert megint olyan mozaik szavakban beszél, amit nem nagyon értek és ez az arcomra is kiül.
- Akkor mit? - Ráncolom össze a homlokomat, és kérdőn tekintek rá, hátha elárulja nekem, hogy mire is gondol. Ha jó szavai vannak hozzám, nem fogok szomorkodni nyilván, hiszen gondolom nem ezért mondja nekem. Miért is ne lehetnék erre büszke, hogy a barátnőmnek tetszek? Kész agybaj ez a fajta logika.
- Én nem félek attól, hogy ellaposodna a kapcsolatunk. - Rázom meg a fejemet, mert szerintem ahhoz túlságosan is szeretjük egymást, hogy ez megtörténjen. Még így is, hogy már 3 évet tudhatunk magunk mögött. Viszont tényleg úgy érzem, hogy mindjárt elalszok, így a kocsiban is a fejemet az ablaknak támasztom és úgy nézek rá.
- De. Már csak azt várom, hogy vízszintesben legyek, te meg rajtam. - Mondom el a vágyamat és elnyomok egy ásítást. Szerintem, alighogy levetkőzök már aludni fogok. Bár lehet, hogy a haza felé vezető úton még fel fogok ébredni, de most tényleg arra várok, hogy minél előbb otthon legyünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 24.05.15 4:44

Már meg sem tudtam ezen lepődni, szinte gondoltam, hogy valami effélével fog elődrukkolni. Ha van rá megfelelő alkalom, akkor mindig előhozakodik azzal, hogy mennyire tetszik nekem, persze azzal is, hogy ez fordítva is így van.
- És ez már szerinted elegendő ok arra, hogy szeretkezzünk? – Szépen ívelt szemöldökömet felhúztam kíváncsian, ahogy visszakérdeztem. Mert logikusan belegondolva mindig is tetszett nekem, akkor ezek szerint az egész napot az ágyban kellene együtt töltenünk, de a mi életünk mégsem a szeretkezések körül forog. Végül is nem vagyunk nyulak.
Következő kérdésére csak megcsóválom a fejemet, ezt inkább most válasz nélkül hagynám. Még én sem tudhatom mindig mindenre a válaszokat.
- Tényleg? Mi lesz, ha évek múltán arra ébredünk, hogy már nem ugyan olyan a kapcsolatunk, amilyen volt? – Egyáltalán szeretném-e, hogy ilyen maradjon majd évekkel később is? Az is lehet, hogy talán egy napra arra fogok ébredni, hogy ennél jóval többre vágyok. Sosem lehet tudni.
- Oh, szóval arra vágysz, hogy agyon nyomjalak? – Megálltam a pirosnál, ekkor néztem ismét rá. Chad is fáradtnak tűnik, szóval már fogalmam sincs, hogy mi fog rám várni, miután haza értünk, de egyre inkább nagyobb annak a valószínűsége, hogy tényleg csak aludni fogunk.
- Néhány napig még szabad fogok lenni, van valami terved holnapra? – Léptem rá ismét a gázra, ahogy a lámpa ismét zöldre vágyott. Néhány percen belül, már tényleg otthon lehetünk, jó lesz végre ismerős területen lenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 24.05.15 13:39

Mindig is tudtam, hogy tetszettem neki és most is tetszek. De nagyon is kíváncsi lettem volna arra, ha akkor barátnőm van, akkor ki kezd-e velem, hogy megszerezzen magának, vagy sem. Bár úgy hiszem, hogy nem.
- Annak kéne, hogy legyen, mert ha tetszek neked, akkor vágysz is rám. - Megrántom a vállaimat, ahogy az érvemet megosztom vele. Szerintem ennek legalábbis így kéne lennie. De persze meghallgatom az ő véleményét is erről. Azt is tudom, hogy neki nem minden a szex, de én azért szeretném még mindig érezni, hogy fontos vagyok számára annyira, hogy ilyen szinten még mindig közel enged magához. És azért szerintem neki is jól esik, hogy kielégítem.
Kíváncsi voltam arra, hogy mit szeretne, hogy mit csináljak, ha már nem szereti, hogy örülök, hogy szépeket mond nekem. De persze erre sem kapok választ. Megfordul az is a fejemben, hogy talán azért nem, hogy ne vesszünk össze, de mindegy is. Inkább én is hagyom ezt a témát.
- És mi lenne, ha nem játszanánk időutazást és a mostani helyzetünkkel boldogulnánk? - Költői kérdést raktam fel, mert engem nem érdekel, hogy mi lesz évek múltán, mert az még nem történt meg. Engem most az érdekel, hogy együtt vagyunk és szeretjük egymást. Igazából nem is értem, hogy miért gondolkozik ilyeneken.
- Mindig így szoktál aludni. A lábadat átrakod rajtam, és a felsőtesteddel a mellkasomon alszol. Bár nem tudom, hogy ez neked miért kényelmes így. De engem nem zavar. - Beavatom abba, hogy mire is szoktam ébredni, bár nem panaszkodás miatt mondom. Azért nekem is elzsibbad a karom, amin fekszik, és néha fel szoktam ébredni, de különösebben nem zavar.
- Alvás. - Ismét megrántottam a vállaimat, nincs semmi tervem, majd úgyis alakulni fog a holnapi nap. Igazából ez a fürdőzés sem volt betervezve, csak úgy jött. Amikor végre megérkezünk a ház elé, kiszállok és a csomagtartóból kiveszem a csomagjainkat és beviszem.
- Enyém az ágy! - Jelentem ki, de persze nem gondolom komolyan, azt akarom, hogy ő is mellettem aludjon. De perpillanat tényleg csak arra vágyok, hogy vízszintesben legyek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 26.05.15 11:11

Nem meglepő, hogy nekünk erről is egészen eltérő a véleményünk. Tetszik nekem, hiszen ha nem így lenne, akkor nem is találtam volna benne semmiféle olyan vonzó tulajdonságot, ami megfogott volna benne, és úgy éreztem volna, hogy belé tudnék szeretni.
- Ez így is van, de ez még nem jelenti azt, hogy nekünk egész nap csak egy bizonyos dolgot kellene egymással művelnünk. – Szerintem pontosan tudja, hogy most miről is beszélek, de nem szeretnék túl nyersen fogalmazni, hiszen sosem lehet tudni, hogy ki és mit fog meghallani a beszélgetésünkből. Még csak az hiányozna, ha az egyik páciensemmel futnánk össze, aki meghallana bármit is a szexuális életünkről.
- Szerintem boldogulunk a mostani helyzetünkkel, vagy te ezt nem így gondolod? – Pillanatnyilag úgy érzem, hogy a kapcsolatunk stabil, hogy minden rendben van, sőt ennél jobb már nem is lehetne. Vagy csak én vagyok túl naiv és szeretném azt hinni, hogy tényleg minden úgy van, ahogy gondolom?
- Hm, hát azt nem tudom befolyásolni, hogy milyen pózban aludjak, ha már alszok. – Nem akarom párnaként használni, de szerintem az is pozitív jel, hogy még álmomban is a közelségét keresem. Ha netalán ezzel már felhagynék, akkor lenne oka csak igazán az aggodalomra, mert az szerintem azt jelentené, hogy kihűlt a közöttünk lévő kapcsolat.
- Az egész napot az ágyban akarod tölteni? – Meglepetten néztem rá. Nem is tudom, hogy miért, de valamiért úgy gondoltam, hogy van egy kis listája azokról a programokról, amiket együtt művelhetnénk, ha mindkettőnknek végre lesz egy kis szabadideje.
- Én meg aludjak a kanapén, ugye? – Nevetve kérdeztem vissza, de egyáltalán nem szándékozok a kanapén éjszakázni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 28.05.15 23:58

Összeràncolom a homlokomat mert egy ideig nem èrtem, hogy miről beszèl de aztàn leesik. Bàr azt hittem, hogy igazat fog adni de tèvedtem. Igaz, hogy csak rèszben van igazam ès annak is örülök.
- Nem? - Kèrdezek vissza meglepedten mert azt hittem, hogyha màr kivàn akkor talàn lehet köztünk szex, mert elèg sokat vàrtam rà ès azt hittem, hogy azon lesz, hogy pòtoljuk. Nagyon szeretek vele lefeküdni, mert csodàlatos az àgyban, ez is csak ezt bizonyitja.
- Most igen, de te beszèlsz àllandòan arròl, hogy mi lesz velünk èvek mùltàn. Amire egyszerű a vàlasz. Együtt leszünk, fèrj ès felesèg ès körülöttünk fognak ugràlni a gyerekeink. - Pozitivan fogom fel a dolgot, mert èn őt màr nem eresztem, hiszen nagyon nehèz volt megszereznem. Igazàbòl remèlem, hogy ő is igy gondolja.
- Szerintem meg direkt csinàlod, hogy ne tudjak kimenni a konyhàba nassolni. - Nevetem el magam mert nem gondolom ezt komolyan. Tudom, hogy azèrt bùjik igy hozzàm mert szeret ès a közelemben akar lenni. Èn pedig èlvezem a dolgot.
- Mièrt ne. Vagy van valami terved? - Nèzek rà èrdeklődve, mert elèg sok programot èn talàltam ki ès kifulladtam. Nincs most semmilyen ötletem igy marad az àgyban lèt. Hacsak neki nincs valami ötlete.
- Úgyis rajtam fogsz aludni. - Öltöm ki rà a nyelvemet mert ezzel is cukkolni szeretnèm. Nem engednèm, hogy tàvol legyen tőlem igy nem kell aggòdnia. Közelebb megyek hozzà, megfogom a derekàt ès megcsòkolom. Aki nem mer, nem nyer alapon, hàtha lesz egy kis kedve a szexhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 31.05.15 15:48

Nem szólalok meg, mindössze megcsóváltam a fejemet. Nekem nem olyan fontos a szex, mármint szeretem ezzel is kifejezni, hogy mennyire szeretem, de azért ettől nem kell olyanok lennünk, mint a nyulaknak.
- Honnan lehetsz ennyire biztos ebben? – Értem én, hogy sok minden múlik a pozitív hozzáálláson, de végtére is egyikünk sem tudhatja pontosan, hogy mit tartogat számunkra a jövő, vagy hogy a jövőnk közösen fogjuk-e megélni. Az egy dolog, hogy ezt szeretné, sőt én is ezt szeretném, de még nem biztos, hogy így is fog alakulni csak azért, mert mindketten ezt akarjuk, de azért mégis bízok abban, hogy mégis minden az elképzeléseink szerint fog alakulni.
- Mintha olyan sűrűn kiszoktál volna járni éjjelek éjjelén a konyhába, hogy nassolhass. – Chad nem az a nassolós fajta, vagy talán csak nekem nem tűnt fel, elvégre nem látszik rajta, hogy éjszakai evéseket rendezne, vagy csak simán jó géneket örökölt.
- Nem igazán terveztem semmit sem előre, de beszéltünk arról, hogy elmennénk festéket venni együtt és eldöntsük, hogy milyenek legyenek a falak. – Ezen kívül semmi konkrét dologban nem állapodtunk meg azt hiszem. De tényleg szeretné ha velem lenne mikor kiválasztom a színeket, elvégre a házam számít a közös otthonunknak és szeretném, hogy Chad is kellemesen érezze magát és még véletlenül se legyen ellenére az új szín.
- Oh, már megint mennyire biztos vagy a dolgodban. – Néha tényleg elképeszt, hogy hogyan tud ennyire magabiztos lenni. - Azt hiszem, hogy mindketten tudjuk, hogy ezzel mit is szeretnél elérni. – Suttogtam ajkaira, ahogy elváltunk egymástól a csók után.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 31.05.15 18:50

Azt hittem, hogy egy véleményen vagyunk, de akkor ezek szerint tévedtem. Na, sebaj, ezen most nem fogok megsértődni, mert úgyis akkor fekszünk le, amikor vágyunk egymásra. Persze, nem biztos, hogy én is állandóan csak szeretkezni akarnék vele, de nem lenne ellenemre az biztos.
- Pozitívan állok hozzá, mert én veled akarok lenni és nem azon akarok gondolkozni, hogy egyszer elveszítelek. - Rántom meg a vállaimat, mert tényleg nem azon gondolkozok, hogy mi lesz ha már nem fogjuk egymást szeretni. Én nem akarok erre gondolni, mert vele tervezem az életem, és szerintem már az régen rossz, ha ezen agyal.
- Nem tudhatod. - Vigyorgok, de persze, hogy nem járok ki, mert élvezem, hogy rajtam alszik még akkor is, ha nagyon elzsibbad a karom, vagy bármim. Akkor sem lököm le magamra, csak nézem és simogatom, amikor alszik.
- És ezt holnap szeretnéd elkezdeni? - Vonom fel az egyik szemöldökömet, bár nem zavar, de azt hittem, hogy ezzel még ráérünk mondjuk úgy egy hónapot, vagy a nyárig. Igaz, hogy még nem is gondolkoztam, hogy milyen színek kellenének, tökéletesen megbízok Charlotte ízlésében, elég, ha csak festenem kell a falat. De úgyis tudom, hogy nem fog ebbe beleegyezni.
- Csak tapasztalat. - Vigyorgok szemtelenül, mert tudom, hogy úgyis így fog aludni. Mindig így alszik, csak most már annyira megszoktam, hogy ritkábban ébredek fel rá. De szerintem mikor reggel felébred, akkor látja, hogy hogyan is alszik.
- Igen? És mit? - Nézek bele a szemébe, hogy mit is akar mondani, mert most tökéletesen el voltam azzal, hogy megcsókoltam. De nem maradok tőle távol, újból megcsókolom, ha már itt van a karjaimban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 08.06.15 1:42

Azt hiszem inkább a jelenben kellene élnem, inkább, mint attól tartanom, hogy mit tartogat számukra a jövő.
Mindössze csak realista vagyok. – Talán tényleg együtt fogunk lenni, ahogy a mesékben is mondják… Örökkön örökké, míg a halál el nem választ minket, de akár az is megtörténhet, hogy ez a mese nem rólunk szól. Szeretem, ahogy Chad is szeret engem, tartson ameddig tart. Habár nem attól kellene félnem, hogy egyszer mindez véget ér, inkább élnem kellene a pillanatnak, és élveznem a vele együtt töltött időt.
Oh, pedig szinte biztos voltam abban, hogy éjjelente nem jársz ki a konyhába. – Legalábbis mióta együtt vagyunk azóta nem fedeztem fel az éjjeli nassolási kényszerét. Az együtt töltött évek alatt szép lassan sikerül kiismernünk egymást, de azért az is biztos, hogy még némi olyan dolog, amivel egymást meglephetjük, habár már most azt hiszem, hogy már nagyon is jól sikerült kiismernünk egymást.
Nem is tudom, végül is holnap ráérünk mindketten, és ha esetleg lenne kedvünk is hozzá, akkor elmehetnénk egy festékes üzletbe körül nézni, nem? – Van némi elképzelésem a színekről, de biztosabb lennék a dolgomban, ha látnám az üzletben magam előtt a színskálákat és a választékot, akkor jobban tudnám az elképzeléseimet megvalósítani.
Először csak néhány szenvedélyes csók csattan el közöttünk… - Suttogtam ismét ajkaira egy újabb csók után. – De ez mégis pont elég ahhoz, hogy mindketten ennél is többet akarjunk. – Leheltem egy puha csókot nyakára. – Most mondd azt, hogy nincs igazam. – Óvatosan bele túrtam rövidre nyírt hajába, de még mindig ajkaimmal haladtam felfedező útra a nyakán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 08.06.15 23:20

Nem mondok semmit, csak szimplán megforgatom a szemeimet, bár tudom, hogy ezt nem szereti, de ebbe a témába inkább nem mennék bele, mert a végén tényleg annyira összeveszünk, hogy inkább máshol aludnék, nem nála.
- Miért? - Vonom fel mosolyogva a szemöldökömet, mert tényleg kíváncsi vagyok, hogy ezt miből gondolja. De utána hamar meg is szólalok, még ehhez hozzáfűzve valamit.
- De tudom, hogy imádod a kocka hasam. - Megsimogatom az említett testrészem, majd belenézek a szemeibe. - De most már sörhasam lett. - Nevetem el magam, igaz tűnnek a kockáim, mert már régen mentem el edzeni és ez már engem zavar. Tudom, hogy Charlotte nem mondaná, hogy menjek el megint edzeni, de érzem, hogy muszáj megint kordába hoznom magam.
- Végül is de. Részemről nincs akadály. De akkor ne kocsival menjünk, hanem sétáljunk, már ha jó idő lesz. - Ajánlok fel egy másik alternatívát, mert ha jó idő lesz, szerintem simán sétálhatnánk, úgyis rég tettük már ezt. És amúgy sem akarom, hogy mindenhova autóval menjünk, mert így sétálva lát több mindent az ember. Talán még egy kiadó éttermi helyet is találunk.
Nem szóltam semmit, csak viszonoztam a csókját. Pontosan tudja, hogy hogyan tud engem elcsábítani és most is ugyanezt csinálja. Kicsit odébb döntöm a fejem, hogy hozzáférjen a nyakamhoz. Ahogy érzem, hogy lehellete simogatja a nyakam, egyből libabőrös leszek és kezeim letérnek a fenekére. Magamhoz húzom, belemarkolva a fenekébe és finoman megharapom a fülét.
- Miért nincs itt lenn egy háló? - Sóvárogva mondom, mert most nagyon is jó lenne, ha be tudnám vinni és nem kéne még felmenni. De inkább most, így megfogom a kezét és felfelé kezdem el húzni, hogy menjünk fel az emeletre. Derekát megfogom és magamhoz húzva vadul csókolni kezdem. Imádom mikor ő kezdeményez és odalenn már rám mászott, így szerintem itt sem kell sokat tennem, hogy megint átvegye a vezető szerepét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 11.06.15 9:47

Értetlenül vontam fel egyik szépen ívelt szemöldökömet.
- Hm, kockás hasad volt valamikor? – Kételkedve kérdeztem rá, mintha még sosem láttam volna a csupasz felsőtestét. Noha nálam nem igazán a külsőségek számítanak, nekem sokkal fontosabb a belső érték, ha pedig nem lett volna kockás a hasfala, akkor is egy párt alkotnánk, ebben biztos vagyok.
- Szóval, ha elsétálunk az üzletig, akkor csak nézelődni fogunk, mert kellene az autóm is ahhoz, hogy azt a rengeteg festékkel teli vödröt hazahozzuk. – Nincs bajom azzal, hogy sétáljunk, de akkor aznap esetleg csak megrendelni, vagy félretetetni tudom a nekem tetsző színeket, mert az is biztos, hogy nem fogom a fél városon át cipelni a nehéz vödröket.
Hosszú napunk volt tényleg és eléggé kifáradtam, de nem akarok ünneprontó lenni és kedvét szegni azzal, hogy rögtön beesek az ágyba, s pillanatokon belül már alszok is. Ezért inkább puha csókokkal kezdtem nyakát behinteni, abból pedig, ahogyan fenekembe markol jól tudtam, hogy mi fog következni, nem mintha eddig nem lett volna teljesen nyilvánvaló. Persze tudom, hogy most én voltam az, aki kezdeményezett, de lényegében Chad volt az, aki ajkaimra csókolt, amikor beléptünk a házba.
- Hm, nem is tudom, talán azért mert amikor a házat megvettem nem gondoltam arra, hogy lenni fog egy olyan barátom, aki annyira türelmetlen lenne, hogy alig bírja kivárni, hogy feljussunk az emeletre, hogy megkaphasson. – Nevetve magyaráztam neki, ahogy kézen fogva felfelé lépkedtünk a lépcsőn.
- Ha jól emlékszem abban állapodtunk meg, hogy ha hazaérünk ágynak esünk, mert mindkettőnk számára fárasztó volt a mai nap. – Jegyeztem meg két csók között, várva, hogy erre mi fog lenni a reakciója.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 12.06.15 13:04

Összeszűkítem a szemeimet, persze tudom, hogy ez a kérdés csak vicc volt és nem komoly.
- Még most is az van. - Húzom fel a pólóm és megsimítom a hasam. Bár igaz, hogy kezdenek eltűnni a kockáim, de még mindig látni. De azért jó, hogy most látta a hasam, na nem mintha eddig nem látta volna. Mostanában meg a nagy meleg miatt, amúgy sem veszek fel pólót az alváshoz.
Azt hittem, hogy nem most akarja rögtön megvenni a festéket, és gondoltam, hogy egy kicsit sétálunk és nézelődünk, nem vásárolunk.
- Oh... - Húzom el a számat, mert nagyon nem tetszik a hozzáállása. Tényleg olyan jó lett volna, ha együtt csak nézelődni megyünk és nem kapkodjuk el ezt az egészet. - Akkor hazafelé taxival jövünk. - Rántom meg a vállaimat, mikor eszembe jut egy ötlet. Tényleg jöhetnénk haza taxival, ha most akarja megvenni a festékeket. De én nem hiszem, hogy mostanában neki állok majd házat festeni.
Vágyok arra, hogy itt lenn legyen egy szoba, de gondolom nem lehet már építeni egyet, így ki kell várnom, míg felmegyünk az emeletre.
- De ezt a barátodat szereted a legjobban. - Mondok egy választ, aminek lényegében semmi köze ahhoz, amit mondott, de nem is baj. A fülét kezdem el harapdálni, majd épp ajkaim hozzáérnek a nyakához, hogy végig pusziljam, de mégsem teszem. Eddig azt hittem, hogy ő is akarja, de tévedtem. Elhajolok tőle, hogy a szemeibe nézzek.
- Elmegyek zuhanyozni. - El is engedem és inkább nem maradok, nem akarok vele veszekedni. Ha ennyire aludni akar, akkor menjen én lezuhanyzok, legalább a vágyamat lehűtöm, ha ennyire nem akar velem lenni. Nem tudom, hogy velem tart-e vagy sem, de én elindulok a fürdőszoba felé, ha nem állít meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 15.06.15 0:03

Megjátszott meglepettséggel figyeltem, ahogy láthatóvá tette számomra a felsőtestét.
- Érdekes, ez eddig fel sem tűnt. – Úgy néztem végig a hasán, mintha most látnám először. Pedig már akkor tudtam, hogy mit rejt a pólója, mikor még a páciensem volt és fel sem merült bennem, hogy közöttünk esetleg bármi több is lehetne. Noha nem azért vagyok vele mert jó a felső teste, de az már biztos, hogy szemet gyönyörködtető a látvány.
- Végtére is ez is egy megoldás. – Nem akarok ünneprontó lenni, ha már ennyire szeretne velem a festékes üzletig elsétálni, de az is biztos, hogy a taxit vezető sem lesz odáig az örömtől, hogy festéket kell szállítania, hiszen akár az is előfordulhat, hogy véletlenül az egyik doboz megadja magát és összefestékezi a csomagtartót. Persze ez csak akkor valószínű, ha hirtelen kell fékeznie, vagy ha karambolozunk.
- Ezt mégis miből gondolod? – Nem akartam neki még most nyíltan beismerni, hogy mennyire rátapintott a lényegre. Elvégre azért vagyunk még mindig együtt mert szeretem, nem pedig azért, hogy legyen valakim, aki mellett ne érezzem magam magányosnak.
Szinte számítottam pontosan erre a reakcióra számítottam, úgy tűnik, hogy az együtt töltött évek alatt nagyon is sikerült kiismernem.
- Rendben, menj csak. – Idő közben oda sétáltam az éjjeli szekrényhez. Kivettem a fülemből a fülbevalókat, majd letettem a kis szekrénykére, miközben figyeltem, hogy Chad eltűnik a fürdőszoba ajtaja mögött. Hallottam, ahogy megengedi a vizet egy kicsit vártam, nehogy valamiért visszajöjjön, majd elkezdtem magamról ledobálni a ruhákat. Azt hiszem, hogy most nem számít arra, hogy csatlakozni fogok hozzá, de mégis ez a tervem. Halkan beosontam a fürdőbe, szerencsére háttal állt nekem, ezért mit sem sejt az érkezésemről. Beléptem a zuhanytálcába. Következő pillanatban már ujjbegyeim hasán siklottak végig, finoman cirógatva bőrét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 15.06.15 0:47

Láttam az arcát, de tudom, hogy tetszik neki a felsőtestem, de nem mondom ki ezt nyíltan.
- Mert eddig még nem nézted meg a hasam rendesen, mert mindig elfogott a vágy. - Öltöm ki a nyelvemet, majd visszaengedem a pólómat, elvégre nem fogunk most egymásnak esni sajnos. De nem baj, majd talán később.
- De szerintem biztos van náluk házhoz szállítás is, maximum azt választjuk. Nekem teljesen mindegy, de ha jó idő van, ne menjünk kocsival. Ne kényelmesedjünk el ennyire! Az maradjon meg az öreg korunkra. - Egyáltalán nem vagyok oda azért, hogy mindenhova kocsival menjünk, pláne, hogyha jó idő van. Lehet, hogy ezért nem is tettem le még a jogosítványt. Igazából nekem nem is hiányzik, hogy legyen róla papírom, mert tökéletesen elvagyok gyalogszerrel is.
- Mert mondtad. - Rántom meg a vállaimat, mert ezt még a kapcsolatunk elején mondta, mikor szóba kerültek a volt barátai. De amúgy is tudom, hogy szeret, mert látszik rajta és hallom is ezeket bent a kórházban. De örülök annak, hogy boldog velem, mert én is az vagyok vele.
Kicsit meglep, hogy ennyivel le is állít, de most nincs kedvem veszekedni, így inkább elmegyek zuhanyozni. Levetkőzök, majd beállok a víz alá, behunyom a szemeimet és úgy élvezem, ahogy az arcomon végig folynak a vízcseppek. Nem sejtettem, hogy utánam jön, így kicsit azért megrezzenek mikor hozzámér, de utána mosolyra húzódnak ajkaim, viszont a szemeim még mindig csukva.
- Azért csak tetszenek azok a kockák. - Mosolygok továbbra is háttal állva neki és élvezem, hogy az ujjai a hasamon táncot járnak. Majd megfordulok, kezeim a derekára csúsznak és közelebb hajolva hozzá megcsókolom. Most semmi hátsószándékom van, egyszerűen csak így mutatom ki, hogy szeretem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Vissza az elejére Go down

Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
5 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Similar topics

-
» Charlotte Petrova
» Ki micsoda, avagy a foglalkozás lista

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Charlotte Collins otthona-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához