welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 18.09.12 13:12

Elejében csak is magamért tettem amit tettem, mert tudtam, hogy nem adhatom fel és nem tehet tönkre ez a néhány hónap. Aztán megismertem őt és attól kezdve értelmet nyert minden egyes nap. Nem túlzás ha azt mondom, hogy miatta csináltam végig, neki köszönhetem, hogy sikerült más különben fogalmam nincs, hogy most hol tartanék és nem is akarok most erre gondolni. Vétek is lenne hiszen most minden olyan szép, szinte már hihetetlen, de én mégis elhiszem akárhányszor oldalra pillantok. akárhogy is még ha nem is valljuk be magunknak valami miatt, de megérdemeltük és most nincs más dolgunk mint élvezni a kialakult helyzetet. Innentől már csak is rajtunk áll vagy bukik minden. Ezt nem fogom engedni mint oly sok minden mást az életemben.
- Most is azt tettük, nem? - Ismételten kíváncsivá tett és én nem leszek semmi rossznak sem az elrontója, de gondolom erről már bizonyságot tettem mikor engedtem a csábításnak. Elmondhatatlanul jó érzés a közelében lenni, érezni teste melegét, hozzá bújni. Hihetetlenül csodálatos. Annyira vágytam már a közelségére és most az enyém!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 18.09.12 13:21

Számomra még mindig annyira felfoghatatlan, hogy együtt vagyunk, de azt hiszem, hogy ezt jócskán kiérdemeltük. Azon pedig már egyáltalán nem tudok csodálkozni, hogy ennyi idő után, az első adódó pillanatnál engedtünk a magukban tomboló vágyaknak, hogy kitörve belőlünk végre egymáséi legyünk. Tényleg úgy érzem magam, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb férfia, hogy elnyertem Lorena kegyeit. Ha már megszereztem magamnak, akkor minden erőmmel azon leszek, hogy meg is tartsam, na meg persze, hogy boldog legyen mellettem. Mert innentől én minden napot úgy fogok tekinteni, mint egy ajándékot, amit a szívem el rablójával tölthetek. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a kedvében járnak, mert azt akarom, hogy minden perc minden másodpercében érezze, hogy mennyire szeretem és, hogy mennyire szükségem van rá.
- Ami azt illeti de. De így minden nap ünnepelhetünk, de nem gondolod, hogy a mai naphoz dukál egy szórakozással összekötött ünneplés? - Most már akármikor egymásé lehetünk, hiszen mindketten szabadok vagyunk, akkor és azt tesszük egymással, amit szeretnénk és amihez kedvünk van. Mosolyogva ölelem át, minden lélegzetvételemnél magamba szívom mámorító illatát, és egyre boldogabb leszek a tudattól, hogy ez tényleg a valóság.
- Van valami ötleted, hogy hol ejtsük meg az első nyilvános megjelenésünket? - Próbálok kedveskedni számára már csak azzal is, hogy az én drágaságom válassza ki a helyet, ahol tovább folytathassuk az ünneplést. Jelen pillanatban mindenre nyitott vagyok, amivel boldoggá tudom tenni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 22.09.12 16:53

- De és valami ilyesmit is tartogattam a számodra csak meg akartam várni még te magad említed meg. - úgy gondolom evvel még semmi rosszat nem követtem el ellene. Viszont nem tudtam, hogy hogyan is képzelte el az első szabadon el töltött napját hiszen bővebben nem igazán esett róla szó. Csupán egy dologgal voltunk tisztába ami be is következett.
Nekem csak annyi a célom, hogy ez a nap tényleg róla szóljon és arról amit ő akar és ne pedig arról amit én, mert az egy dolog, hogy én mit akarok... Nem akartam, hogy azt érezze nem elég fontos nekem, de azt sem akartam, hogy úgy érezze, hogy egyből mindent a nyakába zúdítok. Nem túl kellemes érzés. Én csak azt akarom most amit ő. Ha el szeretne menni valahova - ami teljes mértékben érthető - akkor én gondoskodni fogok róla, hogy eszméletlenül jól érezzük magunkat, legalább is mindent megfogok tenni ennek érdekében, bár még soha sem voltunk így együtt sehol ezért fel léphetnek bizonyos nézet eltérések de majd idővel ez is megoldódik. Most nem ezekre a dolgokra szeretnék gondolni. Ma ne gondolkozzunk csak érezzük jól magunkat a gondok meg majd ránk találnak anélkül is, hogy keresnénk őket.
- Ahol csak akarod de azért majd megpróbállak kellemesen meglepni. - Ami talán nem is lesz olyan egyszerű mint gondoltam. Hiszen és eddig el jártam szórakozni - már amikor volt kedvem vagy ki rángattak a lakásból - és hát tudok jó néhány helyet, de honnan a csodából tudhatnám, hogy neki mi felelne meg legjobban, mert én most tényleg csak ezt akarom.
- De van egy kis gond... Ahhoz, hogy el induljunk fel is kell kelnünk. - Szomorúan rápillantok. Valahogy most annyira nincs kedvem fel kelni mellőle. Inkább még jobban hozzá bújok, hogy újból megízlelhessen édes ajkait mert immár nem áll közénk semmi és senki.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 23.09.12 15:04

Ahogy hallgatom kedvesem szavait, ajkaim szélében ott motoszkál mosolyom. Tetszik, hogy ennyire egy húron pendülünk, annak pedig még jobban örülnék, ha a továbbiaknak is ez így maradna. Mert egy stabil és kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyok, amiben mind ketten boldogok tudunk lenni és ha már ennyire egy rúgóra jár az agyunk, feltételezni merem, hogy nem lesz túl sok problémánk.
- Elvégre nekünk is kijárt a szórakozás, nemde? - Persze nekem az is tökéletesen megfelelne, ha az egész estét kettesben töltenénk el, egymást átölelve akár a kanapén a tv készülék előtt. De azért úgy hiszem, hogy ezt a napot még is csak meg kell ünnepelni, hát akkor adjuk meg a módját. Még mindketten fiatalok vagyunk, nem ülhetünk csak otthon, mint azok az öreg házaspárok, akik már nyugdíjba vonultak. Persze majd olyan is lesz, de az majd csak hosszú évek múltán, mikor már mindketten kiöregedtünk a szórakozásból.
- Úgy hiszem, hogy akárhova is fogunk menni az nekem meglepetés lesz, főleg úgy, hogy velem leszel. - Talán elment az eszem, hogy egyből bele dobom magam a mély vízbe, de hozzá kell szoknom a kinti élethez és vissza is kell rázódnom. Bár nem tudom, hogy mire is számíthatok a mai estétől, mert még kedvesemmel nem voltunk együtt szórakozni, ez lesz az első alkalom, hogy ketten ilyet teszünk. Túl sok mindent kell még bepótolni, de azt hiszem, hogy jócskán akad is még arra időnk.
- Ez nem is olyan kis gond. - Akaratlanul is elmosolyodok, ahogy meglátom, hogy Lorena milyen búskomor ábrázatot vág. Oly annyira jó kedvem van, hogy még a csókba is bele mosolygok. Majd mikor végre elszakadtak ajkaink egymástól kissé eltávolodok tőle, mert valahogy sejtem, hogy ha nem teszem meg a kezdő lépést, akkor ki nem kelünk az ágyból.
- Egy óra elég lesz arra, hogy elkészülj? - Érdeklődök, hiszen azt még nem tudhatom, hogy mennyi időre van szüksége, bár az eddigi barátnőim nagyon lassúak voltak. Én pedig már idegesen toporogtam, mikor tíz percenként meghallottam, hogy még csak öt percet kérnek. Nekem pedig úgy tizenöt perc elé, hogy elkészüljek, annyi idő bőven elég egy zuhanyra és az öltözködésre, már akkor, ha Lorena nem csatlakozik mellém.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 26.09.12 20:19

- Ezek után ki is vesszük a részünket belőle. - Nos, ami eddig nem áll módunkba... Az most már igen! És nem óhajtom csak úgy elengedni! Nincs lelkiismeret furdalásom azért mert néha napján el mentem szórakozni még ő be volt zárva kivéve egy alkalmat, de még sem gubbaszthattam hosszú heteken át a szobámban. Azt hitték volna, hogy megörültem. Így se tudnak mindenről, például, hogy a kicsi lányunk mégse tért a jó útra, bár apám sejti és ennyi bőven elég is. Általában jók szoktak lenni a sejtései és ezt mindketten tudjuk kivéve anyámat. Mind eddig nem állt módunkban igazán együtt lenni, hát ez után meg csak merjen valaki kettőnk közé állni.
- Én mindig veled leszek, legalább is ameddig te úgy akarod. - Nem unaloműzésként jártam be hozzá a börtönbe. Jobb szerettem volna soha többé nem látni azt a helyet , de érte mégis erőt vettem magamon és újból át léptem azokat a kapukat. De nagyon remélem, hogy a mai nap folyamán tényleg sikerült végleg búcsút intenünk a börtön épületének és a rácsoknak.
- De nem ám. - Olyan nehezemre esik eltávolodni tőle, de így tényleg még az ágyból se jutunk ki, nemhogy a lakásból.
- Te most viccelsz? Egy óra amíg megfürdöm. - Nevetek fel halkan, bár ez most egyáltalán nem vicc volt. - Hacsak... Nem csatlakozol?! - Vonom meg a vállam még mindig mosolyogva. Teljesen meglepetésszerűen ért az egész. Nem gondoltam, hogy már ma szórakozni vágyik, mármint a lakáson kívül is.. Kíváncsian várom a fejleményeket
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 27.09.12 11:34

- Ahogy mondod. - Igaz régebben sem voltam az a hű de nagy társasági életet élő, aki minden egyes nap különböző bárokban ütötte el az idejét, és most sem fogok olyan lenni, persze azért majd hétvégéken megpróbálok a kedvében járni, már csak úgy is, hogy elhagyjuk a négy falat. Remélem Lorena nem olyan, akit haza sem lehet rángatni a szórakozóhelyekről. De az első alkalom nagy befolyással fog lenni a továbbiakra, hogy mennyire fogunk együtt elmenni bárhova.
- Mindig úgy fogom akarni. - Biztatásképpen lehelek mézédes ajkaira egy csókot. Remélem be tartatom ezt az ígéretemet, mert tényleg azt akarom, hogy mindig velem legyen és, hogy ennek a kapcsolatnak soha sem legyen vége, de mint tudjuk egy kapcsolat két személytől függ, az pedig édes kevés, hogy mit akarok, ha Lorenának más tervei vannak. Erőt kell vennem magamon, hogy végre képes legyen kiengedni ölelő karjaim közül, ha még a mai nap folyamán el akarjuk hagyni a lakást. Hatalmas szemekkel nézek rá, ahogy meghallom, hogy mit is mond. Először nem akarok hinni a fülemnek, majd abban reménykedek, hogy ő viccelt.
- Nem, nem fogok csatlakozni, mert akkor biztos, hogy a kis kiruccanásunkból nem lenne semmi. - Megpróbálok komolynak tűnni, miközben vissza utasítom invitálását. Még csak az kellene, hogy fürdés közben is egymásnak essünk, mert akkor tényleg fuccs lenne a mai esténkből.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 01.10.12 18:33

- Akkor én mindig veled leszek! - Olyan jó érzés ki mondani végre, meg osztani vele érezni és tudni, hogy ezek nem csak üres szavak hanem igen is érzelmek rejlenek mögötte és nem akármilyen érzelmek, erősek! Még soha sem volt ennyire tudatában annak, hogy mit akarok vagy, hogy kit! És olyan mérhetetlenül nagy boldogsággal tölt el, hogy ugyan ezt hallhatom vissza tőle. Igen csak nehezen tudok megbízni másokban, de neki mégis csak sikerült elnyernie bizalmamat és remélem nem volt hiábavaló az utóbbi idő, mert nekem immár nagyon fontos és el nem tudom már képzelni, hogy eddig hogyan tudtam nélküle élni?! De most már soha többé nem szeretnék ezen gondolkodni. Nehezemre esik el válni édes csábító ajkaitól amelyekre oly sokat kellett várnom.
Hogy a pokolba lehet így taccsra vágni a pillanatot. Remélem a közeljövőben nem ezekre a dolgokra fogja a főbb figyelmét irányítani. Hiszen azt várnám el, hogy boldoggá tegyen, ahogyan én őt, nem pedig, hogy le rombolja minden vágyamat. De hát most így jártam és bízom benne, hogy ez nem mindig lesz így. Sértődött arcot vágok, bár nem tudom meddig tudom ezt művelni a közelében, de jobb lesz begyakorolni. Nem nyerhet mindig ilyen könnyen.
- Na és ugyan miért nem? - érdeklődöm és piszkosul nehéz tartani még ezt a kis távolságot is ezért rövidesen erőt veszek magamon, hogy felkeljek és kezdetét vegye egy újabb fajta szórakozás, persze csak ha türelemmel ki tudja várni amíg én elkészülök.
- Megpróbálok sietni és lejjebb tornázni azt az egy órát. - Mivel gőzöm sincs róla, hogy merre heverhetnek a cuccaim és csak az inget találtam meg ezért azt kapom magamra, hát majd most derül csak ki igazán, hogy mennyire is hosszú, bár kétségtelenül nem eléggé. Bár van még valami amit nem látott belőlem? Felkapom a táskámat és azzal indulok meg a fürdő felé. Mivel csak néhány órát, napot töltöttem itt amit nem azzal múlattam, hogy ide cuccoljak a legtöbb ruhám és kellékem a fürdőben van vagy a táskámban.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 04.10.12 15:15

Elmosolyodok, ahogy meghallom, hogy mit mondott. Már annyira vártam, hogy ezt hallhassam tőle, de eddig csak álom volt, de a mai naptól kezdve minden valósággá válik. Már nem kell azon gondolkoznunk, hogy milyen jó lenne, ha végre már kettesben is bírnánk lenni, mert már tényleg úgy lehetünk. Csak ő is én, ennyi az egész, nekem már ettől több sem kell.
- Örökkön örökké? - Vagy mondhattam az is volna, hogy amíg a halál el nem választ, de most valahogy nincs kedvem a halált felhozni témának. Furcsa, de már várom, hogy betoppanjon az ajtón egy gonosz mostoha és közénk álljon, mert minden olyan mese szerű, hiszen végre egymáséi lehetünk.
- Mert véleményem szerint addig bent lennénk, ameddig még csak hideg víz maradna és már semmi erőnk sem lenne arra, hogy ezek után kimozduljunk. - Persze most mindkettőnk szembesült az újdonság varázsával és úgy hiszem, hogy ha közös fürdőzésbe kezdenénk, akkor a mai programból már semmi sem lenne, mert addig játszadoznánk egymással a tus alatt, ameddig a testünkre kerülő hideg víz ki nem üldöz minket. De akkor már késő lenne, ezért, hogy megelőzzem a nyilvánvalót, ezért erős leszek és tartom azt a véleményemet, hogy külön fürödjünk le.
- Lorena komolyan mondom kapsz húsz percet a fürdésre, aztán addig vígan elkészülhetsz az öltözéssel és a sminkeléssel, ameddig én megfürdök. Ne akard, hogy beküldjem melléd a szomszédot, mert gondolom hamarabb kirohannál a fürdőből, mint gondolnám. - Hasamat fogva kezdek bele a nevetésbe, magamra rántva a lepedőt fekszek végig az ágyon, türelmesen várakozni kezdek.Nagyon ideges természetű tudok lenni, ha arról van szó, hogy valakire várnom kell, mert egyszerűen ki nem bírom állni, ha valaki megvárakoztat.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 05.10.12 19:15

- Örökkön-örökké! - Ismétlem meg szavait meseszép kék szemeiben elveszve. Most nem kezdem avval traktálni, hogy mondták-e már neki milyen gyönyörű szemei vannak, mert egész biztosan, hogy igen és nem én volnék az első. De ami egyszer igaz az igaz.
Viszont az örökké nagyon hosszú idő - gondolom ezzel ő is tisztában van - szóval remélem jól megfontolta szavait, mert nem vagyok az az álmokat kergető tinilány. Soha se voltam igazán, bár voltak akik ezt másképp ítélték meg. Gőzöm sincs, hogy mennyit sikerült bizonyítanom, de főképp nem is másoknak szerettem volna bizonyítani hanem magamnak, hogy tévednek az emberek és teszek rá, hogy belátják-e vagy sem.
- Annyira azért nem bánnám a dolgot, de talán majd máskor?! - Kérdőn nézek rá remélve, hogy legalább most azt a választ kapom majd tőle, amit igazán szeretnék. De ha mégsem hát azt is túlélem valahogy. Nem azt akarom ezzel el érni, hogy mindig csak azt mondja, amit hallani szeretnék. Legyen csak őszinte. Az a legfontosabb. Ma szépen elmegyünk szórakozni a holnapot pedig senki sem láthatja előre, de ha azt akarjuk akkor szép lesz.
- Húsz percet? Mikortól számolva? - Nézek rá hitetlenkedve, de valahogy érzem, hogy nem viccelt. Húsz perc? Még viccnek is rossz! De még ha meg is lennék a fürdéssel - az időt tekintve tusolással - tovább tartana megszárítanom a hajam és kivasalnom amíg ő megfürdene és elkészülne összességében.
- Nem teszed meg. - Tör ki belőlem szakadatlanul a nevetés alig bírom abba hagyni... Majd végül elkomolyodom, hogy tudjak válaszolni, de még mindig fojtogat a nevetés. - Ez nem fair, ugye tudod? - Tűnök el a fürdő irányába, de amíg nem engedem meg a vizet még hallhatom, hogy mit felel már ha válaszol.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 05.10.12 19:51

Persze lehet a szavakkal dobálozni, de most minden szót, amit kiejtek a számon, azt véresen komolyan gondolom. Meglehet, hogy majd évek múltán már nem így lesz, de addig, ameddig táplálunk a közöttünk lévő fellángolást, addig szívesen élvezném vele együtt az örökkévalóságot, de ha kialszik a tűz, akkor az örökkévalóságtól is búcsút vehetünk. De nem akarok az ördögöt a falra festeni, pozitívan akarok gondolkozni és reménykedve tekintek a közös jövünk elé.
- Persze, hogy be fogjuk pótolni, sőt még át kell esnünk azon, hogy minden szobát külön külön megmutassak. - Pofátlanul elmosolyodok, gondolom érti, hogy arra célzok, hogy szívesen felavatnék vele minden szobát, akár többször is. Idő kérdése az egész, mert pár napig biztosan nem fogunk kimozdulni a házból, ha bele vágunk a kis akciónkba.
- Igen drágám, húsz percet kapsz, innentől számolva. - Egyszerűen nem értem a női logikát, húsz perc annyi mindenre elég, én csak annyit kérek, hogy próbáljon meg húsz perc alatt letusolni, hiszen sürget az idő. Már szabadulnék itthonról, hogy ismét bele vessem magam a szórakozásba, aztán ha haza értünk felőlem órák hosszáig is ülhet a kádban, ameddig meg nem szottyan a bőre a sok ázásban.
- Lorena, komolyan mondom szólni fogok Gregnek. - Nevetve közlöm vele, próbálnék komolynak tűnni, de elnevetem magam, már csak azért is, mert lelki szemeim előtt lejátszódott a folyamat, hogy szólok Gregnek, ő pedig beront a fürdőbe ezzel kiüldözve Lorenát a fürdőből. Persze nem tenném meg, csupán a gondolattal játszadoztam el, nem is bírnám elviselni, hogy más is meztelenül lássa kedvesemet.
- Igen tudom, de megbocsájtasz nekem, mert szeretsz. - Úgymond elővettem a szeretlek kártyát, amivel jóvá tudom tenni a türelmetlenségemet. Amúgy is egy kapcsolat két személyből áll és az egyiknek olykor engednie kell a harmónia megőrzése érdekében.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 06.10.12 19:55

- A pincétől a padlásig:? - Ha már így témánál vagyunk. Ennyit én is igazán megengedhetem magamnak ha már ilyen pofátlan vigyorral közölte vele mondanivalóját vagy inkább a programot ismertette velem az elkövetkező néhány napra? Nem tudom. De körbe jártam már egyszer a házat és nem véletlenül neveztem a pincét és a padlást... Tudom, hogy van mindkettő a szobák számáról már ne is beszéljünk plusz a mellékhelyiségeket... konyha, nappali, előszoba, folyosók... a fene se tudja mi nincs itt. Hát én megfogom tudni minden bizonnyal.
- Igenis uram. - Innentől nem vacakoltam tovább kár lenne a szóért. Ezen a téren most úgy sem tudnék hatni rá. Azt a kártyát az imént kijátszottuk. Inkább igyekszem minél gyorsabban végezni legalább a tusolással a többit meg majd megoldom valahogy. Senki sem pusztult még bele egy kis várakozásba. Majd csak kiengesztelem valahogy. Másrészt meg úgy sem rejteget stopperórát a lepedő alatt, de azért megpróbálok eleget tenni ő királyi felsége akaratának.
- Ó legalább most már tudom hogy hívják. Totál begerjedtem tőle. - Fordulok még vissza a folyosóról. Ha már ő is bosszant akkor én miért ne tehetném meg. Ez így végre fair. Amúgy meg azt hiszem frászt kapnék ha az az állat egyszer csak megjelenne a fürdőben.
Szavaira egy pillanatra megtorpanok a folyosón majd jobbnak látom nem megszólalni és különben is ketyeg az óra. Nézzük a jó oldalát... A vetkőzéssel már nem fogok időt veszíteni. Ledobáltam a cuccaimat majd megnyitottam a vizet és beálltam a tus alá, nincs mese. De ezért még megkapja a magáét amint módom lesz rá. Gondolom azt még nem tudja, hogy a fürdőn kívül is még legalább háromszor ennyi idő el fog menni és akkor még nagyon saccra számoltam, de mind ez legyen meglepi.
A szobába immár fürdőköpenyben tértem vissza és még csurom vizes hajjal, de amíg a drága uram letusol addig én megszárítom. Ki kerestem a táskámból a hajszárítót kerestem neki egy csatlakozót az áramba majd ledobtam magam az ágyra felhúzott lábakkal.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 06.10.12 21:13

Egyre szélesebb lesz vigyorom arcomon, szempárom is felcsillant, ahogy meghallom, hogy milyen kérdés csúszik ki azok a selymes ajkak közül. Annyira imádom, mikor ennyire egy dologra gondolunk. Mivel jó házigazda akarom lenni, ezért alaposan végig akarom vezetni a ház minden egyes helységében.
- A garázst se felejtsük ki. - Nem tudom, hogy mennyire fedezte fel a házat, ameddig be voltam zárva, de ha esetleg még nem fedezett fel mindent, akkor szívesen megmutatnám neki a ház legelrejtettebb zugait. Persze szeretem a kényelmet, de arról sem feledkezzünk meg, hogy mennyire élvezetes lehet az együttlét, ha valami extrém és szokatlan helyen zajlik. Ilyen téren mindenre nyitott vagyok, innentől már csak az számít, hogy Lorena mennyire bevállalós.
Elégedetten elmosolyodok, ahogy már nem ellenkezik és elfogadta a húsz perces időkorlátomat.
- Pedig azt hittem, hogy csak tőlem gerjedsz be. - Lebiggyesztett szájjal ejtem ki szavaimat, ez kicsit fájt, még akkor is ha nem gondolta teljesen komolyan. Már csak remélni tudom, hogy nem gondolta teljesen komolyan, hiszen ha közelebbről is látna Greget, akkor sírva menekülne már csak látványától. Még engem is kiráz a hideg tőle, főleg mikor megszólal és látszódni engedi eléggé hiányos és rohadó fogsorát. De inkább minden gondolatot kiverek a fejemből, ami vele kapcsolatos és Lorenára koncentrálok, ahogy az ágyon háttal fekszek és szüntelenül mosolygok. Ahogy Lorena belép a szobába úgy pattanok ki az ágyból. Oda lépve hozzá, közel húzom magamhoz, bele túrok vizes hajába, majd lágyan megcsókolom.
- Igazán büszke vagyok rád, azt hittem, hogy tovább fog tartani. - Ez amolyan szurkálódó megjegyzés volt részemről, finoman rá paskolva fenekére megindulok a fürdő felé, hogy végre felfrissülhessek.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 06.10.12 22:10

- Na és a hátsó teraszt sem. - Próbálok gondolkodni hátha kifelejtettem valamit, de semmi sem jut eszembe. Mondhatni csak felületesen jártam át a házat... Mert olyan nagy és én utálok egy nagy házban tök egyedül lenni és bóklászni. Nem, nem vagyok paranoiás csak túl könnyű rám hozni a frászt még teljesen alaptalan dolgokkal is. De ha valóban fel akarunk fedni minden kis zugot akkor igyekeznünk kell mert egyre inkább esik le a hőmérséklet és néhány napon belül a kinti helyszínek mint például a garázs és a terasz már nem lesznek aktuálisak és túl ajánlatosak sem.
- Nem tehetek róla. Mindig is a hiányos fogsor volt a gyengém na meg azok az ápolt fogak. Azt hiszem rosszul is lettem... - Most már minden tekintetben rám fér az az zuhany. Szabályosan rosszul lettem épp ezért meg sem állok a fürdőig és megpróbálok csak arra emlékezni amint az imént műveltünk. Természetesen a legkevésbé sem gondoltam komolyan, amit mondtam és ezt majd be is fogom bizonyítani ha kell és amennyiszer csak kell, de azért remélem, hogy nem vette komolyan, tényleg és nem lesz belőle dráma... mert akkor kénytelen leszek azon nyomban rá cáfolni, hogy kire is gerjedek igazán és akkor tényleg itthon maradunk. Igen csak meggyőző tudok lenni.
- Drágám... Most inkább menj, oké? - Igen rövidke az az időszak ameddig csukva tudom tartani a számat egy ilyen helyzetben és nem szeretnék semmi olyat se mondani amit esetleg később megbánhatnék vagy olyat, ami nem volna épp a tetszésére és már igen csak feszegeti a határokat.
Mint mondtam kényelmesen elhelyezkedem az ágyon fel húzom lábaimat kezembe kapom a hajszárítót és közepes fokozaton próbálom nem leégetni a hajam, mert azért már harapok. Mire Axel belépett a szobába már a hajvasalóval babráltam. Hát ez elég érdekes lesz és hosszant tartó jobb kezek nélkül.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 07.10.12 1:24

Meglepetten hallgatom, amit mond, de felettébb tetszik, hogy ennyire nyitott mindenre, már lelki szemeim előtt látom, hogy miféle dolgokat fogunk művelni egymással a különböző szokványosnak nem mondható helyeken.
- Oh istenem, annyira tudtam, hogy te vagy álmaim nője. - Fülig érő szájjal közlöm vele véleményemet. Tőle jobbat nem is tudtam volna kívánni és még mindig annyira hihetetlen, hogy ez velünk történik meg. Türelmetlenkedve várom már a lakásavatást, de annak is eljön az ideje, nem is olyan sokára, addig viszont tartalékolom a rejtett energiáimat.
- De ugye még engem szeretni fogsz még úgy is, hogy mindegyik fogam meg van és egyik sem rohad? - Annyira komoly akartam maradni, de egyszerűen képtelen voltam rá, így hát elnevettem magam. Magam előtt láttam már így is Greget, ahogy veszettül mosolyog, hiányos fogazata mellett pedig egészen a mandulájáig be lehet látni, főleg úgy, hogy amelyik foga még nem esett ki, az rohadni kezdett. Nem is értem, hogy miért ilyeneken jár az eszem, mikor egy ilyen csodálatos nő van itt mellettem. A harmónia megőrzése érdekében fogtam magam és elmentem fürdeni, ahogy tanácsolta. Nem szoktam túl sokat foglalkozni a fürdéssel, nekem mindössze tíz perc elég, hogy ráunjak és inkább valami más elfoglaltságot nézzek. Ezért mikor végeztem, magam köré tekertem egy törölközőt és vissza mentem az én drága asszonykámhoz.
- Azt hittem mire megfürdök készen leszel. Hát mit csinálsz asszony? - Csöppnyi felháborodással a hangomban kérdezek rá, miközben nézem, hogy a hajával munkálkodik. Sosem értettem, hogy ez mire jó, mivel nekem eredetileg is tetszik a haja természetes göndörsége. Nagyon sóhajtok, miközben megcsóválom fejemet, közben erősen próbálom féken tartani kitörni készülő szavaimat.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 08.10.12 17:01

- Hát most már én is tudok róla. - Nem titok, hogy nekem még soha senki sem mondott ilyet, de még mindig úgy gondolom, hogy nem is baj, hiszen inkább derüljenek ki a dolgok előbb mint utóbb, mikor már valami visszafordíthatatlant tettünk.
Axel szavaihoz viszont mind eddig kétség sem fér. Igyekszem mindenben a kedvére lenni, sőt még a számat is be fogni mikor tudom, hogy azt kell és ezt eddig nem sok férfi miatt voltam hajlandó megtenni. Nem tudtam nem kinyilvánítani nem tetszésemet és még csak eszembe se jutott, hogy azokkal a szavakkal vége lehet mindennek, de itt most sokkal többről van szó. Számít és tudok magamon uralkodni ha kell... mert fontos nekem és ha ehhez változnom kell, hogy az enyém is maradjon, hát azt is megpróbálom. De ha azt nézzük a börtönévek után mindkettőnknek változni kell, mert minden megváltozott. Kérdés, hogy mind ezt megtudjuk-e tenni egymásért? Tudunk-e áldozatot hozni?
- Reménykedtem benne. Annyira tudtam, hogy te vagy álmaim férfia. - válaszoltam szinte már nevetve, de attól még komolyan gondoltam, csak nem tudom el hinni, hogy tényleg rohadó na meg hiányos fogsorokról témázgatunk. Mindjárt rosszul leszek. - Hát persze, hogy szeretni foglak, de még is csak úgy húsz év múlva lesz az igazi. - Talán kicsit elhamarkodott kijelentés volt, de épp az imént közölte vele, hogy én volnék álmai nője, én pedig, hogy ő álmaim férfia. Szóval csak nem túloztam akkorát.
- Asszony? - Meglepetten pislogok rá hajvasalás közben. Az is meglepett volna ha ki bírja szó nélkül, de természetesen ez nem így történt. Mindegy, ez az egy legalább már tényleg nem tud zavarni. Kis milliószor el hallgattam már...
- Hallgatlak. - Mind azon által látom rajta, hogy nem egészen ennyi volt és akadna még mondanivalója. Talán csak attól fél, hogy megsértődöm, de ez eddig se jutott eszébe és én nem szeretnék hozzá szokni ehhez az arckifejezéshez.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 09.10.12 14:12

Felkacagok szavaira. Talán túl gyorsan haladunk, vagy csak túl meggondolatlanul mondunk olyan szavakat, amik még túl korainak bizonyulnak, de nem akarok többet várni arra, hogy azt mondjak neki, amit akarok. A börtönben eltöltött idő, rávilágosított arra, hogy semmit sem halasztgassak, csak ragadjam meg a pillanatot és éljek azt élet által felkínált lehetőségekkel, ameddig még nem késő.
- Remélem most nem a rémálmaidra gondolsz. - Hatalmas vigyorral a szám szegletén kacsintok rá. Nem szokásom álmodozni, de Lorena a legvadabb álmaimat is túlszárnyalta csupán már egy nap alatt.
Bevallom nehezemre esik komolynak maradni, mikor Greg szóba kerül. Való igaz, hogy nem túl kellemes a látványa a fickónak, de legalább nem kell rá féltékenynek lennem, na és attól sem kell tartanom, hogy ameddig nem tartózkodok itthon, Lorena elcsábulna, mert tudom, hogy előbb hányná nyakon, mint hogy flörtöljön vele.
- Hé, én abban reménykedek, hogy még húsz év múlva és meglesznek a fogaim, ne rontsd el az elképzeléseimet. - Még mindig fülig érő szájjal mondom, ahogy gyengéden adok egy apró puszit az arcára, hogy érezze a szeretetemet. Hm, húsz év múlva... addig sok minden történhet, de remélem, hogy számunkra csodálatos lesz az a húsz év.
- Van valami problémád vele? Szokj hozzá. - Ha minden jól megy nem sokára már jogerősen is nevezhetem majd asszonynak. De azért még is várni szeretnék egy kicsit, mielőtt bármilyen döntést hoznék. Szeretném megtudni, hogy egyáltalán alkalmasok vagyunk-e az együtt élésre, mert ha nem hiába szeretem nem vehetem el, mert nem akarom, hogy minden héten veszekedés után valamelyikünk házon kívül töltse az éjszakát. Bár ez is benne van a pakliban.
- Nem értem, hogy miért kínlódsz a hajvasalóval, mikor nekem úgy is tetszik, ahogy van. - Állok elé, mellkasom előtt pedig össze fogon karjaimat. Felsóhajtok, fejemet oldalra döntöm, majd csak nézem. Valahogy érzem, hogy ennyivel nem úsztuk meg.
- Kapsz még tíz percet, addig én is elkészülök. - Falon lévő órára pillantok, miközben még magam sem hiszem el, hogy betartsa a tíz perces időkorlátot, örülhetek annak, ha egy órán belül elindulunk.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 12.10.12 15:20

- Nem, megnyugodhatsz. Azok Gregről fognak szólni. Szóval ha ezen túl naponta hatszor mosom meg a fogam és olykor sikítozva riadok fel álmomból... Nem kell meglepődni. - Akármilyen komolyan is gondoltam akkor is el nevetem magam. Kellett nekünk ilyen alakokat fel hozni, de akkor sem bántam meg, hogy fel hoztam neki a témát. Csak még inkább zavarna ha nem így tettem volna. Mert hát olyan gusztustalan nézett már, még akkor is ha tisztes távról, hogy a gyomrom fel fordult és ha bele gondolok, hogy ez akár gyakorivá is válhat ha ide költözöm és, hogy lesznek olyan órák, mikor Axel nem lesz ide haza... A hideg futkos a hátamon.
- Álmodozz csak...! - Kis híja, hogy a hasamat nem fogom már a nevetéstől, de inkább nevessük mint sírjunk, még akkor is ha a szomszéd pasasról témázgatunk. - Mondd, nem akarsz nekem tetszeni? - Szinte már fáj a hasfalam a sok nevetéstől, mert ez határozottan az volt. Egyelőre még egyikünket sem szeretném elképzelni fogak nélkül. De inkább ne legyenek mint rohadjanak és úgy mellékesen feltalálták a műfogsort.
- Ó, igazán? Nos, megoldható. - Nem kicsit lepett meg evvel a kis fordulattal, de igyekszem minél inkább palástolni érzelmeimet, legalább is ezt.
Nem mondhatnám, hogy még tetszik is, de meg tudnám szokni, ha többször hallanám tőle.
- Mert először is magamnak kell, hogy megfeleljek és az után neked. De örülök, hogy legalább neked tetszik, úgy sem lesz kedvem minden másnap vasalgatni... és türelmem se. - Gondolom most már érti. Kedvesen és aranyosan rá mosolygok majd a levegőben küldök egy is egy puszit felé. Ha lehajol hozzám akkor célba is ér.
- Ezt még ugye te sem hiszed el? - Félig mosolyogva nagy szemekkel nézek rá. Remélem nem gondolta komolyan mert én igen. - De próbálkozni azért lehet. Ha jól gondolom az egyik álmod nem is olyan régen vált valóra.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 13.10.12 21:45

Kissé riadtan nézek rá, valahogy még nem gondoltam arra, hogy akár a Greg témától lehetnének rémálmai, de az már biztos, hogy nem akarok az éjszaka közepén arra felriadni, hogy Lorena a sikolyával az egész szomszédságot felkeltette. Viszont, akkor esnék össze csak a nevetéstől, ha Greg a sikoly hallatán átjönne megnézni, hogy minden rendben van-e. Mert annak ellenére, hogy a higiénia és a fogmosás nem az erősség, attól még rendes alak.
- Pedig azt hiszem, hogy eléggé meglepődnék. - Még mindig ott bujkál tekintetemben a meglepettség. Valahogy nem tartom Lorenát olyannak, aki az éjszaka közepén egy rémálomtól sikoltozva kel fel. De mivel még nem volt szerencsém vele aludni, ezért nem is tudhatom, hogy milyen lehet, de majd kiderül, nem is kell már rá olyan sokat várnom.
- Azt is teszem. - Mondhatni, hogy az álmodozás már annyi mindenen átsegített. Mint az is, ahogy a börtönben arról álmodoztam, hogy Lorena egyszer az enyém lesz. Az álmok azok a kevés dolgok közé tartoznak, amiket senki sem bír tőlünk elvenni.
- De most komolyan, akkor már nem is tetszek, ha vannak fogaim? - Hatalmas vigyorommal teszem fel kérdésemet. Mert azért, akinek egy cseppnyi esze van, az inkább azokra a pasikra teszi a voksát, akiknek a fél fogsoruk már nem rohadt ki.
- Ezt már szeretem. - Újfent csak vigyorgok, szeretném, ha hozzá szokna az asszony jelzőhöz, mert talán nem is olyan sokára már lesz ennek a szónak valóság alapja is.
- Szóval magadat még mindig elém helyezed a fontossági sorrendben? - Megjátszott sértődöttséggel kérdezek rá. Sosem voltam se önző, sem pedig beképzelt, ezért is van az, hogy Lorenát magam elé tudom helyezni a ranglétrán. Közelebb hajolva hozzá adok a szájára egy gyors puszit, ha már ilyen puszi osztogatós kedvében van.
- Szeretném elhinni. - Igaz tíz perc alatt oly sok minden történhet, de nem hiszem, hogy az megtörténik, hogy Lorena elkészül, akármennyire is jó lenne.
- Melyik álmomra is gondolsz? - Össze ráncolt homlokkal értetlenkedek, majd oda lépek a szekrény elé, hogy kiválasszam azokat a ruhadarabokat, amik a mai esténkhez illik.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 16.10.12 19:12

- Pontosabban melyiken? Ha azért nem tudnál bejutni a fürdőbe mert egész nap odabent lopnám a napot és mosom a fogam vagy ha éppen rémálmaimból riadnék fel sikoltozva, ami tudd meg csak is a te bűnöd volna. - Kellett nekem fel hozni témába a perverz szomszédunkat, akiről még kiderült, hogy hiányos is itt-ott, neki meg kellett részleteznie. Azt hiszem ezt már soha sem fogom elfelejteni, de ha még össze is futok vele a napokban az utcán... Nos, a látvány örökre bele ég a retinámba és azon túl a hátsó ajtót fogom használni és Axel fog ajtót nyitni ha csengetnek.
- Nem vagy vele egyedül. - Soha sem vagyunk egyedül csak mi nem mindig akarunk tudomást venni róla és annyival könnyebb összeomlani. Na jó, bevallom nem vagyok az az álmodozós típus, de attól még megtörténik és mennyi mindent köszönhetek nekik. Mert van, hogy nem marad más csak az álmaink és az csak is a miénk. Senki sem fogja megtudni ha mi nem akarjuk.
- Ha nem tetszenél, akkor most nem az ágyadban üldögélnék köntösben a hajamat vasalgatva. De mit szólnál hozzá ha hidegre tennénk a témát?! Se előjátéknak nem teszi meg, se egy buli előzményeként. - Inkább vitázzunk csak továbbra id arról, hogy miért is készülődök ennyi ideig, óráig vagy, hogy minek vagy miért szeretem addig áztatni magam egy teli kád vízben vagy, hogy minek vasalom a hajam, de könyörgöm... Ne a rohadó fogakról folytassunk már eszmecserét.
- Én pedig téged szeretlek. - Mosolyodom el én is, de félek ha elkap a tekintetével nem szabadulok. Én még soha életemben nem láttam ilyen magával ragadó gyönyörű szép szempárt.
Megvonom a vállam, ezzel most tényleg meg fogott és meglehet, hogy még igaza is van. Gondolok egyet majd ki húzom a hajvasalót az áramból és a fotelba dobom valahova a táskám mellé. - Nem!
- Próbálkozni lehet. - Még ha akarnék se tudnék tíz perc alatt elkészülni.
- Hát itt vagyok, nem? - Megkaparintom ismét a táskámat, hogy előkotorjam a ma esti komoly öltözékemet, lehetőleg úgy, hogy Axelnak még ne tűnjön fel. Én viszont ismét eltűnök a fürdő irányába, hogy magamra kapjam... hát visszafogottnak semmiképp sem nevezhető flitteres fekete kis miniruhámat egy pántos szintén fekete szandállal és azzal tipegek vissza a folyosón a szoba felé, hogy lássam, hogy az én szív szerelmem hogy halad. Lefogadom, hogy már kész van és ki lesz akadva amiért én még nem és akkor még olcsón megúszom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 16.10.12 23:12

Eléggé érdekes témák felé tértünk, bevallom fogalmam sincs, hogy hogyan jutottunk el ideáig, de azt tudom, hogy Greg felhozása után indult el ez a kis eszme cserém Lorenával. Mindent össze véve eléggé érdekes személyiség és ha képes valaki leküzdeni azt, hogy a külseje alapján ítélje meg, akkor rájön, hogy nem csak ronda, de ostoba is.
- Ha sikoltozva kelnél fel, az már biztos, hogy rám hoznád a frászt. - Mondjuk eléggé érdekesen venné ki magát a dolog, ha a legszebb álmaimat az zavarná meg, hogy a mellettem fekvő asszony sikongatna. Szeretném leszögezni, hogy az én ágyamban a rémálmoktól nem sikongathat, csak akkor viselem el a sikolyait, ha azokat én váltom ki belőle.
- Ha megkérhetnélek és ha rád jön a fogmosás mánia, akkor a kisebbik fürdőt használd. - Vigyorogva kacsintok rá egyet. Azért nem szeretném, ha fél napokat a fürdőben fogat sikálva töltené, de ha még is, akkor legalább a kisebb fürdőben tegye azt meg. Mert én túlságosan ragaszkodok a nagy fürdőszobámhoz.
- Azt hiszem innentől nem is leszek egyedül. - Elégedetten rámosolygok, mondhatni tökéletes fogsorommal, egyik sem rohad vagy bármi, sőt még mind megvan.
- Rendben legyen úgy, ahogy akarod. - Védekezésképpen felemelem a kezemet, mint ha csak egy filmben lennénk és valaki mondaná nekem, hogy fel a kezekkel. Mert olykor Lorena szavai úgy hatnak rám, mint ha valaki minimum egy kalasnyikovot fogna rám.
- Mit is mondtál, megismételnéd? Azt hiszem nem hallottam jól. - Persze tisztán hallottam, de még legalább ezerszer szeretném hallani, hogy azt mondja, hogy szeret. Na jó, talán túl beképzelt vagyok ilyen téren, de nekem szükségem van arra, hogy tudjam, hogy szeret, főleg így az első szabadon töltött napomon. Elégedetten elmosolyodok, ahogy tudassa velem, hogy én is fontos vagyok neki azért valamilyen szinten.
- Próbálkozni is fogok. - Türelmetlen ember lévén van egy-két trükk a hátsózsebemben ahhoz, hogy Lorena rajtidejét megsürgessem.
- De, de ha tovább is ilyen lassú leszel a szép álomból rémálmot csinálsz. - Persze ezt nem kell komolyan venni, csak vicceltem, remélem van humorérzéke. Ahogy elmegy öltözni, úgy veszek fel egy fekete farmert és egy szintén fekete inget. Elkészülve bele ülök az ajtóval szemben lévő fotelban, ujjaimat ropogtatva várva, hogy Lorena elkészüljön. Pár perc várakozás után meg is jelent. Szinte az állkapcsom kiakadt a helyéről úgy esett le az állam a látványtól. Nagyon is dögös ebben az alig takaró valamit szerelésben, de nem akarom, hogy más férfiakkal kelljen osztoznom a látványban.
- Ugye nem ebben akarsz jönni? - Pattanok fel a fotelból, ahogy közelebb lépek hozzá. Ez a ruha... hogy is mondjam elképesztő. Elképesztően falatnyi!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 27.10.12 19:15

- Egyszer azért majd ki próbálhatom? - Játékos mosollyal pislogok rá, bár nem hinném, hogy itt a szempilla rebegtetés túl sokat használna. De mind erről már igazán nem én tehetek. Én csupán közöltem vele egy gusztustalan és idegesítő és számomra felháborító tényt és erre tessék. Mindenféle fogakról meg a jó ég tudja miről kezdtünk el témázgatni. Azért ez igen az első szabadon töltött napján. Ha visszaemlékszem... Nem is volt az olyan régen... De akkor tisztán emlékszek rá, hogy nekem nem az efféle dolgok jutottak eszembe először. Na jó, az elsővel kiegyezek.
- Ó igazán? Nos, ha megkérhetnélek és ha legközelebb rád jön az öt perc és meg szeretnéd szabni, hogy mennyi időt töltsek a tus alatt vagy a kádban kérlek a kisebb fürdőt használd. - Nem hiszem el. Totálisan ki ment a fejemből, hogy több fürdő is van... és én siettem... Elég elkeserítő.
- Kivéve ha az őrületbe kergetsz. - De azt hiszem legközelebb mindenképpen elejét fogom venni a dolgoknak főleg ha tudom, hogy készül valamire vagy valahova. Nem szeretném ezt a kis műsort eljátszani minden egyes alkalommal. Vannak bizonyos igényeim és ha jól sejtem neki is. Jó volna megtanulnia egymáséit tiszteletben tartani.
- Nem, nem valószínű... Amíg úgy viselkedsz mint én azokon a napokon. - Keserűen elmosolyodom mikor bele gondoltam, hogy mit is mondtam és, hogy már közelednek azok a napok is. Jesszusom. Mi lesz ebből? De én tényleg nem akarom, hogy ilyen apróságokon kapjunk össze állandóan.
- Hát akkor... hajrá. - Néha kell egy kis ösztönzés. Mindenkinek.
- Fogjál mindent rám. - Mintha csak is az én hibám volna. Ehhez már kissé sértődött képet vágok. De mind ez annyiban marad amikor is elviharzom öltözni nehogy őfelségének rémálmai legyenek.
Esküszöm tisztára úgy érzem magam mintha valami bizottság elé sétálnék ki a halálos ítéletemet várva. Ahogy abban a fotelban ül. Komoly erőfeszítésembe telt, hogy ne nevessem el magam.
- És ha mégis? - Na nekem végem. Azért megkockáztatok még egy próbálkozást. Kezemet oldalára csúsztatva kezdek el vele hátrálni egészen a szekrényig aminek neki nyomom és egyszerűen nem tudtam ellen állni és ha meg be is válik akkor duplán megérte... Szenvedélyesen falni kezdem ajkait.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 27.10.12 20:24

Össze ráncolom homlokomat kérdése hallatán. Tény, hogy nem szívesen ébrednék arra, hogy legszebb álmaimat egy velőt fagyasztó sikoly szegje ketté. De már szép álmokra sem vágyok, elég nekem egy ilyen szép asszony mellettem, akitől már is sokkal jobb lett az életem.
- Nem hiszem, hogy túlságosan örülnék neki. - Nem vagyok az a komoly, vagy akár szigorú típus, ami azt illeti, de vannak dolgok, amiknek nem örülnék és inkább szeretném ha csak gondolatban léteznének. El tudom képzelni, hogy milyen lehet arra ébredni, hogy Lorena rám hozza a frászt, nem akarom még átélni is.
- Valóban? Tudod, már kezdesz úgy viselkedni, mint a ház úrnője. - Persze én viselkedhetek úgy, mint a ház ura, elvégre az enyém az épület, de meg kellene barátkoznom a gondolattal, hogy Lorena is itt él már vele és szinte mindenbe annyi beleszólása lesz, mint nekem. Persze meg fogok majd tudni a tudattal barátkozni, csak kell még egy kis idő hozzá, elvégre eddig senkivel sem életem úgy igazán együtt.
- Ha jobban bele gondolunk, még ez a lehetőség sincs kizárva. - Hatalmas mosolyommal nézek rá, persze nem szeretném őrületbe kergetni, de soha sem tudhatom, hogy mitől kattanhatna be.
- Ez most sértés volt? - Komolyan arra célzott, hogy úgy viselkedek, mint egy nő, mikor menstruál és egy végben hisztériázik? Na jó, tényleg van ebben a hasonlatban valami, de akkor nem viselkednék így, ha Lorena nem lenne ennyire makacs.
- Nézd Lorena nem akarok már az első napon össze veszni veled. - Szomorúan nézek rá, ahogy látom, hogy milyen sértett képet vágott, remélem csak rájátszik. Türelmesen várakozok, hogy végre elkészüljön, - mint ha eddig nem vártam volna sokat rá - de kész szerencse, hogy végre előbukkan, de már nem érzem magam ennyire szerencsésnek, mikor meglátom, hogy miben is van. Oda is lépek hozzá, hogy jobban szemügyre vegyem, de nekem ez a ruha túl sok, illetve inkább túl kevés, amit belőle eltakar. Engedek a csábításnak, hagyom hogy neki nyomjon a szekrénynek, ugyan olyan hévvel csókolok vissza, kezemmel elkalandozva testén. Aztán kitisztul a kép, megszakítom a csókot, ahogy ráeszméletez, hogy ez csak egy csapda volt.
- Ha megkérlek, akkor felvennél egy szolidabb ruhát? - Még van annyi lélekjelenlétem, hogy szép szavakat intézzek hozzá, mielőtt még elmém elborulna.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 28.10.12 22:44

- Nekem se ez minden álmom: sikoltva felriadni az éjszaka kellős közepén, szóval nyugi. - Nem is igazán volt még rá példa. De eddig valahogy kimaradt az életemből a pedofil szomszéd rothadó fogakkal. Szóval nem volt okom nyugtalankodni, de most ha így belegondolok, hogy ott lakik a túl oldalon... Rosszul leszek és a hideg futkos a hátamon. Nem vagyok az a fajta aki még a saját árnyékától is retteg, de másokétól már megesik. Nem vagyok az a könnyen ijedős típus, de vannak dolgok amikkel nem szeretnék szembe kerülni. Ilyenek például a cirkuszi bohócok. Nevetni kellene rajtuk de én egyenesen sírni tudnék tőlük.
- Igen? Nem te vagy az aki épp engem ugráltat és határidőt szab, hogy mennyi idő tölthetek a fürdőben? - Nem ártana kicsit visszavennünk a tempóból ha csak nem akarunk már ma összeveszni és ki próbálni az édes békülést vagy éppen a gyors elválást.
- Köszi, ez igazán biztató... - Kissé zavarodottan de elmosolyodom. Csupán csak bele gondoltam a lehetőségekbe. Nincsenek épp acélból az idegeim épp ezért nem bonyolult kiakasztani. Minél inkább akarod annál inkább és gyorsabban fog sikerülni. De azért nekem se kell bemutatni, hogy kergessek másokat az őrületbe... ha azt kell.
- Szó sincs róla. Nem állt szándékomban sértegetni. - Válaszolom egész egyszerűen... és tényleg nem. Ha majd sértegetni akarom azt észre fogja venni. De pillanatnyilag semmi ilyen sincs tervben, de még bármi megváltozhat és annyi minden megtörténhet. De én tényleg nem akarom, hogy arra kerüljön a sor, hogy arra eszmélünk, hogy már sértegetjük egymást és mindenféle dolgot vágunk a másik fejéhez.
Emelem fel mindkét kezem amolyan " meg adom magam " képpen.
- Most akkor kvittel vagyunk vagy nem? Csak ne szokj hozzá túlságosan. - Egyébként tényleg igaza van, de ezt is elismerni már túl sok volna nekem és azzal egyértelmű hátrányba kerülnék.
A fenébe. Annyira csak nem csinálhattam rosszul. De hát nincs mit tenni. Csúnyán le buktam.
- Hát... ha muszáj. - Lépek el tőle, hogy levadásszam az imént levetett nadrágomat amiről gőzöm sincs, hogy hova keveredett. Valahol a padlón heverve megtaláltam és ki húztam belőle az övemet.
- Öt percet kérek még és indulhatok, de ezt már csak magadnak köszönheted. - Ki sem bírtam volna, hogy ne jegyezzem meg azt amit. Újfent el tűnök a fürdő irányába, hogy eleget tegyek ismételten Axel kérésének. Mikor fog itt egyszer csak egyszer az történni, amit és ahogy én akarok? Lesz egyáltalán olyan? Áh, nem reménykedek. Inkább csak magamra kapom a hosszú fekete csípőnadrágom belehúzom az övet felülre pedig egy krémszínű fűzős pánt nélküli felső kerül. Ez úttal meg állok az ajtónál neki támaszkodva és kérdőn várom az ítéletet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 29.10.12 14:24

- Most tényleg megnyugtattál. - Újból mosolyra húzódnak ajkaim, amin még mindig érezem szerelemem édes csókja ízét. Mivel még nem aludtunk együtt, - ahogy még egy csomó dolgot nem volt részünk együtt művelni - ezért eléggé kíváncsi vagyok, szinte mindenre. Arra, hogy milyen mikor reggel kócosan rossz kedvűen kel fel, vagy éppenséggel jó kedv van és mint egy hízelgő kiscica bújik oda mellém.
- Lorena majd rá fogsz jönni, hogy mennyire türelmetlen vagyok és, amit a fejembe veszek azt szeretem mihamarabb véghez vinni. - Kezdek bele a magyarázkodásba, amiért be szerettem volna neki osztani, hogy mennyi időt is töltősön a fürdőben, de csak azért tettem, mert mihamarabb el szerettem volna szakadni a négy fal közül és élni szerettem volna egy kicsit, már csak a sok bezártság után jól esne.
- Akkor inkább úgy mondom, hogy az a lehetőség sincs kizárva, de nem szándékozlak az őrületbe kergetni, szánt szándékkal biztosan nem. - Remélem ez már biztatóbb volt, mint az iménti megszólalásom.
- Tudod most, ahogy feljött ez a dolog témába, egyre jobban érdekel, hogy milyen elviselhetetlen leszel azokon a bizonyos napokon. - Meglehet, hogy ez elhamarkodott kijelentés volt és egyáltalán nem szeretném tudni, hogy milyen idegbeteg állapotban fog lenni akkor. Mert ami azt illeti, volt pár barátnőm, akiket direkt kerültem akkor, mert a falat kapartam már tőlük.
- Igen kvittek. - Mindössze csak ennyit mondok, valakinek be kell fognia egy kicsit a száját, hogy tényleg ne vesszünk össze és most én vállaltam el ezt a nemes önfeláldozó szerepet. De ez sem lesz mindig így.
- Csak az én kedvemért tedd meg, nem szeretném, ha mások is legeltetnék rajtad a tekintetüket. - Nem szeretném! De elkerülhetetlen, szinte mindegy, hogy miben van, hiszen így is úgy is megakad a férfi szem rajta, de akkor legalább már valami szolidabb ruha legyen rajta, már csak azért mert nem akarom, hogy mások is gyönyörködhessenek idomaiban.
- Azt az öt percet már igazán kibírom. - Elégedetten elmosolyodok, ahogy végre beadta a derekát, azt a kis időt már igazán kivárom, majd mikor megjelenik az ajtónál önelégült mosolyom jelenik meg arcomon, ahogy szemügyre veszem az én csinos barátnőmet.
- Tökéletes. - Léptem oda mellé, adtam az arcára egy gyors puszit - mivel nem akartam a rúzsát szét kenni - karomat felajánlottam neki, ha belém karol, akkor már indulhatunk is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni 29.10.12 15:23

- Örülök neki. - Legalább most már biztosan tudom, hogy nem fogunk tovább ezen a témán lovagolni. Jó alvónak tudom magam. Talán túl jónak is és azt hiszem elbúcsúzhatom a későig alvástól és egyebektől.
A horror mint filmkategória már nem tartozik a kedvenceim közé de azért olykor-olykor meg nézek egyet-egyet, de ettől még nem fogom az éjszaka közepén a frászt hozni Axelra, hacsak nem akar a közeljövőben cirkuszba menni vagy bármilyen színelőadásra amiben bohócok is benne vagyok.
- Kezdjek félni? - Meglepetten pislogok rá. Az egyértelmű és nyilvánvaló az egy dolog... de így ki mondani is azt, az már egy másik dolog. Én is szeretem és szeretném el érni azt amit akarok és igen morcos tudok lenni ha nem sikerül de én általában ezt csendben végzem amíg tudom, amíg valaki minden áron bele nem köt.
- Köszönöm. - De ez nem jelenti azt, hogy nem fog sikerülni. Úgy is sikerülni fog... előbb agy utóbb de rendszerint az ilyen dolgok mindig előbb történnek. Szóval jobb lesz ha megpróbálok már is rá hangolódnak és lelkiekben felkészülni rá.
- Komolyan tudni akarod? Szívesen adok belőle ízelítőt vagy akár le is vázolhatom. - Kérdőn nézek rá amolyan te nem tudok mire vállalkoztál tekintettel, de bőven volt ideje át gondolni... Ebből is remélem, hogy tényleg tudja mit akar és én is közéjük tartozom. Nem pedig valamiféle ideiglenes pótlék vagyok.
- Sajnálom, de nem tudom el rejteni a fenekemet sem pedig a melleimet. Gondolod ha fel veszek valami mást akkor majd nem fogják rajtam legeltetni a szemüket? - De tudom, neki ez nagyon is számít szóval megpróbálok eleget tenni kérésének és valami szolidabb öltözéket fel venni. De egy valamire mérget vehet: harmadszorra már nem fogok át öltözni. Akkor már inkább itthon maradunk és jól összeveszünk, ahogy az lenni szokott...
- Mindjárt gondoltam. - Beadtam a derekamat és engedelmeskedtem. Ilyenkor már naná, hogy tud várni...
Kedvesen elmosolyodtam a puszira majd belé karoltam és megindultunk... Azaz készülünk elhagyni a négy falt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni

Vissza az elejére Go down

Lorena és Axel megmutatja hogy kell igazán ünnepelni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

-
» A nagy vízesés
» [Játékos Küldetés] Mersz vagy nyersz?
» "Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned."
» Menyétek kódexe
» Shintaro Yun

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Axel Hansen háza-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához