welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Silhouette FRPG
Vendég
24.06.18 13:36
Chicago Guilty
Lyna Hill
24.06.18 11:09
Heart of Europe
Lyna Hill
24.06.18 10:59
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Black Forest pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Black Forest pub 02.11.12 22:08


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
46
Join date :
2012. Oct. 26.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 11.11.12 2:24

//Előzmény: Főtér //

A kocsmába lépve meglepi, az orrát megcsapó cigarettafüst teljes hiánya. Egy ideig csak értetlenkedve néz körbe, hogy vajon hogy jutott Vegas-ból San Francisco-ba gyalog úgy, hogy észre sem vette, de aztán bele törődik a tudatba, hogy akár még az is előfordulhat, hogy ebben a városban is akadnak igényesebb kocsmák.
~Na nembaj, azért maradok...nyugatabbra úgyis csak az óceán várna.~
-Mit kérsz? Ülj csak le, elhozom a tiédet is.
Magának egy VBK-t kér - a bodzaszörppel inkább nem próbálkozik még egyszer - aztán amint megkapja őket, a két pohárral a kezében letelepszik Terra - val szemben.
-Lehet naiv lesz a kérdés, de akit melléd rendeltek ki, jól végezte a dolgát?
Belekortyol a szokatlanul jó ízű italába ~igazi bort raktak bele? lehetséges lenne?~ aztán újabb kérdést tesz fel:
-Á, ez a része unalmas...amikor azt mondod, van itt pár eldugott környék, pontosan mire gondolsz?
Aztán kicsit félve, s remegő hangon, de ezt is szóba hozza:
-Mellesleg...ismersz valakit, aki...okiratokat gyárt? Csak úgy, merő kíváncsiságból kérdem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 12.11.12 15:24

-Nem sajt, saját, bocs néha harapom a szavakat. - vakarom meg a tarkóm egy kis kínos mosollyal, hiába ha hadarok, vagy épp úgy jön ki, akad a nyelvem, és máris a fele szó nincs meg...mondjuk nem gyakori, de előfordul.
- Igen ez az. - bólintok a fel nem tett kérdésre, meglep az udvariassága, hogy kinyitja a kocsmaajtót, de örülök, ritka az ilyen hapsi manapság! Hálásan biccentek felé, és belépek, engem nem lep meg, hogy nincs cigifüst, van pár, amiből kitiltották a dohányosokat, mármint meggyújtott cigivel, örülök neki, így is eléggé szépen passzív dohányos vagyok a sok bagós haverom mellett, jó kicsit olyan kocsmában lenni ahol ez nincs. Persze jobb szeretem a kicsi, füstös, hangulatos kocsmákat, ahova szinte csak egy adott vendégkör jár, de ők állandólagosan, de máshova is betérek néha napján.
- Hmm, kezdésnek legyen egy pohár whiskey! - vágom rá kis töprengés után, majd lehuppanok az egyik székre, és nézem, míg megfordul, nem ezzel szokásom indítani, de most vele leinni sem szándékozom magam, így nem kérem ki a kis szokásos kezdő italom.
- Hát, ha azt leszámítjuk hogy mégis börtönbe kerültem, igen. - bólintok, nem vagyok szégyenlős e téren, de ezt már említettem. - Rövidebb büntetést kaptam, tekintve hogy azt hiszem akkor talán még kiskorú voltam... - rágom a szám, és kiszúrva egy pontot azt bámulom míg számolgatok. - Ja asszem akkor még az voltam. Bár így is ráhúztak egy évet még a saját baromságomból. De az ügyvéd nem a legjobb, de jó volt. - bólintok végül, összegezve.
- Pár lakópark szerűségre a város majdnem szélén, ott nincs annyi kaszinó, és olcsók a lakások, meg általában nyugis, és csak azok lófrálnak arra, akik ott laknak, vagy jönnek ott valakihez. - vonok vállat, és felemelve az italom biccentek felé, miszerint egészségére, és én is belekortyolok mmm jó hideg, jólesik.
- Okmány iroda...bár szerintem nem így értetted, de mást nem. - csóválom a fejem, kissé furcsán nézve rá, elvégre nem hamisító lettem volna vagy valami ilyen, kéne neki? Meglepne ha igen...nem tűnik épp simlisnek, aztán ki tudja...nem az én reszortom ítélkezni. - Miért? - kérdezek vissza kíváncsian, előítélet nélkül.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
46
Join date :
2012. Oct. 26.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 16.11.12 17:17

-Ó - jegyzi meg csalódottan - kár,pedig ez a sajtkártya dolog igencsak megmozgatta a fantáziám. Egyébként ne aggódj emiatt, én is nagy nyelvújító tudok lenni, főleg, ha kicsit el vagyok varázsolva, ami lássuk be...nem ritka.
Aztán, amikor már az asztalhoz kerülnek, sajnálattal hallja, hogy Terra ügyvédjétől nem sok jót remélhet, hisz ha még egy ilyen látszólag kedves nőszemélyt sem tudott a rácsokon kívül tartani, akkor mennyi esélye lehet egy olyan ádáz gondos bocs pofájú alakkal mint ő?
-Okmány iroda? - Horkan fel, de aztán elneveti magát. - Az lenne aztán eredeti történet, a hamis személyit onnan beszerezni. El is adnám valamelyik TV-nek, de szinte biztos, hogy a Simpsonék már megcsinálták...hmmm...
Próbál nem tudomást venni arról, hogy Terra milyen gyanakvóan kémleli az arcát, és abban reménykedik, hogy a whiskey is, amit kapott segít majd neki abban, hogy holnapra elfelejtse ezt a bolondos, gyanúsan viselkedő bolondot, aki ő. Közben ő is belekortyol italába, persze csak szép lassan, közben azonban a fejét vakargatja, mit kérdezhetne még a szakértőtől.
-Tudod...eddig nagyon unalmas életet éltem...és ez tettszik is így, de gondoltam, most az egyszer kipróbálom, milyen egy kicsit veszélyesen élni, és abból még nem lehet baj, ha szerzek egy jogsit, aminek a képén bohócruhában táncolok a Gangam Style-ra nem igaz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 16.11.12 19:58

-Hát, még előtted az élet, feltalálhatod a sajtkártyát. - nevetek fel vidáman, talán ostoba kis elszólás volt tőlem, de néha ilyen is kell, nem mondhat mindig az ember tökéleteset, és hú de bölcset. Nekem is kifogy néha a humortár...már ha van olyanom.
- Hát még nem vettem észre, bár az tény, annyit már igen, hogy kicsit szétszórt vagy. - mosolygok rá, nem bántásból, vagy sértésből mondtam, de valahogy nekem úgy tűnik, így viselkedik, ami nem baj, néha nekem is vannak ilyen napjaim, amikor el vagyok havazva munkával, és egy csomó embernek kell tetoválást terveznem.
Látom kicsit lelombozza az ügyvédem témája, de hazudni nem fogok, nem tellett jobbra, sőt, mivel kirendelt volt, semmire, így ez van. Legalább nem ültem olyan sokat...legalábbis asszem...ez is személyfüggő, van aki egy hónap után bedilizik ott bent, van aki élete végéig ott rohad, és tök normális...Talán a személyiség erősségével van összefüggésben, a kevésbé leleményesek, és erős jellemek megtörnek hamar...Na nem mintha én valami harcedzett asszonyállat lennék, de bent tipikusan az előbb ütök aztán beszéljük meg példát követtem...ami bevált szerencsémre.
Szemöldök ráncolva hallgatom, minek kéne neki hamis személyi? Furcsa...Ám hamar kivágja magát, mire felnevetek, és újabbat kortyolok az italomból.
- És ezzel akarod feldobni az életed? - nevetek fel, mikor megmagyarázza a dolgot, vicces a pasas. - Érdekes, de még így se tudok ilyen embert bocs. - vonok vállat kis mosollyal. - Na meg nem hinném, hogy épp ez lenne a veszélyes élet, hogy hamis jogsiképpel parádézol. - nevetek. - Inkább próbálj ki valami extrém sportot. - nézek rá pimaszul, csak cukkolva.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
46
Join date :
2012. Oct. 26.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 19.11.12 0:59

-Igen - gondolkodik el, az állát dörzsölgetve - akár fel is találhatom...valóban. - Teszi még hozzá, nagyjából olyan hangsúllyal, mintha Dél-Amerika invázióját tervezné éppen, a zombimajom hadserege bevetésével.
-Bocs, mondtál valamit? Na mindegy...amúgy igen, de állítólag majdnem minden jó informatikus holdkóros kicsit, szóval minden rosszban van valami jó...
A következő kérdésre csak vállrándítással felel. Azt még sem mondhatja, hogy jobb hazugság egyszerre nem jutott az eszébe, hogy mire kell neki egy hamis személyi, mondjuk igaz ami igaz, ha tehetné tényleg inkább valami értelmesebb dolgot csinálna, elvégre a Dishonored nem fogja végigvinni magát.
-Extrém sport? Hááát...A Bunjee jumping mindig érdekelt...csak tudod van ez a problémám, hogy elájulok, ha valaki áthajol egy híd korlátja fölött.
Egyébként ez kicsit túlzás, de természetesen van valóságalapja, olyannyira, hogy a gondolatba is beleborzong, és inkább nagyot kortyol a poharából, hogy ne is gondoljon a tátongó mélységre.
-Szóval...kérsz még egy kört? Látom kezdesz kifogyni.
Ha igen, felpattan, és egy újabb körrel tér vissza, ezúttal viszont magának is Whiskey-t hoz. Ha Terra furcsán néz ezért, kedvesen mosolyog, és csak utána magyarázza meg:
-Nem akartam, hogy úgy tűnjön, mintha le akarnának itatni. No, és mond, miből élsz, most, hogy....szóval mivel foglalkozol na?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 25.11.12 10:36

-Hát, nem sok informatikussal találkoztam még.... - vallom be őszintén, elvégre amilyen szakmákban én dolgozom, ott nem épp velük akad össze az ember, otthon pedig nincs gépem, amit esetleg ha elb*sznék kihívjak valakit megcsináltatni...Így nem mondom hogy újdonság vele találkozni, elvégre ő is ember, úgy ahogy én, de a szakmájából kifolyólag még amolyan "új" féle beszélgetőpartner. - És egyébként szereted a munkád? - érdeklődöm, kíváncsi vagyok azért, más hogy van a melójával, vagy azzal amit épp csinál.
- Komolyan? - lepődök meg őszintén, na nem mintha tök újdonság lenne, hogy egy férfinek is lehet gyengéje, de meglep hogy pont ez. - Ernyire tériszonyos vagy? - én sosem voltam az, szerencsémre, vicces is lenne ha minden féle fóbiával kéne éljek...huh nem is tudom hogy lépnék úgy ki az utcára.... - És már? Bár igazából mindegyik azzal kezdődik, hogy felmész valahova, jó magasra és onnan leugrasz, végigsiklasz valami felett....szóval így megértelek. - mosolygok, és kiiszom a maradék italom, kérdésére a pohárra nézek. - Hmmm jöhet még egy. - bólintok, és odalököm a poharam neki.
Szemöldököm felvonva nézek rá, hogy már ő is whiskeyt hoz, de magyarázatára el kell nevessek. - Hát leitatástól nem kel félj, nő létemre egész jól bírom a piát, már azt a fajtát amit szeretek. - vallom be, azt már nem teszem hozzá mit nem bírok, még kinevetne, elvégre nem sok ember van aki a vodkát, tequiát nyakalhatja mint a ló, és a pezsgőtől pedig úgy beáll mint a hathuszas....
- Egy tetováló szalonban melózok, meg éjjelente néha egy sztriptíz bárban vagyok pincér, vagy pultos, attól függ melyikből van épp hiány.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 27.12.12 4:36

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 02.01.13 15:17

Vendelina


Egy évet ismét maga mögött hagyott az emberiség. Az, hogy milyen gyorsan telnek az évek, ezt leginkább az idősek és a fiatalok tudják. Az idősek azért, hogy egy egész élet áll már mögöttük, gyerekkor, fiatalkor, és az idősödés küszöbe, majd a legvége. Mi pedig tinédzserek, akik lassan de biztosan - sajnos egyre gyorsabban -, közelítik meg a felnőtt kort, azon tűnődünk, hogy "basszus, én nemrég még a legófiguráimmal játszottam, és építettem várat a számtalan színes kockából". Most pedig hol tartunk? Folyamatos iskolai kötelességek, pályaválasztás, az életben való elhelyezkedés, mi megfogja alapozni az egész jövőnket.
Bő két órát töltöttem el az orvosnál nem csak a várakozással, de a vizsgálattal is. Annyian voltak a váróteremben, mint az oroszok, én pedig anyám jóvoltából a lehető legkésőbb toppantam be, hogy egy gyors, pörgős vizsgálatra várjak, mi amúgy nem épp zökkenőmentesen, fél óra alatt le is zajlott. A doki szerint a torkom szépen javul, nem látja jelét annak, hogy esetleg ismét kialakulna a betegség, a hangszálaim még pihenésre szorulnak, de már tényleg csak egy-két az, ami meg van említve. Azt pedig guggolva is kibírom igaz? A szívem viszont annál rakoncátlanabb, és nagyobb fejfájást okoz a dokinak, de ez is korrigálható olyan szinten, hogy nem hajtom túl magam. És akkor biztos nem fog szívroham elvinni.
Ami viszont a legkérdésesebb az egy névtelen üzenet, amit ma apám nyomott a kezembe azzal a felszólítással, hogy anyám ne tudjon róla. Ezt értékelem apámban, mivel ő maga is tudja, anyám hogy tud viselkedni, ha nem tetszik neki valami. Képes olyan hisztériát lerendezni, hogy az idegességtől vagy a vérnyomásugrástól még az orra vére is elered. Katasztrófa... mintha öt éves lennék.
Így délután, kora este, hat óra magaslatában, iskola és orvos után megérdemlek egy kis kikapcsolódást, ha mást nem is egy kis zenehallgatást és valami lightos ital szürcsölését. Valamint ideje lenne kideríteni, ki is az az illető, aki névtelenül kér meg rá, ekkor és akkor jelenjek meg az adott címen.
Mély sóhaj kíséretében térek be egy Pubba, majd ballagok oda a pulthoz, menet közben kibújva a kabátomból, amit a bárszék támlájára helyezek.
Tekintettel arra, hogy nem vagyok felnőtt, így nem kérhetek erőset, csak egy üveg sört kérek magamnak, amit viszont annál lelkesebben ad ki a pultos lány. Így nagyokat kortyolva a hűs italból várom az illetőt, aki találkozni óhajt velem.


A hozzászólást Ramon Gabriele összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 02.01.13 20:56-kor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 02.01.13 20:40

RAMON


Hoppá, milyen leleményes tudok lenni, mi? Oké-oké, tudom hogy szokványos dolog a névtelen levél használata... vagy mégsem? Végül is lehet hogy Ramonéknál nem, hisz ő nem... szóval nem fejvadász. Nálunk - vagy legalábbis nálam - elég gyakori, ha kis névtelen üzeneteket kapunk, hisz elég sok olyan dolgot művelünk amit ki tudnak figyelni. Harmadjára kezdtem újra a levelet mire rájöttem: a helyszínt nem kódolva kéne leírni. Na igen, újabb „titkot” árultam el, de ez van. Lényeg a lényeg; sikerült tudatnom nemrég megismert ismerősömmel, hogy látni akarom. Szeretném.
Mikor 5 órát üt az óra, magamra kapok egy kötött pulcsit meg egy fekete cicanadrágot, majd elindulok. Út közben többször is elátkozom azokat akik kitalálták a telet: minek kell nekünk a hideg? Persze szép amikor fehér karácsonya van az embernek, de... Erre van egy elméletem, miszerint legyen hó dec. 24.-e és 31.-e között, de utána tűnjenek el a mínuszok és legyen meleg! Lehet hogy hülyén hangzik, de számomra ha 20 fok alá csökken a hőmérséklet, az egyenlő a fagyhalállal. Egyszerűen imádom amikor a nap sugarainak melege cirógatja a testemet... Khm, oké. Ez nemcsak túl költői volt hozzám képest, de még perverz is! És vizuális típus vagyok!
Elhúzom a számat, s fázósan fonom magam köré a karomat, miközben a metróra várok. Igen, metróra. Tudom, furcsa hogy nincs kocsim ahhoz képest hogy pénzem az van, de még nem volt időm megtanulni vezetni. Meg kedvem se. Anyámék mondjuk mindig azzal csesztetnek hogy könnyebb lenne úgy az életem, de különösebben nem érdekel.
Mivel sikeresen kimarad egy járat, elkések a találkáról. Pedig gyűlölök elkésni, ezzel csak azt érem el hogy olyan legyek mint a szüleim, amit nagyon nem akarok, és ez a tény még nagyobb bosszúsággal tölt el. Ciki, nem? Minden esetre sikerül elterelnem a gondolataimat, főleg azért mert látom hogy a meghívottam ott ül a pultnál és éppen sört iszogat. Érzem, amint széles mosoly kúszik az arcomra, miközben leveszem a kabátomat és odalépek hozzá.
- Ejnye, hát engedelmeskedsz egy névtelen ember utasításának? - Villantok felé egy rosszalló vigyort, majd leülök mellé. Nehézkesen, de sikerül uralkodnom magamon és nem röhögöm el magam, miközben rápillantok egy sűrű szempilla rebegtetés közepette. - Amúgy szia. És örülök hogy eljöttél.
Nem mondok neki ennél többet, főleg nem azt hogy miért kérettem ide, és hogy hogyan tudtam meg, hol lakik. A két legfontosabb dolog, ja, tisztában vagyok vele. De pont ez a lényeg!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 02.01.13 21:39


Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, ki lehet az illető, aki kódolva küldött nekem egy névtelen levelet, hogy találkozna velem. Egyet letudok szűrni. Biztos nem Carmen az illető, ő kerek perec megmondaná, ha valamit akar tőlem, nem fájdítaná a fejét azzal, hogy szó kirakóst küldjön nekem, aminek eredményére csak akkor tudok rájönni, ha töröm a fejem és ismerem a környéket. Persze így az utóbbi nem igaz, koránt se ismerem annyira, mint szeretném, ennek ellenére már volt szerencsém találkozni a pubbal, így tudom.
Egy túlzsúfolt napot követően vágódok be a megbeszélt helyszínre, miközben a kapott recepteket a dokitól a kabátom belsőzsebébe mélyesztem, nehogy elhagyjam. Szerintem se én, se más nem járna jól vele. Precíz ember létemre gondosan eligazgatom a kabátomat a szék támláján, hogy ne kelljen egy esetleges gyűrődéssel bajlódnom, miután az este végeztével magamra veszem.
Egy korsó sör társaságában jártatom ujjaimat a pult tetején egy bizonyos dal ritmusát játszva így el, mintha legalábbis egy zongorának képzelném el a kemény tárgyat, ami aztán nagyon messze áll a valóságtól.
Az normális, ha egy hónap után az ember még érez némi honvágyat? Mondjuk ez szerintem több, mint amennyit kellene éreznem, de úgy vélem érthető. Bologna és Vegas olyan, mint ég és föld... össze se lehet őket hasonlítani, és bár tény, hogy itt éjjel nappal zajlik az élet, tele van fiatalokkal, és szinte él a város, de Olaszországnak van egy olyan közege, egy olyan megjelenése, ami talán csak rá jellemző, s nem hasonlítható össze más országéval.
Alig telik el öt perc érkezésemet követően, mikor egy ismerős arc jelenik meg mellettem, én pedig egy halvány mosolyt villantva rá, forgatni kezdem a szemeimet.
- Gondolni se mertem volna, hogy majd te fogsz engem kódolt levelekkel meglepni - jegyzem meg, majd egész alakkal felé fordulok - mellesleg szerencsénk, hogy apám találta meg, nem anyám. Ha így lett volna, szerintem most nem ülnék itt, hanem a szobámból szabadítanál ki. Kérsz inni valamit? A vendégem vagy jó? - ezzel már fordulok is a pultos felé, hogy ha a lány mondja a kért ital nevét, akkor biccenthessek, hogy az én számlámhoz írja. Normális, ha néha úgy érzem magam mint egy felnőtt? Szerintem nem.
- Én is örülök, hogy te vagy itt nem pedig valami hegyomlás méretű díjbirkózó, aki le akarja csapni a fejem. Amúgy minek is köszönhetem ezt? - csúsztatom elé a levelet, ezzel is arra utalva, miért hívott ide. Tényleg kíváncsi vagyok rá, s szeretném mihamarabb megtudni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 03.01.13 19:48

RAMON


Belibbenek a bárba, leveszem a kabátom és az órámra pillantok. Heuréka, nem is késtem olyan sokat! Csak pár percet, de az még elfogadható, tekintve hogy anyáméknál a fél óra az alap. Ezt is letudtam, éppen ezért pásztázni kezdem a terepet és meg is pillantom az „áldozatom”. Odalépek és megszólítom miközben leülök mellé, mire ő halványan rám mosolyog és forgatni kezdi a szemét. Ejj, fiam, nem valami szép szokás. Mire tanítottalak, he? Ja tényleg, még semmire…
Igen, tudom hogy nem vagyok komplett, oké. Minden esetre érteni lehet hogy csak hülyéskedtem, ugye? Légyszi-légyszi, nem akarok komplett idiótának tűnni. Bár lehet hogy már az vagyok, ha magamban ilyeneken agyalok? Naaa mindegy. Amúgy meg nem akarok én semmit se tanítani neki, Isten ments, csak tudom hogy ragadós a viselkedésem. Hmm, ezt a barátnőm tudná tanúsítani… hányszor vettük észre, hogy ugyanúgy viselkedik mint én!
- Hmm, valahogy gondoltam. De nem pont ez a lényege? – Vigyorgok, miközben rákacsintok, majd a következő megjegyzése végett muszáj elnevetnem magam. Lehet hogy úgy kellett volna intéznem, hogy az anyja találja meg! Milyen vicces lett volna, ha el kellett volna mennem érte, és ki kellett volna szabadítanom. És az igazat megvallva, lenne is pár ötletem… ám Ramonnak nagy valószínűséggel nem lett volna olyan szórakoztató, szóval azért örülök hogy nem voltam meggondolatlan. Most.
Mikor felajánlja hogy meghív egy italra, habozok, és elhúzom a szám. Persze nem azért mert nem esik jól hogy állni akarja a számlát, csupán furcsán érzem tőle magam. Valamiért sosem szerettem ha nem én fizetek, mindig úgy éreztem, hogy emiatt tartozok az illetőnek. Tartozni pedig gyűlölök. Ám mivel még csak nemrég ismertem meg ezt a srácot, annál kínosabb a dolog… de hogy ne tartson bunkónak, beleegyezően bólintok.
- Oké, és köszi. – Küldök felé egy mosolyt, bár valahogy úgy érzem, már nem olyan élettelit, mint amilyet az előbb. Na sebaj, csak nem fogja szóvá tenni. Ha meg igen, akkor valahogy megpróbálok kitérni a válasz elől, nem szándékozom elkotyogni neki a dolgot. – Egy Cherry Brandy lesz. – Fordulok a pultos lány felé jómagam is, és próbálok nem a mellettem ülőre nézni, miközben a periférikus látásommal látom, hogy biccent neki. Olyan rossz, amikor ezt érzem, áhh! Viszont, érdekesnek találom hogy fiatalabb nálam – legalábbis gondolom –, mégis ő tesz úgy, mintha idősebb lenne. Érdekes. Igaz én nem szeretek 20 lenni, valahogy könnyebb volt a közép suliban. Kivéve az első évet. Az kínszenvedés volt, tekintve hogy heti 40 órát kellett kibírnom, és ez nem vicc. Azelőtt meg azért is sírt a szám, ha hat órám volt. Ó, azok a régi szép idők… De legalább díszlet- és jelmeztervező asszisztens vagyok, és most épp arra hajtok, hogy azt az „asszisztens” szót lekaparhassam onnan. Bizony, milyen jó dolog is az egyetem. Hahh, ugye ezt senki nem vette be?
- Miért, csak nem félnél attól az izomagytól? – Vonom fel a szemöldököm, de muszáj elmosolyodnom. Remélem érzékeli hogy csak poénkodok. Én és a csodálatos humorom! (Az előző mondat csöpög az iróniától, vili? Nem vagyok beképzelt.) Ami viszont elszomorít az az, hogy sikerül megkérdeznie, miért is hívtam ide. Sőt, még a nyamvadt levelemet is elém tolja. De nincs sok választásom, joga van hozzá hogy tudja… Drámaian felsóhajtok, és a szívemre teszem a kezem. – Nem bírtam ellenállni annak a hihetetlen sááármodnak, édes. – Pislogok rá párat, majd elvigyorodom, és meggondolom magam. – Amúgy csak úgy. Miért? Talán nem lett volna szabad? – Nézek rá összevont szemöldökkel, de közben még mindig felfelé görbül a szám széle. Igazából elég érdekes a dolog, tekintve hogy nem tudja, mit dolgozok. Bár ha belegondolok, annyira nem érdekes, végül is nem tiltott a dolog. De azért nem fogok neki rögtön ezzel indítani, szóval hanyagolom a témát.
- Na és, apád mit szólt a levélhez?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 03.01.13 20:49


Őszintén meglepődök, mikor Vendelinát pillantom meg az oldalamon. Mindenkire számítottam, csak rá nem. Életünkben egyszer találkoztunk, s remélni se mertem, hogy egyáltalán megjegyzett. Nem beszélgettünk túl sokat, és mind idáig abban a hitben éltem, hogy többet talán nem is látom, hisz elég nagy ez a város ahhoz, hogy szépen elkerüljük egymást. És most lám! Még csak tennem se kellett azért, hogy valamilyen úton módon egy helyre sodorjon minket az élet vihara. Megtette ezt ő maga.
- Leginkább az, hogy szépen felidegesítsen egy tizenhét éves gyereket késő délután, hogy az rájöhessen a titok nyitjára? Valamint ott van egy kis akció érzet is? Ezen kívül ötletem sincs, mi lehet a lényege - amúgy nagyon is van. A filmekben úgy tüntetik ezt fel, hogy két ember között folyó levelezés mindig valamiféle kódolt szövegben jelenik meg, ha az esetleges maffia, vagy más a nyomukban van, és nem hiányzik, hogy rájuk találjon.
Mikor meghívom egy italra, némi tétovázást vélek felfedezni rajta. Ahogy fordulnék a pultos felé, hogy rábólinthassak a kért italra, kénytelen vagyok a lányra nézni, mi lehet a gond.
- Ugyan már, csak egy kis itókáról van szó. Majd ha azzal állok elő, hogy meg akarom kérni a kutyád mancsát, akkor vághatsz ilyen arcot - szélesedik vigyorrá a mosolyom, végül csak kinyögi a kívánt ital nevét, én pedig biccentve nyugtázom, hogy a lányka a pult mögött teheti a dolgát. Nem ritkán hívok meg embereket, nem is fogok belőle rendszert csinálni többek között azért, mert közelébe se járok még a nagykorúságnak, valamint bár megengedhetjük magunknak, még se fogom elkölteni anyámék pénzét. Ami pedig a magam kis pénzecskéjét illeti... az marad az álmaim véghezviteléhez, azok ott vannak jó helyen, ahol vannak, hozzájuk se érek.
- Hogy félni? Nem tudom... még nem jött nekem egy se, szóval nem tudom. De szerintem egy ütéssel kitépné a gerincemet a helyéről, esetlegesen ha beszólnék neki, azzal ütne agyon. Inkább mellőzöm a lehetséges találkozót. Mind emellett sokkal szemrevalóbb vagy, mint egy kétszáz kilós birkózó - teszem hozzá mintegy mellékesen, majd belekapaszkodva a pohárba, a peremével kezdek el szórakozni. Hát igen, van ami még ilyenkor is nagy élvezeteket tud adni egy srácnak.
Amint elé tolom a levelet, ismét megjelenik valami az arcán, ami kérdések tömkelegét indítja el bennem, de nem foglalkozva velük, inkább hallgatom a válaszát, mi... mi igen furcsára sikeredik. Annak ellenére, hogy tudom, még csak véletlenül se ez az oka annak, hogy idecsábított, egy halk sóhajjal fordulok el tőle, ezzel is kimutatva azt, hogy valamilyen szinten zavarba jöttem. Ez már berögzült szokásommá vált. Nem kell sokáig várni a rendes válaszra, amire amúgy vártam, már bólintok is.
- Szabadni szabad - vonok vállat, miközben tekintetemet az érkező pultos hölgyeményre emelem, ki leteszi Vendelina elé a kívánságát.
- Mellesleg inkább hálával tartozok neked, szerintem ha most otthon lennék, anyám befogott volna takarítani - elégedetlenül ingatva a fejemet emelem meg a poharam, amit koccintásra nyújtok a lány felé.
- Egészségedre - ha koccint velem, már kortyolok is az arany árnyalatú italból, s fogalmazva következő kérdésére a választ, elmosolyodok.
- Szerintem még több ősz hajszál nőtte ki magát a fejéből. Nem épp a keresztrejtvények mestere, de mindig megpróbálkozik egyel kettővel. És mivel ez épp a kicsi, egy szem gyermekének érkezett, biztos megpróbálkozott a megfejtéssel. Ahogy gondolom reménytelenül... - zsivány mosollyal ingatom a fejem, ahogy elképzelem apámat, kinyújtott nyelvvel koncentrálva, görnyedten üldögélve a nappaliban, a levelet fejtegetve. Elég valószerűtlennek tűnik.
- De tényleg, viccet félretéve. Jó, hogy iderendeltél, szerintem egy óra alatt hetven évet öregedtem volna, ha most otthon kellene ülnöm...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 02.03.13 1:59

REMÉLEM NEM GÁZ, HOGY OFF- OLTAM. :/
Ha mégis, pm! Wink
Riddick & Gracie

Nem volt mázlink. És én ezt már kezdtem baromira unni. persze most nem rajtam múlott, és nem is a sorsoláson. Valakik túl hamar beköptek, vagyis odáig már el se jutott a dolog, hogy egyáltalán odakerüljünk a rajtvonalra, csak az amatőrök mérettethettek meg. Bassza meg! - mérgelődtem, de nem volt más választás. Alig hogy valaki elüvöltötte magát: "Jönnek a zsaruk!" mindenki rohamtempóban vágta be magát a gépbe és mindent hátrahagyva lépett le.

Valahol a hazafelé úton, én még mindig Onyx-on röhögtem. Azon a savanyú ábrázatán, meg a villámló szemű ölebein mellette, és jól tudtam ne packázzak vele, de egyszer tuti, hogy kihúzza nálam a gyufát. Békés ember vagyok nem mondom, ha nem csesztetnek kedvükre, de ha mégis... csak nehogy az ő kocsija legyen ami egyszer véletlenül lángot kap a seggébe. - sóhajtottam nagyot a gondolatra, álomnak szép álom volt, de egyelőre csak álom. Nem pattoghatok. Nagyon is jól tudom, és bármennyire szerettem is volna kettétörni minimum egy gerendát a hátán, jól tudtam, hogy nem tehetem meg. Talán.. Majd egyszer....

Útban hazafelé nem egy rohadt villogó tetű húzott el mellettem. Igyekeztem jópofát vágni a dolgohoz, széépen mosolyogva, nem mintha egyáltalán belátnának az ablakon, de azért gyorsban kanyarodtam le az egyik mellékúton, mielőtt eszükbe jutna csak úgy brahiból megfordulni és úgy véletlenszerűen egy ellenőrzést elnyomni. Nem kellenek a felesleges bonyodalmak, ahogy az se, hogy jobb híján - mivel be nem vihetnek - az útszélen órákig szívassanak.
Mázlim volt! Talán.. Legalábbis egyik sem jött utánam, én meg.. mivel hazamenni az üres lakásba nem volt kedvem, inkább a szokásos kis szórakozóhelyünk felé vettem az irányt. Persze jól tudtam, hogy Grace nem lesz ott, hisz nem hiába volt, hogy olyan sebtében távozott, és azt is hogy csak az ökör iszik magában, de most leszartam mennyire is haszonállatnak néznek. Csesszék meg! Onyx után szükségem volt egy kis levezetőre...

Még be se léptem de már intve Jules-nek a csaposnak, valamiii.. francia, alig 3 éve keveredett ide - valamelyik alkalommal beszéltem vele, amikor szintén baromként egyedül ittam - és ő már készítette is a sörömet. Pult? PULT! - vágtam rá saját magamnak meggyőződve és lerakva magamat a bejáratnak háttal, csak rákaptam az üvegre és egy tonnányi sóhajjal eresztettem le a mai sikertelenség gőzét. Rohadjon meg.. Pedig jó lett volna elkapni Onyx tökét!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 02.03.13 16:22

Rid and GraceEzt az egészet nem így terveztem. Az egyik lerobbant bérház alagsorában állva figyeltem Harveyt, és a lekötözött fickót.
- Csak ne mondd, hogy miatta jöttek a versenyre, mert komolyan mérges leszek. Ki ez? - érdeklődtem nyugodtan, leszedve a kissé összevert arcról a szájából a pecket. Nagyjából öt percig beszélt Harv, ami alatt megtudtam, hogy valami pénzes ürge, és felbérelték a fiatal srácot, hogy tudjon meg mindent róla, mert elvileg emberkereskedelemmel foglalkozott. Nem mondom, hogy nem lett volna kedvem már csak ezért is megcsapni a suhancot, de basszus, tanulhatott volna ahelyett, hogy nagyjából elintézte a jövőjét ezzel a húzással. - Te teljesen meg vagy őrülve. Mégis hogy gondoltad, hogy ebből jól fogsz kijönni? - pakoltam vissza a cuccot a férfi szájába, mielőtt még felesleges köröket elhebegne, hogy mennyi pénze van és megtalál minket, kicsinálja a családunkat és az efféle ígéretek. Mind ezzel jött. Egészen addig, ameddig néha el nem fogyott a türelmem és kezelésbe nem vettem őket. Akkor már csak az üvöltéssel voltak legtöbbször elfoglalva. - Inkább fizetek neked, kölyök, csak tedd ki valami elhagyatott helyre és legközelebb hozzám jössz előbb, ha felbérelnek. Fogalmad sincs róla, hogy Trigger mire képes - ő volt azon kevesek egyike, akiről semmit sem tudtam kideríteni, de már a beceneve is sokat sejtető volt. Soha a büdös életben nem akartam volna vele összefutni négyszemközt. Még így, a versenyen látva is félelmetes volt a megjelenése.
- De ne már! Ez az én pénzem és az én munkám - akadékoskodott Harvey, mire felvontam a szemöldökömet is. Elmondtam neki részletezve azt, amit hallomásból tudtam a fejvadászról, aki miatt ott kellett hagynom a versenyt, és láttam, hogy hogyan fehéredett el a srác arca, de nem érdekelt. Negyed órával később már az autóban ültem, csak hogy lenyugtassam magam, és ahogy megígértem, felhívtam Riddicket, merre találom. Kellett az a sör, de haza sem akartam volna egyből menni. Miután leparkoltam az autót a pub előtt, még pár percig csak néztem a kormányt, a kékes fénnyel megvilágított sebességmérőt is, és őszintén reméltem, hogy Harvey-t nem darabokban, elhamvasztva látom viszont újra. Nagyot fújva hagytam ott az autót, miután lezártam, és meg sem álltam egészen a pultig, ahol már messziről felismertem Ridet. Nem nehéz összetéveszteni bárki mással. Ekkora izmos háta alig volt másnak. Lepakoltam magam mellé már egy nincsen-semmi-gond mosollyal.
- Bocs, hogy el kellett tűnnöm, csak nem dolgom akadt. Igen.. fontos és nem akartam gondot. Távol a versenytől - köhintettem, a lánykától a pult mögött kértem egy üveg sört, amit azonnal a kezeim közé is húztam, amint megkaptam. - Hogy ment? Onyxnak ugyanakkora maradt az arca? - érdeklődtem egyetlen kortyot lenyelve a sörből.


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 05.03.13 23:56

Csak a tükröt bámultam. Odaát. Pontosabban a pult mögött, de nem is igazán a tükörképemet néztem. Bambultam ahogy szokták mondani, merengtem, a múlton.. a jövőn.. azon, hogy mi lehet otthon, az utóbbi időben elég sokszor megtettem, talán mert Sara már nagyon rég nem írt levelet és semmi hírem nem volt róla. Annyira szerettem volna visszamenni.. Néha. Amikor csak úgy egyedül ücsörögtem, és a sok, mélyenszántó gondolat csak beette magát a fejembe. Nem szerettem ezeket a perceket.
Talán jó megtörője is volt a csendnek a zsebemben felcsörgő telefon, amikor elővettem és megláttam rajta a nevet, csak félig vidám mosoly csúszott szét az arcomon. Hogy még él, eddig tuti! Még ha közel se volt biztos semmi sem, leegyszerűsítve a saját dolgomat inkább felvettem.

Nem volt túl bőbeszédű... Hogy miért nem lepődöm én meg ezen?? Végül is.. mondhatja hogy semmi közöm hozzá, hisz alig ismerem, ezért csak lecsaptam a telefont a pulton magam mellé miután végzett és újra belekóstoltam a sörömbe. Nem is telt több mint néhány percbe, mire egy hirtelen szélvész és egy lány jelent meg az oldalamon. Hát ez gyors volt...

- Semmi gáááz! - emeltem meg felé egy mosollyal a sörömet, és csak mikor ő is kapott a kezébe egyet, ejtettem vissza a pultra. - A lényeg, hogy egyben vagy... - húztam utána rendesen meg, majd amikor újra kérdezett, csak akkor vettem egy félfordulatot felé és panaszittas sóhajt nyomtam a szemeibe.

- Gondolod Onyx valaha is javulni fog!? - engedtem meg egyetlen félmosolyt az arcomon, de aztán húzódott is vissza - De becummantottuk... Feldobtak! - húztam már élesebben a számat, valahogy magának a ténynek címezve. - Pedig az isten verje meg, azt hittem ma tényleg összejön! - ráztam a fejemet hitetlenkedve aztán visszatemetve magamat a sörömbe újabb kortyot húztam belőle.

- De majd legközelebb.. - ereszkedtem a mindig elszórt mondatrészre, ugyan mit is kattogjak még ezen!? Maaajd legközelebb tényleg kicsinálom vagy egyszerűen leverem...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 07.03.13 23:45

Valahogy nem tudtam mire vélni az első szavait, de nem is töltöttem sok időt azon, hogy elgondolkodjak rajtuk, inkább tereltem, méghozzá az iránt érdeklődve, aki ha nem is szó szerint, de megkeserítette Rid életét. Valahogy már a kezdetektől fogva - mióta belecsöppentem a társaságukba - ki nem állhatták egymást. Nem tudtam, volt-e előtte is már valamiféle kakaskodás köztük, de néha jobb az ilyet nem megbolygatni. Elmosolyodtam hirtelen a kérdésére.
- Senki sem parasztként kezdte az életet. Ha javulna is, minimum egy lábbal kevesebb kellene ahhoz neki - elmélkedtem csak úgy a sörös üveget forgatva a kezeim között, de ahogy félig-meddig oldalra pislantottam a férfire, nem voltam meggyőződve arról, hogy ezt poénként fogná-e fel. Nem terveztem semmi ilyet, még ha már tudja is Riddick, hogy fejvadász vagyok. Van, amit még pénzért sem tennék meg. Sok pénzért sem.
A szavaira aztán hirtelen felnevettem, vigyorogva fordulva felé a székemmel is, egy kézzel azért biztosan fogva az üveget, nehogy lába kéljen. A fenébe is, én is megérdemeltem azok után, amibe Harvey rángatott bele. A kis hülye kölyök, reméltem, hogy azt tette, amit mondtam neki és nem fog egyedül még nagyobb szarba belegyalogolni.
- Gondolod, hogy valaha is sikerülni fog elkapni? - lábtartóra felpakoltam a virgácsaimat is, csak hogy ne lógjanak a világba, amúgy is kényelmesebb volt. - Talán ha te csak bottal jársz, ő meg járókerettel.. sikerülni fog a terved - felnevettem megint, elképzelve, hogy ők ketten.. az életben nem fognak megegyezni abban, kinek van több tesztoszteronja. Amúgy tudtam, hogy nem ezen volt a hangsúly, mert én sem véletlenül ígértem meg korábban valamit Ridnek.
- Az ajánlatom még mindig áll. Csak egy szavadba kerül és bedobom magam a kígyófészekbe - kacsintottam felé pár korty sört lenyelve, a rövid kabátomat pedig a szék támlájára pakoltam, de közben fel tudtam mérni a terepet is, ami korábban elmaradt. Egyelőre még semmi gyanús nem volt, és csak remélni tudtam, hogy így is marad. - Kíváncsi vagyok én is az autójára - ejtettem el neki csak úgy mellékesen. Nem rábeszélni akartam, csak azt, hogy gondolja át a lehetőséget.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 17.03.13 15:17

Elmosolyodtam a szavain.

- Szerintem ő már az anyaméhben is meg volt róla győződve, hogy ő szarta a spanyol viaszt. – mosolyogtam belekapva a sörömbe, és lassan emeltem csak a számhoz, de persze hogy csak viccnek szántam. Onyx olyan amilyen, de soha nem érdekeltek a részletek. Amig a saját térfelén marad, szent a béke, és mindenki él boldogan mint egy naaagy és boldog csalááád.
Mégis meglepett amikor neveti kezdett, nem, nem sértett meg pusztán nem számítottam rá, de a hangját hallva már nekem is mosolyra állt a szám.

- Ha - Ha - imitáltam a nevetést, de nagyon is jól tudta, hogy tényleg szórakoztat a szövege, mégis a vérem úgy diktálta, hogy muszáj volt megadnom ezt a ziccert a szavainak. Ahogy folytatta viszont már közel sem tetszett annyira. A fejem is visszavette a korábbi komolyságot, elfelejtve az alig fél perce lezajlott kis vicceskedő incidenst, és igyekeztem enyhén összehúzott szemekkel ráhatni a szavaimra.

- Grace, te én nem vicceltem amikor azt mondtam, jobb lenne ha nem kezdenél vele. - húztam el a számat megtoldva a nemtetszésem jeléül – Ugye jól tudom, nagy lány vagy már, de… - akadtam el a szavakban – Az isten verje meg, féltelek tőle! – adtam meg a nyomatékot a szavaknak egy kissé gyorsabban is kiköpve mint úgy egyáltalán szerettem volna, de ha egyszer így volt. Rohadtul nem voltam vele tisztában, hogy tényleg tudja e kinek a kutyájával szarakszik.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 18.03.13 4:05

Kezdte egyre jobban fúrni az oldalam, hogy miért volt ez a nagy riválisság köztük, de azért annyira mégsem, hogy felhozzam az egészet. Különben is, bármi is lett volna, kettejük közül százszor is inkább Riddicket választottam volna. Onyxban nem bíztam. Nagyon nem, kezdve azzal, hogy már csak a sleppje is ellenszenves volt, hát még az istenkomplexusos fickó, aki az új kutyája lett. El nem tudtam képzelni, cserébe mit kaptak Onyxtól, csak mert talpat és egyéb testrészeket nyaldostak.
Előbb azért még visszamosolyogtam rá, de a komolysága nagyon nem tetszett, mégsem fordítottam róla el a pillantásom, egészen az utolsó szavaiig, a szemeim automatikusan keresték a padlót. A szám pedig a sört, ezért azt hosszan meg is húztam az üvegből, hátradőltem a széken, amennyire csak tudtam, majd az üveget két kézzel az ölembe húztam, aminek a címkéjét aztán lassan kaparni kezdtem. Valahogy mindig ezt kezdtem el csinálni a címkés üvegeknél, ha épp a kezem ügyében voltak akkor, amikor nem voltam teljesen nyugodt. Beletúrva a hajamba elhúztam a barna tincseket a hajamból, majd az egyik vállamon át előre húztam a hullámos hajzuhatagot.
- Nem azt mondtam, hogy innen oda fogok menni, Rid - néztem fel a szemeibe hosszú hallgatás után, azon morfondírozva, hogy mennyit árulhatok el neki a fejleményekből, a történtekből. Nem akartam belerángatni a dolgaimba, mert az nem lett volna fair a részemről, és már az is újdonság volt számára, hogy fejvadász voltam, amit nem akartam tetézni azzal, hogy "Figyelj?! Éppen akkora zűrbe keveredtem, hogy kínoznom kellett volna, de minden a legnagyobb rendben.." - Badarság! Még egy korty sört leengedtem a torkomon megforgatva a számban, mielőtt lenyeltem volna a barnás löttyöt.
- Csak egy lehetőséget mondtam, amivel nem kell élnünk. Mindenesetre nem hiszem, hogy itt le fog állni. És különben is, melletted nincs egy hadseregnyi pióca, nála pedig gombaként szaporodnak - rosszallóan megráztam a fejemet is, mert tényleg így volt, amivel nem tudtam mit kezdeni egyébként, és nem is állt szándékomban. Azért lassan rámosolyogtam a férfire, lepakolva az üveget a pultra, kissé előre is dőlve a szemeibe néztem elkomolyodva. - Ha azt mondom, meg tudnám csinálni, hidd el. Nem a levegőbe beszélek. És nem is az első lenne, akivel szembenéznék. Ez a munkám - tértem megint vissza a fejvadászat témához nyugodt hangon, nem túlkiabálva a zenét, ténylegesen is kíváncsi pillantással felé, hogy vajon.. így szemtől szemben hogy reagál erre az egészre. - Van valaki, aki miatt nem mennék bele lehetetlen helyzetbe - tettem még hozzá, tudva, hogy Shane otthon várt rám. Mindig, amikor eljöttem a házból. Rettenetesen nehéz volt a szüleimmel hagyni, mindig félteni a kicsi fiút, remélve, hogy nem történik semmi baja a távollétemben. Érte élnem kellett, és mindig ez a gondolat lebegett a szemeim előtt, bármilyen szituációba is keveredtem az utóbbi majd két évben.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 18.03.13 21:05

Feltűnt a hallgatása. Mégis.. mégsem kérdeztem rá. Nem voltunk mi olyan jóóó haverságban, hogy ne legyenek titkaink, én is csak annyit mondtam el neki ami feltétlenül szükséges, akár akárki másnak és nem is állt szándékomban változtatni ezen a szokásomon. Ez így volt jól. Ahogy volt. Nem éri meg felszakítani olyan dolgokat, amik jobb ha a feledés vagy éppen a sötét valóság homályába vesznek, jobb az úgy mindenkinek.
Mégis feltűnt az ölében zavartan matató keze, ami úgy tűnt előbb vagy utóbb vezet valahová. Nem szóltam egy szót sem, csak továbbra is szopogattam a kezemben szorongatott sörömet, és vártam rá, mikor törik meg a cérna.
Éés végül megtette...

A munkája... - visszhangzott vissza a fejemben. Na, igen. Helyben vagyunk. Már megint. Hogy miért kell nekem folytonosan belebotlani a zsaruk kutyáiba, a múlt héten Roxy, ma, Grace... mindig mondta az apám, hogy kicsi a világ, de soha nem hittem volna hogy ennyire. Talán ezért is volt hogy csak bólintottam, tisztán és egyszerűen mintha minden a legnagyobb rendben lenne és nem álltam neki feltenni kérdéseket. Pedig lett volna. Csessze meg, de lett volna vagy ezrével, de eszemben sem volt felhívni magamra a figyelmet. Az ártana az... üzletnek. - nyeltem inkább láthatatlanul visszafordulva a pult mögötti tükör fele és egy rövid ideig csak bámultam a saját tükörképemet. Az isten verje meg, mibe mentem én bele.. - villant meg a fejemben, de hamar túl is tettem magam rajta, hisz a kartell a második családom és igen, jártak vele bizonyos.. nehézségek, de ezzel együtt kell élnem. Ahogy mindenkinek megvannak a problémái az életben.

A számhoz emelt üveg újabb kortya után sóhajtottam csak egy kellemeset. Nem, nem kellemes volt, sokkal inkább adtam le a gondolataim keltette feszültséget, a családom hiányát, és úgy az egész életet, és csak ekkor fordítottam vissza felé a fejemet.

- Mint ahogy mondtam... nagy lány vagy már, Grace. Én csak tanácsot adhatok. - tértem aztán vissza az előzőekre - Baráti... jótanácsot. - egészítettem ki a véleményemet, de hogy győzködjem? Ez az ő élete. Ő tudja neki mi-mit ér meg, és még ha igaz is volt, féltettem, egy dolgot már megtanultam az életben. Nem fogom megváltani a világot. Soha. Ezért igyekeztem rendben tartani csak a saját életem.

Azután viszont igyekeztem valamivel kellemesebb vizekre evezni. Nem valami siratóéneken vagyunk, csessze meg a rossz hangulat!

- De csak nem valamiii.. új hódítás? - tértem vissza kaján vigyorral két alkarom oldalvást támaszkodva a pulton, a fejemen széles vigyor, jól tudta csak a fejét húzom és közelebb hajolva vállammal csak a vállát löktem meg. Ha más nem, legalább valami vidám témával töltsük meg az estét, nem kell hogy az egész Onyx és az ő kis titkos hobbija körül forogjon. Mindenkinek megvan a maga keresztje...


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 22.03.13 3:35

Valahogy ott ragadt a számnál az üveg, és mialatt beszélt, én kortyokban fogyasztottam a sört, noha semmi kedvem sem volt hozzá. Inkább a kínálaton néztem végig megakadva egy pillanatra a tequilák soránál. Ahogy számolgattam, túlságosan is régen tartottam már ereszd el a hajam estét, és valahogy hiányzott. Mégis, nem akartam sokáig kimaradni, ezért csak vontatott bólintásra futotta Rid szavait követően tőlem, mert a gondolataim egy egészen hangyányit máshol jártak. És pontosan ez volt az a pillanat, amikor elszóltam magam. Hiba, hiba és hiba! - villódzott a fejemben az, hogy elrontottam. Nem kellett volna beszélnem közben, de ha már kicsúszott, csak magamban szidtam el magam nem kimutatva azt, hogy hirtelen dühössé váltam. A saját hülyeségem miatt.
Végtére is valamennyire felderült Riddick a szavaim nyomán, és abban a percben el kellett azon gondolkodnom, hogy vajon mennyit mondjak el neki. Nagylány voltam, ebben igaza volt, és egy mosolygós sóhajtást még megengedtem magamnak a válaszom előtt.
- Nem új. Már majdnem két éves - pillantottam rá kiürítve teljesen az üveget, azonnal jeleztem a csaposnak, aki hamarosan meg is jelent. - Kettő nagy tequilát. És citrommal kérném - mosolyogva néztem a nőre, aki gyakorlott mozdulatokkal már csúsztatta is elém-elénk az alkoholt, mire egy lassú nyalintást követően sót szórtam a nedves felületre a kézfejemen mosolyogva átnyújtva Rid felé a szórót, de ha nem kérte volna az alkoholt, egyedül is képes lettem volna meginni.
- Bocs. Néha... szeretem keverni. Nem mintha sokszor használna bármit is - mosolyogtam rá nem kifejtve a válaszomat a fiammal kapcsolatban. Jó volt így ez, hogy az a két éves dolog bármire, bárkire ráhúzható volt, és ha nem elégszik meg a válaszommal, hát majd rákérdez. De azt hiszem, hogy.. nehezemre esne elmondani az igazat. Túlságosan is sérülékennyé válnék és támadhatóvá, ha az anyaságom ténye kiderülne, és a fene vigye el, fejvadászként nem engedhettem meg magamnak, hogy boldog-boldogtalan tudja és ismerje az életemet. Elbűvölten figyeltem egy időre az átlátszó alkoholt a kicsi pohárban előttem, de eszem ágában sem volt a saját részem folytatni, úgyhogy áttértem a másik témára. Lehet, hogy zsákutca, de legalább figyelemelterelésnek jó lesz:
- Szóval áruld el, hogy csinálod. Ott járnak-kelnek előtte azok a kis miniszoknyás pávatollas bugyireklámok, és teee... nem is dőlsz be egyiknek sem hosszú távon. Ennyire távol áll tőled a rózsaszín felhő? - mosolyom szélesebb lett a kérdésem végére, türelmesen várva arra, hogy egyedül kell-e legurítanom a tequilát, vagy Riddel szinkronban esetleg.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 22.03.13 4:41

Az égnek szaladt a szemöldököm. Okéééé, nem ismertük olyan... régen egymást, mennyi is lehet? Hat.. -hét hónap? SŐT! Baromira nem voltunk összenőve, de ez azért meglepett. NAGYON.. meglepett. Hogy én hogy nem láttam eddig, hogy bárki legyeskedett körülötte... - vesztem el a saját gondolataim között, mire ő már be is váltott valami erősebbre, és ha már tequila hát TEQUILA! Soha ne legyen rosszabb napunk az életben!

- Hááátakkooor.. ÜNNEPELJÜNK! - vettem el vigyorral a kezéből a tartót és rendesen megszórva a kézfejemet levágtam a sószórót a pultra, és a másikkal belekapaszkodva a pohárba emeltem a magasba, nem kevés hangerővel is megtoldva - Éljenek a két éves kapcsolatok! - vigyorogtam, habár semmi vicces nem volt benne, de nem is nagyon érdekelt, már nyaltam is a sót, hogy simán bedobjam az italt utána, és vágjak savanyú pofát.

- Imádom ezt az országot...! - préseltem a fogaim között, és perrszeeee, hogy nem Amerikára értettem, hanem az én távoli kishazám emlékei villantak az eszembe. Azok a tökéletes régi esték... Most hiányzott csak a legjobban.
Viszont ekkor figyeltem csak oda a szavaira is, amik már egy ideje elhangzottak, de én néhány percig ott ragadtam a hazai ízek bűvöletében, és csak a fejem megrázásával, - na meg a poharam megemelésével Jules felé - jeleztem, hogy jöhet a következő kör. Egyszer élünk! És ki tudja meddig...

- A hosszú távhoz.. - tettem le a pultra az előbb még lóbált poharat, de közben már félig felé beszéltem - több kell mint egy dögös kis szoknya alól kilógó két formás virgács. - mosolyogtam el a szemeibe. - Volt amikor bedőltem.. Még előtted. SOKÁIG! És nem is annnyira.. hosszú távon.. - húztam résnyire a szemeimet viccesen, de nagyon jól tudta hogy értem. - De azok az idők elmúltak.- mosolyodtam megint el - Most meg... - sóhajtottam nagyot, de nem panaszittasan, csak felkészülve a további beszédre - háttt.. itt vagyok. - emeltem fel a két kezem, és estek vissza a két combomra, hogy találomra végigdörzsöljek a gatyaszáron. - De nincs szükségem senkire. - mosolyogtam megint de ez nem volt így. Családban nőttem fel. És szükségem volt. nagyon is. A húgomra.. az anyámra.. az apámra.... vagy valaki egészen másra aki csak egy kicsit is emberszámba vesz. Deh... nem hajtottam a nőket. A szerencse egyszer majd úgyis megtalál. Pont Vegasban ne tenné!??


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 31.03.13 1:51

A köztes megoldásnál maradva kihagytam azt a valakit, akit mindennél jobban szerettem, és ha csak rá gondoltam, már mosolygásra is állt a szám. Képtelen voltam nem boldog lenni, ha csak Shane-re gondoltam. És Rid reakciója, ha nem is nagyon, de őszintén meglepett, hirtelen el is nevettem magam, ahogy belevetette magát a tequila ivásba, és nem is volt szívem megakadályozni benne, vagyis...
- Rid, várj, várj, én is - nevetve mondtam, de már túl késő volt, az alkohol lecsúszott a férfinél, én pedig vigyorogva követtem a példáját a megtanult nyal-nyel-harap hármas törvényt követve, jó ideig bent hagyva a számban a maradék citromot is, mert nem tudtam eldönteni, hogy az alkohol volt erősebb, vagy a gyümölcs savanyúbb. Köhintve pakoltam le a poharat és a sárga héjat a pultra, jelezve, hogy még egy kört szeretnénk, elnézve a mellettem ülő férfit ő sem ellenezte volna, de már másfelé jártak a gondolataim, el arról, hogy van-e számomra fontos ember. Ahhoz senkinek semmi köze nem volt, mert csak magamnak tennék azzal keresztbe, és inkább érdekelt az, hogy Rid milyen véleményen volt, ezért teljesen rákoncentrálva intéztem hozzá a kérdésem. Igen, így könnyebb. Szinte senki nem tudott az életem bizonyos szakaszairól és ez így nekem tökéletes volt. Kevésbé támadhatóvá váltam, és nem tudták volna az információt felhasználni ellenem a munkában.
Szúrós szemekkel figyeltem a válasza közben, és normál esetben egyet is értettem volna vele, de aztán ahogy átgondoltam, tudtam, hogy hazudik. És nagyon nem tűnt olyannak, mint amilyen Vincent volt, vagy Jack, még akkor, serdülőkoromban. Felsóhajtottam halkan a rossz emlékre, és bele is borzongtam abba, hogy hogy dőlhettem be olyasvalakinek, mint amilyen ő volt. Bárcsak másképp döntöttem volna akkor! Mégis, hirtelen elmosolyodtam valamin, ami eszembe jutott, és mielőtt még boncolgathattam volna a teóriáim, véget vetettem neki.
- Majd ha találsz egy nőt, aki fontosabb lesz, mint a kocsijaid, beszélünk erről megint - felnevettem halkan. - Túlságosan is jól néz ki, hogy ne féltékenykedjenek a nők rá. Még az én hátsómtól is féltetted őfelségét - nevetve, csak egy pillanatra érintettem meg Rid combját, de ahogy már a tequila előttem heverve a pulton mosolygott rám, inkább azért nyúltam.
- Tételezzük fel, hoooogy - nyújtottam el a szót megint széles mosollyal ránézve a férfire - ...ha most nem az iváshoz lenne kedved leginkább.. mit tennél? De tényleg! Csak mert akkor tegyük meg, legalább elfelejted a ma történteket. Na meg én is.. nagyon ajánlom - inkább mosolyogtam, de ahogy kimondtam mindezt, egy pillanatra azért Harvey-ra gondoltam. Ma még mindenképp fel kéne hívnom a srácot, megtudni, hogy szót fogadott-e a saját érdekében, vagy élete legnagyobb hibáját elkövetve megtartotta a foglyát. A fene vigye el!
- Még pár kör tequila.. előtte azért - sóvárogva nyúltam az italárt megnyalintva a kézfejemet is, csak hogy sót szórhassak rá.


Bocsi a hatalmas csúszás miatt Sad
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 31.03.13 21:26

- Na igen.. - nevettem fel a szavaira - De több munkám is van benne, mint bármi másban az életben. - kacsintottam rá, és való igaz.. az a dög életem főőőműve, és baromi sokért nem adnám ha valamelyik nő csak úgy lazán kitalálná hogy váljak meg tőle. Menne is a levesbe! Talán... Talán mégsem, de nem is pazaroltam túl sok időt a gondolkodásra, pláne az ízletes nedű után, amit azonnal követett is a párja a pulton.

- A jövőre! - kapaszkodtam bele azonnal, de miután ő is megtette a ledöntés helyett újabb szavak következtek és az előbbiből már okulva megvártam, most nem siettem el. Főképp mert érdekelt is hogy mire akar kilyukadni éppen.
Elgondolkoztam. Nem mondom hogy nem lepett meg a kérdés mert bármire számítottam tőle, de erre nem. Hogy mihez lenne kedvem??

- Nos.. - löktem meg egy csak alig problémaittas sóhajtás kíséretében hisz fogós kérdés, nem mondom, de mégse szoktam feladni semmit sem. - azt hiszem itt inni veled... nem is olyan rossz elfoglaltság.. - kezdtem bele valami érthetetlen maszlagba - már ha azt nézzük hogy egyedül is ülhetnék itt csak bámulva a tükörképemet - biccentettem enyhe vigyorral, fejjel nekem oldalt a pult mögötti tükör felé, de aztán nem bírtam tovább, szélesen elvigyorodtam.

- Csak hülyíteleeek! - nevettem már hangosan a gyenge rezdüléseket meglátva az arcán ami hogy a szavaimnak szólt e? nem tudom, de ez most nem is lényeges. A tények, tények. - Hiszed vagy sem, szeretek együtt lenni veled, nincsenek túl sokan akiknek a társaságát tényleg értékelem és akik nem csak egy oltári nagy balhéra jók! - nevettem még mindig utalva a fiúkra akikkel néha oltári nagy lerészegedéseket nyomtunk el. Néha. A kulcsszó. - Deeee.. ha még jobban meggondolom, a dolog már csak akkor lenne méég élvezetesebb ha a háttérben kellemes zene is dübörögne a fülembe. - nyújtottam ki felé kérdőn a kezemet, kérdés, hogy bele csap e. - Pia ott is van.. - mosolyodtam el - és persze csak ha a két éves nem fog megorrolni amiatt hogy rázol egyet egy haverral. - használtam mindazt amit tudok a nagy ő.. személyéről de egyáltalán nem zavart. Titkok között élek! Egy titok az egész életem...

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 13.04.13 21:34

Egyet értve vele bólintottam. Vannak dolgok, amiket az életben semmiért sem cserélnénk el, és ez így rendben is volt. A magam részéről biztos voltam benne, hogy gyilkos hangulatba jöttem volna, ha bizonyos személyeknek bántódása esett volna, de nem forszíroztam a továbbiakban a kocsi témát, egyébként is tudtam, hogy reagálna. Inkább kíváncsiskodtam, és mondanom sem kell, hogy nem lepett meg a rövid hallgatás és az, hogy nem azonnal válaszolt. Türelmes voltam, most mindenképpen, igyekeztem kizárni az idejövetelem előtt történteket a gondolataimból közben. Hitetlenül felvont szemöldökkel néztem rá, majd a pult mögötti tükörképére, és nem bírtam ki, felnevettem ezen. Nem tűnt olyannak, mint aki imádná magát nézegetni, de nem akartam kiábrándítani, inkább csak bólogatva rámosolyogtam, ahogy rám nézett.
- Gondold el, ha mindenkivel jóban lennél, semmire sem lenne időd. Arra sem, hogy magadban gyönyörködj - mosolyogtam rá szélesen és pimaszul, és valahogy arra is sikerült gondolnom, hogy nagyon ritkán voltam benne azokban a bizonyo "oltári nagy balhék"-ban. Nem tehettem meg, hogy csak úgy a magam feje után menjek a legtöbb esetben. Először is felnőtt nő vagyok, másodszor pedig egy kisifú várt rám otthon, akiért felelős voltam és akiért mindent és mindenkit feláldoztam volna. Kivétel nélkül. De aztán a következő szavai elterelték a gondolataim, és ismét Ridre tudtam figyelni már teljes mértékben, először csak nézve a kinyújtott kezét, nem tudva, hogy mit várt el tőlem, de azért üsse kavics, belecsaptam, mintha a kedvenc csapatom nyert volna. Úgy szokás, nem igaz? Felnevettem azért erre a megmozdulásra egy hatalmas bólintás közepette.
- Nos, nem hiszem, hogy féltékeny típus, csak ha nem kapja meg tőlem azt, ami szerinte neki kijár tőlem. Akkor követelőző csak - vigyorogtam rá vidáman Riddickre, remélve, hogy fogalma nem volt róla, hogy tulajdonképpen egy bilibe pisilő kisgyerekről volt szó a részemről. Az egész egyben volt vicces és érdekes is, de nem volt még kedvem beszélni neki róla. Csak ma sokkoltam le a munkámmal kapcsolatban, nem akartam volna, hogy a székről zúgjon le a döbbenettől is. - De előtte van még dolgunk - kuncogva, a férfit nézve nyaltam meg a kezem, amire a só került, s azt gyorsan eltüntetve a bőrömről már ittam is a tequilát, hogy a citrommal ízesíthessem meg, amit egy jóleső borzongás követett. Imádtam ezt az érzést!
- És hova szeretnél menni... rázni? - ismételtem meg az általa használt szót, ahogy a bankjegyeket pakoltam le a pultra a kért italokért, már csúszva is le a székről. - Azt hiszem, hogy gyorsan kéne mennünk, ha nem akarjuk, hogy vezetés közben lekapcsoljanak minket - kacsintottam rá mellőle. - Ha beszálltunk a kocsiba.. azt hiszem, hogy megejthetnénk az elmaradt kört.. kettőnk közt. Amúgy is egyszer le foglak gyűrni. Addig meg ne halj nekem! - nevettem fel megint, elindulva kifelé, de a vállam felett visszanéztem rá, ahogy a zsebemből előhalásztam a lopott kocsi kulcsait. Különben is tartoztam neki egy futammal, amit követhet a megérdemelt zene és tánc is akár.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub

Vissza az elejére Go down

Black Forest pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» Szépségverseny [Event]
» Patkányok kódexe
» Black Iron Castle
» Képek
» Ariane Black

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához