welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

- Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 16.10.13 17:55

- Rafinált módszer, de könyörgöm, hogy ne csináld. Mert az nagyon fájna a rekeszizmaimnak. És végül úgysem látni semmit a könnyeimtől úgy nevetnék és megszólalni sem hiszem, hogy tudnék egy ideig, amíg csak emlékezni fogok rá. Már pedig a legutóbbi produkciód is eléggé látványos volt és valamivel több is mint szexi. - Humorérzékben nem fogunk hiányt szenvedni, még ha nem is mindig tudom majd annyira értékelni, mint kellene vagy mint elvárná tőlem. De azért a szexi pizsis különszámára azóta sem találok szavakat. Őszintén szólva elképzelésem sincs mi vette rá arra, hogy felvegye... A legtöbb férfi már a puszta gondolatot is nevetségesnek találná és heves tiltakozásba kezdene, hogy fel nem fogja venni. Egyébként pedig még csak nem is sejtettem, hogy neki van efféle szerelése is. Hogy hol rejtegeti? Nem is akarom tudni. Nem akarom elejét venni a meglepetésnek, hogy egyszer rábukkanok mikor takarítok vagy pakolgatok. De szerintem elég jó helyen tarthatja, ha eddig még nem akadtam rá, hiszen közismerten akkor találunk meg valamit, amikor egyáltalán nem is keressük, de még csak nem is gondolunk rá, hogy esetleg megtalálhatjuk azt a dolgot. Arról pedig már fogalmunk sincs, hogy mióta nincs meg. Eléggé érdekes... De beválik.
- Nem rémlik, hogy szokásom lenne örömtáncot járni főként mások előtt... - De még megtörténhet. Nos, fogalmam sincs, hogy az hogyan és miben nyilvánulna meg, de gondolom a látvány magáért beszélne. Egyébként pedig ahhoz, hogy táncolni lásson semmit sem kell tennie. Elég ha szépen megkér rá. Mondjuk ennek a szempárnak nehezen is tudnék ellenállni. Bár erősen kétlem, hogy előtte felhívnám a nagymamámat, hogy kölcsön kérjem tőle az egyik csábító szerelését. Azért biztosra veszem, hogy anélkül is feltalálnám magam és a kellő hatást is képes volnék kiváltani belőle. Ha pedig mégsem találnám elég eredményesnek, akkor lényegre törően ledobnám magamról. Az már egész biztos hatásosabb lenne. Szeretek minden lehetőséggel számolni.
Ez most komoly? Igen, ez most komoly. Hátha muszáj... Más különben nem fogom megtudni, hogy vajon mire ment volna ki a játék. Még így sem rétem a lényegét. Vagyis szemmel láthatóan gurítanom kell... Szóval, inkább a jelentőségével nem vagyok tisztában, de gondolom néhány perc és megtudom. Azért meglepő, de inkább elképesztő, hogy ezért képes volt felkelni és itt hagyni az ágyban. Hát eddig még ilyenre sem volt példa.
- Hát jó... - Akár a rulett. Csak egy kicsit másképp. De ezt inkább már megtartottam magamnak. Félő, hogy túlságosan vágyromboló lett volna a különös kis meglátásom. Ezért csak elvettem tőle a dobókockát és dobtam egyet...
- Négyes... Na és most? - Néztem rá kérdőn felvont szemöldökkel. Azért most már lennének elképzeléseim, de nem szeretnék találgatni. Szóval, jobb szeretném tőle megtudni, hogy ennek a játéknak mi volna tulajdonképpen a lényege. A jelenlegi helyzetből kiindulva biztosan nem lesz az ellenemre csak kicsit váratlanul ért...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 19.12.13 10:16

Elégedetten mosolygok, miközben hallgatom egyetlenem szavait. Az már biztos, hogy nagyon tetszett neki a kis rögtönzött műsorom. Szerintem mellettem nem is fog sosem unatkozni, mert a rafinált elmém mindig kitalál valamit, amivel fényt vihetek be a szürke monoton hétköznapokba is. Ami azt illeti most is van egy tervem, amit később be is fogok vetni, csak remélhetem, hogy ez is hasonlóan tetszeni fog neki, mint a pizsamás különszámom. Azt előtte leszögezném, hogy teljesen normálisnak vallom magam, csak olykor megesik hogy elvetemült dolgokra adom a fejemet. De eddig nem volt Lorena ellenére sem a kissé túlságosan vicces személyiségem. Nem mondanám magam mókamesternek, de azért a barátnőm kedvét mindig sikerül feldobnom.
- Annyira tudtam, hogy szexinek fogod találni. Ezek szerint bármiben ellenállhatatlanul nézek ki a számodra. - Nem sok kellett, hogy elnevessem magam, de valahogy csak kibírtam. Mert az a pizsi akkor is iszonyúan vágykeltő darab! Emlékeim szerint aznap sem volt képes nekem ellenállni!
- Még előttem sem? Na jó, ez még megbocsájtható tény lenne, nem is kell az örömtáncot erőltetni, tudod milyen kis szerény vagyok, ezért képes lennék másmilyen tánccal is beérni, mondjuk olyannal ami közben csábosan dobálsz le magadról mindent. - Oh a teremburáját! Nocsak, nem tán tettem pár célzást arra, hogy nem lenne az ellenemre egy kis sztriptíz? Na jó, tényleg erről van szó, de semmit sem szeretnék erőltetni. De efféle meglepetéseket bármikor el tudnék fogadni, még akkor is ha nincs is születésnapom. Ilyen ajándékbak pedig bármikor tudnék örülni.
- Hát akkor most nézd meg mi rejlik a négyes számozású kártya alatt. - Mert ugye a kezemben van mind a hat kártya, neki csak ki kell húznia onnan a négyes számút és megnéznie, hogy miféle örömök elé is néz. Azért hogy nekem is meglepetés legyen a dolog úgy számoztam fel a kártyákat, hogy fogalmam sincs arról, hogy a túlsó felükre miféle helységeket írtam fel. Szóval most mindketten meg fogunk lepődni, de akármi is legyen rajta szeretném tényleg ott csinálni, még ha a pincére is esett volna a választás, na ott aztán biztosan érdekes lenne a romantikázás.
Vissza az elejére Go down

- Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Similar topics

-
» Kukucs! - Abi & Colin & Axel -

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Axel Hansen háza-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához