welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Seasons Hotel
William Anthony Black
Yesterday at 17:53
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (784)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (452)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Zooey A. Benedict
 
Raymond James Steel
 
William Anthony Black
 
Anabeth Lyndsay Weston
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Internet coffee shop

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 13.09.14 13:04Élodie & Manech

I'm really sorry!

Tekintete dühös. Nem hibáztatom érte. Én is az vagyok, de nem rá. Ez azonban teljességgel lényegtelen. Nem ő tehet arról, hogy milyen a családom és az apám. És arról sem, amit tettem. Nem keresek kifogásokat, az, hogy megöltem azt a fickót, az én döntésem volt. Hiába nem tudom, hogyan másként védhettem volna meg, akkor is úgy döntöttem akkor és ott, ahogy. Visszacsinálni már nem tudom. Együtt kell vele élnem egész hátralévő életemben.
Reménykedem abban, hogy meghallgat, hogy ad még egy esélyt nekem, kettőnknek, de őszintén szólva fogalmam sincs, hogyan is fog dönteni. Vagy csak nem merek belegondolni. Azt mondja nem érdekli a kávé. Megáll bennem az ütő egy pillanatra. Hát ennyi lett volna? Itt a vége? Valóban itt a vége?
Pofon vág. Oké, ezt megérdemeltem. Többet is megérdemelnék. Szótlanul nézem őt, a képemről pedig letörlök minden eddig ott megülő érzést. Nem tudom mit tehetnék még, mit mondhatnék még, egyáltalán mi lesz most. Úgy döntök, hogy várni fogok, kivárom, hogy mi lesz ennek a vége, annál többet nem tehetek, hogy megkértem, hallgasson meg. Ráerőszakolni nem fogom magam, nem lenne értelme. Ezt neki kell eldöntenie, hogy hajlandó-e meghallgatni, bár jelen pillanatban őszintén azt hiszem, hogy nem fog. Nem hibáztatnám érte.
Szavai megdöbbentenek. Ellenkeznék, de jobbnak látom nem tenni. Az az Élodie, akit én szeretek, ismerek, akivel terveztem a jövőt, álmokat kergettem… ő tudná, érezné, hogy engem ismert. Nem azt a férfit, akinek bűnlajstroma van, hanem azt, aki igazán önmaga lehetett mellette. Talán lehet, hogy én sem azt a nőt ismertem igazán, aki most előttem áll? Nem tudom. Őszintén nem.
Végül enged. Meghallgat. Reménysugár csillan, de feltételei azonnal összezúzzák azt a kevéske fénynyalábot is, amit az imént adott. Nem tudom mit mondhatnék, inkább meg sem szólalok, csupán bólintok. Rendben van. Ha így meghallgat, ám legyen.
- Menjünk. – szólalok meg halkan és kissé félreállok, hogy utat engedjek neki vissza a kávézó felé. Szótlanul sétálok mellette, amennyiben hajlandó volt elindulni és nem gondolta meg magát útközben. Próbálom összeszedni a gondolataimat, hogy ne csak hebegjek-habogjak majd neki, de úgy érzem az agyam egy szita. Minden gondolatom szétfolyik, nem tudom rendezni őket.
Ha visszajött velem a kávézóba, akkor egy asztalhoz lépek, hellyel kínálom és megrendelem neki azt a forró csokit, magamnak pedig egy másik kávét. Nem kívánom, de pótcselekvésként kelleni fog valami, amivel babrálhatok. Ha leül, akkor vele szemben foglalok helyet, figyelve arra, hogy ne érjek hozzá, ahogyan azt korábban kikötötte. Nem nézek rá, helyette inkább ki az ablakon és még mindig csendben vagyok. Megvárom, míg elénk kerül, amit rendeltem.
- Te vagy az egyetlen, aki igazán ismer. Akinek nem voltak elvárásai velem szemben, mert oda születtem, ahová. Csak melletted lehettem igazán önmagam. Az, aki valóban vagyok. – halkan szólalok meg, szemöldökeim kissé összeszaladnak a képemen és csak az utolsó szavaknál pillantok rá, aztán inkább a kávémat bámulom. Szusszanok egyet és próbálom folytatni, amit elkezdtem, de valahogy ez az egész egy olyan magyarázkodásnak tűnik már most, amit félek nem fog megérteni. Talán igaza volt apámnak és ő egy olyan kívülálló, aki sosem fogja ezt megérteni. Most még nem tudom, de titkon remélem, hogy tévedek. Hogy apám tévedett.
- A családom… az apám… Mindig tudtam, hogy mit várnak el tőlem. Nekem nem volt olyan gyerekkorom, mint másoknak. A fegyverek és a többi szarság mindig is az életem részét képezték. Én ezt ismertem meg, ez volt a természetes. – kezdek bele valahol és rántok egyet a vállamon. A kiskanalat fogom a kezembe és a kávét kavargatom, bár ennek nincs valódi oka, mivel a kávét mindig is feketén ittam, nincs mit elkavarnom benne. Inkább csak próbálom lefoglalni magam, amíg beszélek. Erről még soha, senkinek sem meséltem. Tekintetem az önmagát kergető koffeint figyeli. Könnyebb így beszélni.
- Mindig úgy volt, hogy a bátyám, Anton veszi át a család, a klán irányítását. De őt évekkel ezelőtt lelőtte a nyomozó, aki felkeresett téged. Hát engem löktek a fivérem helyébe. Megtettem, amit elvártak tőlem. A normális élet lehetősége sem merült fel soha, nem volt rá esélyem… Egészen addig, amíg meg nem ismertelek. – több ez, mint magyarázkodás. Vallomás lett és fogalmam sincs mit indítok meg ezzel vagy épp zárok le véglegesen. Most már mindegy. Joga van tudni, de nem tudom mi lesz ezután.
- Te voltál az egyetlen, akiért változni, változtatni akartam. Nem hazudtam Élodie a jövőnket illetően. Tényleg akartam azt a ranchot, a lovakat, az életet veled. Érted szembe mentem volna az egész családdal az apámmal… de valahogy tudomást szerzett rólad és a fejébe vette, hogy nem értenéd meg. – a szavak még mindig nehezen jönnek. Rápillantok és a vonásait figyelem. Most is ugyanolyan gyönyörű, mint amikor először megláttam a házunkban.
- Kiadta, hogy öljenek meg téged. Nem engedhettem. Érted mentem, de a nyomozó miatt nem lehettem elég gyors. – és itt vége a történetnek. Nem tudok neki többet mondani, addig nem, amíg nem tudom, hogy mit szól ehhez az egészhez. Várakozón figyelem őt, csendben, jelezve, hogy mondjon vagy tegyen valamit. Bármit.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
6
Join date :
2014. Sep. 09.
Age :
29
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 07.10.14 14:48Manech & ÉlodieSzótlan, magamba fordulva indulok el visszafelé. Bizonytalan vagyok, nem tudom jól döntöttem-e azzal, hogy meghallgatom. Össze vagyok zavarodva, miközben egyik részem szaladna az ellenkező irányba, a valóságban belibbenek előtte az ajtón. Odabent biztosan mindenkinek meg van most a véleménye rólunk, aki tanúja volt a kis közjátékunknak, de egészen más miatt gyötör a szégyenérzet. Nem kellett volna megütnöm. Annyira nem vall rám. Teljesen kifordulok magamból és ez megrémiszt. Egy könnycsepp gördül végig arcomon, letörlöm, mielőtt még elfoglalnám helyem. Kezeimet az ölembe ejtem és ízületeimet ropogtatom az asztal alatt idegességemben. Megrendeli az italomat, s míg arra várunk időről, időre lopva felpillantok ölemből és őt figyelem. Kifelé bámul, nem néz rám így bátran felejtem rajta a tekintetem. A régóta hiányolt vonások ismerős látványával kínzom magam. Gyötrődik akárcsak én.
- Köszönöm. - motyogom a felszolgálólánynak, mikor meghozza a rendelést. Ujjaimmal körbefonom a forró papírpoharat és nagyot kortyolok a sötét italból. Égeti a nyelvem, a számat, de csak nyelem tovább az édes, sűrű folyadékot, míg Manech beszélni nem kezd. Leteszem a bögrét az asztalra, kézfejemmel megtörlöm maszatos ajkaimat, majd fekete szembogaram idegesen felé rebben. A szavai hallatán úgy érzem megszakad a szívem. Erősen, keménynek és rendíthetetlennek szeretnék mutatkozni, de tekintetem hamar elfátyolosodik. Mikor elhallgat és rám pillant én gyáván félre kapom a tekintetem. Félek, hogy tisztán kiolvasná belőle mennyire megérintenek szavai és hogy meglátja mennyire fáj mindez.
Olyan dolgokat oszt meg velem a múltjából, amiket nem is sejtettem. Meghökkenve hallgatom míg beszél, majd együtt süppedünk el a csendben. Nem sürgetem, megszólalni sem bírok, figyelem a kezét, önkéntelen mozdulatait. Szeretném megfogni, vigaszt nyújtani neki, erőt adni, de nem teszem, csak tekintetemmel simítok végig az idegesen ránduló ujjperceken.  A családi klán. Fegyverek. Olyan idegen ez az egész, mintha nem is a mi életünkről beszélne, s valóban, ez az ő élete, az, amelyet olyan jól leplezett előttem, míg akaratán kívül fel nem lebbentették a fátylat.
Mikor a ranchról kezd beszélni és a lovakról… addig bírom és nem tovább, potyogni kezdenek a könnyeim. Annyira szerettem volna, úgy vágytam rájuk, Rá.
- Hogy öljenek meg?- kérdezek vissza, fojtott hangon alig hallhatón, választ nem várva. - Ó.- Végig gondolva mindent, szomorú mosoly terül szét arcomon, majd nevetésbe török ki.
- Tudod..tudod..- fuldoklom a könnyektől és a nevetéstől egyszerre. – Nem az fáj a legjobban, hogy az apád annyira gyűlöl, hogy inkább holtan látna semmint veled, nem az, amit tettél, hanem, hogy eltitkoltad ezt az oldalad előlem, hogy nem bíztál bennem .- múlik el a nevetés, mintha elvágták volna. Véget ért az átmeneti elmebaj.
- Félek, kezdek megőrülni. - szipogom arcomon hamis mosollyal. – Én úgy érzem összetörtél. - kezdek saját vallomásomba. - Elárultál és eldobtál magadtól. Tudom, hogy Te döntöttél így, de éjszaka mikor felébredek és a plafont bámulom a sötétben egyre csak azon jár az eszem, hogy talán én rontottam el valamit, én hibáztam el valamit…- az asztallapról végre a szemébe nézek. – Úgy érezted, hogy a kapcsolatunk nem bírta volna el ezt a titkot? Hogy nem szeretlek eléggé? Megszökhettünk volna…-   remeg meg az ajkam. Tudom, hogy elbírtam volna. Süppedek vissza a csendbe, garázda gondolataim közé kézfejemet tördelve.- Mi lesz most veled Manech?-kérdezem aztán. A rendőrökre gondolok, a kihallgatásra, a hazugságomra. Vajon az apja is tudja, hogy itt vagyok?  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 07.10.14 18:23Élodie & Manech

I'm really sorry!

Beszélni kezdek és elmondom neki az egész rohadt történetet. Mindent, amit eddig nem, amit eddig titkoltam előle, mert féltem. Féltem attól, hogy már nem fogok neki kelleni, ha tudni fogja, hogy ki vagyok valójában és miket is tettem eddig. Próbálok nem ránézni vagy csak ritkán és minden egyéb pótcselekvéssel lekötni magamat, amíg megteszem ezt a nehezen jövő és fájdalmas vallomást.
Mikor a végére érek, nem néz rám. Csavarodik egyet a szívem, azt hiszem már rám sem bír nézni ezek után. Nem hibáztatom érte, megértem, de ettől még nem fáj kevésbé. Megkérdi, hogy öljék/ölték volna meg. Elhúzom a szám és megvonom a vállam valódik válasz helyett. Nálam fegyver volt és nem kétlem, hogy apám emberénél is, akinek a testét végül ott hagytam az ajtaja előtt, mielőtt eljöttem volna.
Rápillantok, amikor nevetésben tör ki. Nem értem. Látom a vonásain, hogy örömnek nyoma sincs ebben az egészben, de hirtelen nem tudom hová tenni, hogy min nevet. Aztán kiderül, hogy mi okozza. Tekintetem az övéibe fúrom. Elengedem a kanalat és az asztalon felé csúsztatom a bal kezem, de megígértette velem, hogy ne érjek hozzá, ezért az utolsó pillanatban megállok a mozdulatban és alig egy centire vagyok tőle. Ujjbegyeimben érzem testének melegét. Szeretném megérinteni őt.
- Mikor mondhattam volna el? Ha az elején vallom meg, sosem szeretsz belém… egy bűnözőbe. És én annyira akartalak. Fénysugár voltál a sötétben nekem. Önző voltam. – biztos vagyok abban, ha tudja ki vagyok, szóba sem áll velem. És én akartam őt. Vonzott és nem lettem volna képes arra, hogy lemondjak róla. Pontosabban nem akartam lemondani róla.
- Később pedig… már túl késő lett. – megértem, ahogyan érez. Azt, hogy azt hiszi, kételkedtem a szerelmében. Most pedig már nem is tudom, hogy mit tehetnék még ehhez hozzá. Annyira szeretném őt átölelni.
- Nem őrülsz meg.csak feldolgozod a történteket, de ezt már nem teszem hozzá a mondanivalómhoz.
- Sajnálom Élodie. – arcomra van írva, hogy komolyan sajnálom ezt az egészet, hogy nem akartam ezt. Hogy a végén semmi más ne legyen közöttünk csak a fájdalom és az hatalmas szakadék. Itt van előttem, megérinthetném, de távolabb aligha taszíthattam volna és ez szörnyű. De tudom, hogy én vagyok oka. Csakis én.
- Attól féltem, hogy meggyűlölöd azt a szörnyeteget, aki vagyok. – ennek látom magam, sosem volt kérdés számomra, hogy az vagyok-e vagy sem. Abban nőttem fel, hogy vagy én veszem el erőszakkal, amit akarok vagy tőlem veszik el.
Kérdésére megvonom a vállamat. - Nem akarok börtönbe menni. Megpróbálok új életet kezdeni és talán… – felpillantok fájdalomtól elgyötört tekintetére.
- Még mindig szeretlek. – szalad ki a számon, sokkal hamarabb, minthogy átgondolhattam volna, mit is okozok ezzel neki.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 11.01.15 23:16

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
12
Join date :
2016. Jan. 02.TémanyitásTárgy: Joe és Évi 03.01.16 17:02


A kávézó egyik legkevésbé látható boxában ül jellegzetes lovagló kalapjában a férfi. Igyekezett olyan helyet választani, ahol nem látják a monitorát, de azt sem, hogy pontosan mit csinál. Pedig semmi illegális nincs benne, mégis gyakran felpillant az elválasztófal felett és végig méri a többi helyen ülőket.
Miközben issza a csésze tartalmát, nem kapkodva, csak néha belekóstolva, hogy jelezze mindenkinek, hogy ő illedelmesen fogyaszt és telnek a percek, melyet majd ki kell fizetnie. Ujjai gyorsan járnak a billentyűkön, majd 5-7 leütés után megint álla alá teszi bal kezét és jobbjával az egért mozgatva hosszan szemléli a képernyőt. Valamit keres.
Már több, mint egy fél órája van, ám mivel amúgy is az ő zsebe fogja bánni a percdíjat és fontosnak érezte, hogy emellett egy kapucsínót is vegyen magának, a pultnál ülő fiatal srácot egyáltalán nem zavarta. Mondhatni klasszikus vendég, kin kicsit átlag felett fognak keresni. Ám végül megszakadt az egerészés és gépelés már-már szabályos üteme, mikor felállt a székéről és oda lépett egy tíz perce érkezett lányhoz egy másik gépnél.
-Elnézés, lady! Tudna nekem segíteni egy kicsit. Valamit nem találok.
*A boxban nem a cég gépe volt bekapcsolva, hanem az internet kábel a saját laptopjába dugva, amihez előzőleg a már említett sráctól engedélyt kért. Épp egy bank honlapján járt, ahol elmondása alapján a hitelek után érdeklődik, ám sehol nem talál olyan összesítést, hogy pontosan mik az összes költsége a különböző konstrukcióknak, csupán a könnyen megtalálható, ám annál homályosabban magyarázó szövegeknek akadt még csak a nyomára.
Ebben kéri a kis segítséget.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 03.01.16 17:43

Joe és Éva
Leilával, kicsit beszélgettem, majd össze is vesztem vele, egy hülyeség miat, és el kellet mennem. Ennek, mondjuk késöbb ha haza érek, meglesz a következménye, de annyi baj legyen. Ez volt az első, de nem az utolsó, hogy valamin össze veszünk. Elöszőr, a mocimra ülök, és elszáguldok direkt úgy, hogy ezt ő is hallja. Most valahogy nem élvezem úgy a száguldást mint máskor, és közben arra gondolok, amit Leila mondot nekem. Pár órás motorozás után, egy internetes kávézóhoz érek, és le is parkolok ott. Majd, betérek a kávézóba, és egyenesen a pulthoz lépek, és megszólalok.
- Jónapot, a netet szeretném használni, és egy barack levet is kérek szépen.
Mondom a fickónak, aki erre bólint egyet, megkapom a barack levemet, és az egyik gépet. A kért dolgokat, ki is fizetem és csak utánna ülök a géphez, és kezdek neki a netezésnek. Már láttam az új Star Wars filmet, így már el merem olvasni a spojlereket, amiket írtak róla. De, még ez se tudta elvonni a figyelmemet a gondolataimról, amik Leila körül forogtak. Tiz perces olvasás után, valaki hozzám jön, szegítséget kérnivalamiben. Valamit nem talál, és ahoz kellek én.
- Persze, segítek. - Mondom vigyorogva, és otthagyom a gépet, és a barack levet is, és követem a férfit ha a helyére megy.
- Tehát, mit is keres pontosan? - Kérdem, amint a gépénél vagyunk, és kezdem nézni a dolgokat, ha bele kezd a magyarázásba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
12
Join date :
2016. Jan. 02.TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 03.01.16 18:45

A férfi a székre ülő nő fölött áthajolva mutogatja a képernyőt.
-Az előző bank oldalán volt egy kalkulátor, ahová csak be kellett ütnöm néhány adatot és kiadta, hogy várhatóan milyen kamatlábbal ad hitelt az ügyfélnek. De ennél Well Fargonál nem találom, pedig biztos van, mert ez egy nagyon híres pénzintézet.
*Igen nyugodt és türelmes volt. Cseppet sem idegesítette az idő. Hangja lágy volt és halk volt, hogy ne zavarja meg a többieket a netezésben.

/Joe jelenleg itt tart:
https://www.wellsfargo.com/biz/loans-and-lines/
/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 05.01.16 9:36

Joe és Éva
Egy hosszas olvasgatást követően, egy cowboy kalapos férfi kéri a segítségem, mert valamit keres, de nem találja. Egyszerűbb lett volna aztmondanom, hogy nem tudok segíteni, de én inkább amellet döntök, hogy segítek neki, hátha megtalálom neki, azt amit keres. Mint kiderül, egy bank honlapján kell valamit keresni, ahogy a fickó elmondja nekem a dolgokat. Alaposan át olvasom a dolgokat, és bár tudok angolul, még se értem azt amit írnak. Sorban katintok a betükre, amik a következő laphoz vezetnek, de úgy, hogy külön lapba nyitogatom őket. A férfi, láthatja, hogy keresek, de nem találom én se azt amit ő keres.
- Ezt nem hiszem el. - Mondom bosszúsan, az anya nyelvemen, de nem adom fel. Egyszer történt hasonló, aztán a fickó idegesen csak annyit mondot, hogy kösz, ami rosszúl eset, mert volt némi fantáziám, hogy mire is gondolhat most ott legbelül. Így, most valamivel több időt akarok a keresésre szánni, mint pár perc. Közben, a helyemet is el foglalja egy másik fickó, és amit meg nyitottam, azt becsukja. Majd, más oldalakat nyit meg, olyanokat, amiket még otthon én is csak a szobám magányában nézegetek. Ezt, a pultos is észre veszi, és rá szól a fickóra, aki erre eliszkol. Hosszab kutatásom se hoz eredményt, így a fickó hoz fordulok.
- Bocsásson meg, de én se jártam több sikerrel mint ön, talán fel hívhatná a bankot, vagy fel kereshetné őket személyesen. - Mondom teljes csalódotsággal a hangomban, hisz tényleg kerestem, de nem mentem vele semmire. Egyenlőre, még nem megyek vissza a helyemre, inkább maradok, hát ha akar esetleg beszélgetni valamiről. Az a gond, hogy mindig sietünk, és sosincs időnk arra, hogy meg ismerjük embertársainkat. Nos, én viszont most úgy döntök, hogy szakitok erre időt, hogy valakivel össze ismerkedjek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
12
Join date :
2016. Jan. 02.TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 05.01.16 21:47


A férfi csak egy „what?” fejfelkapással reagált a nő magyar nyelvű kijelentésére. Családja már régen asszimilálódott és csak néhány -angol nyelvű- elbeszélést őriztek az Óvilágról. Az Olvasztó Tégely őket is beszippantotta.
-Pofátlan alakok. Utálom, mikor annyira rohannak, hogy ha csak a kávés csészédet visszaviszed, már leülnének a helyedre. Láthatta a barack üdítődet a gép mellett.
*Az alak, aki még csak észre sem volt hajlandó venni, hogy megnyitott lapok voltak a gépen és egy gyümölcslé várta vissza tulaját, hamar el is tűnt, mikor rászóltak. Nem is lehet csodálkozni. Ám Joe munkájában úgy tűnt nem sikerül előrehaladást elérni. Csak céltalanul nyílik meg egyik lap a másik után, az eredetit és pár hasznosnak tűnőt kályhaként megtartva és mindig új lapra megnyitva ilyenkor a következőt. Hiszen jó az, ha vissza lehet térni és újra próbálni a lépéseket. Ám ez nem vigasztaló, ha végül kudarcra vannak ítélve. Kimerülten húz oda egy széket a cowboy és ül le Éva mellé.
-Hát nem tudom. Úgy tűnik az lesz. Tudja van a közelben egy ranchom, igazi lovakkal meg minden. -mosolyodik el a farm szóbahozatalánál- Egyszer kijöhetne hozzánk. Vendégek fogadásával és elszállásolásával foglalkozunk. Tudja. Bemutatni, hogy milyen is egy gazdaság minden napi élete, kicsit kipihenni magunkat. Ki lehet lovagolni a mezőre és próbára tehetik a városiak magukat, hogy milyen ügyesek lennének a marhák hajtásával.
Jó móka egy napra. És épp fejleszteni szeretném. Ezért kerestem volna minél több banktól, hogy körülbelül milyen árban adják manapság a hiteleket. Túl messze vagyunk a várostól, nincs kivezetve az internet vezetéke. Ezért is jöttem be, hogy körülnézzek a világhálón, mielőtt bemennék a bankhoz.
De úgy tűnik, ebből járkálás lesz. És veled? Mit lehet rólad tudni, mylady?

*Boldog volt, ahogy a vállalkozásáról beszélhetett és érezhetően nagyon izgatott volt a hitel kapcsán. Sugárzott belőle a meggyőződés, hogy egy jó hitel sokat lendíthet az ember életén. Egy rossz viszont romba döntheti. Ez utóbbiról még nem akart gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 06.01.16 19:16

Joe és Éva
Idegességemben, magyarúl szólalok meg, de a Cowboy kalapos reakciójára nem figyelek, hisz engem a keresés kötle. Tekintetemet, csak félig kötile a keresés, a másik fele, a helyemre pimaszkodó srác kötile, és a pultos, aki a srácra szól. Közben, a cowboy kalapos is mond valamit, és ez nekem szól.
- Sajnos, oda haza is vannak ilyen bunkók, így ezen már meg se lepőböm.
Mondom a férfinek, miközben keresgélek. Hosszas keresésem, nem jut eredményre, így fel hozom neki a telefon, vagy a személyes felkeresést, és ha jól értem a szavait, ő az utobbi mellet dönt. Majd, el kezd nekem mesélni, hogy van egy Rancha, és annak a bővitésére kell a hitel. Meg is hív oda, hogy pihenjek egyet azért, anyjékat is el hívom, és Leilát is, hogy ne legyen egyedül.
- Köszönöm, egy szer majd valamikor el megyek oda a családommal. - Mosolygok a férfire, kedvesen. Bár, ő úgy is egyedül lesz, hisz nem egy olyannak látszik, akit érdekel az ilyesmi. Jobban bele gondolva, anyujék se biztos, hogy élveznék, hacsak nem a egésznap a szobában üldögélést. Na jó, anya otthon ki szokott velem menni a kertbe, és ott teszünk-veszünk, de apa viszont más eset. Fogadni mernék, hogy ő már másnap vissza is menne a városba, egy kamu megbízás miat, csak hogy ne kelljen ott lennie. Talán, csak anyának szólok róla, apa pedig otthon maradhat Leilával. Nem félek, hogy esetleg apa megkörnyékezné, tuti hamar leállitaná őt Leila. Aztán, felőlem érdeklődik a férfi.
- A nevem, Szabó Éva. Egy Európai kis országból származom, amit Magyarországnak hivnak. Egy férfi miat, már biztos hallott erről az országról, mondjuk a hírekben. - Mondom a férfinek, ha már rá kérdezett. - Még tanulok, azt tervezem, hogy régész szeretnék lenni, és a kedvenc hobbim, a versenyzés. De, vannak más elfoglaltságaim is, mint az olvasás, a kirándulás, és ehez hasonlók. - Mondom, kicsit túl buzgon. De, remélem a versenyre nem kérdez rá, mert nem biztos, hogy értékelné ha tudná, hogy a tiltot utcai versenyek érdekelnek a legjobban. Igaz, hazudhatnék is, de az nem lenne célra vezető. Ha, viszont meg mondom az igazat, talán nem is foglalkozna vele, vagy csak annyit mondana, hogy vigyázzak magamra, vagy megpróbálna le beszélni. - Ja, és szeretek motorozni is. Van is egy motorom, amit a szüleimtől kaptam. - Mesélem neki büszkén. Mások ilyenkor, autó kapnak én viszont, motort kaptam és nagyon szeretem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
12
Join date :
2016. Jan. 02.TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 07.01.16 10:55


A cowboyban valami megindult ősei egykori szülőföldjének említésére. Érezhetően érdeklődőbben fordult oda a mondatokhoz.
-Érdekes. Az én egyik ősöm is Magyarországról származik. A nevem János, Jorel János. De szólíts csak Joenak! Senki se szólít Jorelnek.
Nem sokat tudok az országról. Olvastam pár cikket, időnként megjelennek a Washington Postban. Több cikket is találtam Paul Lendvaitól. Meg hallottam, hogy Goerge Soros is onnan származik. De belőlem már azt hiszem, kivesztek a magyar gének.
Viszont Afganisztánban együtt harcoltam néhány onnan érkezett katonával.
-elgondolkodott, hogyan jellemezhetné őket- A magyarok jól beszélnek angolul, ahogy te is.
*A hobbik nagyon érdekesnek tűntek, de az volt a gyanúja, hogy nem túl könnyen találnának közös pontokat. Egy fél generációnyi idő választotta el őket. De talán egy próbát megér.
-Össze kéne ismerkedned a lányommal. Ő is gyakran elviszi indian motoromat. Nagyon szeret vele járni. Versenyezhetnétek egyet a poén kedvéért odakint. Jane János a neve és nagyon aranyos, veled egykorú. Örülnék, ha ilyen rendes barátnői lennének, mint te. Tudom magamról, hogy mennyire fontos ez a kor. Tudod, engem az ő születése után a sereg nevelt fel.
Nem volt könnyű. Váratlanul jött és a farmon a szüleimmel nem tudtuk bevállalni, hogy ő is együtt éljen a nagycsaláddal. Az anyja pedig nem akarta megtartani. Így munkát kellett vállalnom és egyedül felnevelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 07.01.16 16:18

Joe és Éva
Miután, el mondtam, hogy magyar vagyok, közben megtudok valamit, amiről a leg merészeb álmaimban se kébzeltem volna, a férfinek van magyar a család fájban, és a nevét is meg tudom, ami érthetővé is teszi a dolgot. Ami biztos, hogy a felmenőjének a kereszt neve lett a család neve. A fickó, szinte alig tud valamit a helyről, ahonnan az őse származik, de ez velünk többi magyarokra is igaz, hisz már egy ideje tart a vita, hogy az őseink hol vonultak be oda, ahol most élünk. Tanítanak nekünk minden marhaságot, és mi el hisszük, de az igazság amit tudnunk illene, az a történelembe veszett, és nem tudjuk. Azt is megtudom, hogy Joe már találkozott magyarokkal a közel keleten, ahol a terror elleni harcok is folynak, és beszélt néhányukkal, akik olyan jól beszélnek angolul, mint én.
- Köszönöm. - Mondom Joe nak, a bókot megköszönve, hisz jól esik hallani, ha meg dicsérik a nyelv tudását. Ettől, csak az önbizalmam lett nagyobb, és boldogabb is lettem. Majd, a lányáról kezd beszélni, és a motorjáról, aminél most rajtam a sor, hogy fel legyek csigázva, hisz Joe nak is van motorja, amit a velem egy idős lánya is szokot meg járatni. Egy indián motor, de azt szem, olyat még nem volt szerencsém látni.
- Megnézhetem a motorját? - Kérdem, fel lelkesülve mert nem biztos, hogy volt szerencsém egy olyat látni. Azért, a lánya is érdekel, de nem olyan módon, hisz egyenlőre még Leilával sem tudom, hogy mi merre hány méter, vagy is magyarán, hogy járunk-e vagy most mivan. Meg ráadásul, nem tudhatom, hogy Joe lánya, heteró, vagy nem.
- Azért, Janenel is szívesen meg ismerkedem. - Teszem még hozzá, hogy nehogy az legyen, hogy csak a moci miat legyen az egész dolog. Amikor engem rendesnek mond, valahol jól is esik, de magamban el gondolkodom, hogy ezt mondaná-e akkor is, ha tudná rólam, hogy lezbikus vagyok. Hogy oda haza tudtak-e róla a többiek, a barátaim, azt nem tudom, de hogy akkor már rég nem lennének azok, az is biztos. Minden esetre, nem akarok Joe bizalmával se vissza élni, így igyekszem, csak barát ként gondolni a lányra, de tuti titokban rá fogok gondolni, ha épp azt csinálom. Közben hallom, hogy nyillik az ajtó, és egy goth gyönörűség lép be, és egyenesen a pulthoz megy, ahol a pultossal beszél pár percet, aki egyenesen felém mutat, és a nő ide tart.
- Helló, mond oda ülsz még a géphez? - Kérdi, én pedig nem tudok megszólalni, csak egy kicsivel késöbb.
- Nyugodtan ülj csak oda én már végeztem. - Vigyorodom a csajra, mint egy hülye gyerek, és ezt Joe is észre vehette. Gondolatban, meg jegyzem, hogy sikerűlt másként is bemutatkoznom Joe nak.
- Őőő, mindjárt vissza jövök, csak elhozom onnan a barack levemet. - Mondom, azzal fel is állok, és oda is megyek, fel veszem a poharamat, és azzal térek vissza a férfihoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
12
Join date :
2016. Jan. 02.TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 08.01.16 12:16


A lány úgy tűnik nagyon örült a dicséretnek, és gyorsan ment is tovább a beszélgetés. Az új téma a motorok lettek, a versenyzésből és a meghívásból valahogy ráterelődött. Apropó, meghívás. Elfogadta Éva a meghívást, és megígérte, hogy csinál a ranchon egy családi kirándulást. Joe nagyon örült, hiszen még nem is sejti új ismerőse titkos életét. Sokkal jobban aggódott, hogy mit fog szólni hozzá a gyermeke. Mert igaz, hogy Éva segítőkész, rendes lánynak tűnik, akinek a társaságban semmi kivetnivalót nem talált... ő. De mi van a kis tinédzserrel? Az egész korosztálya nem túl híres arról, hogy jól fogadná, ha a szülők pici ráhatásokkal akarnának lenni, hogy kivel barátkozzanak és kivel ne. És ez alól ő sem kivétel. Csak remélni tudja, hogy amikor majd elmondja, hogy vendégek vannak, ki tudja mozdítani a szobájából és nem csak bent gubbaszt. Hogy aztán éjszaka szórakozni menjen el.
Ám ez még csak a jövő zenéje. A beszélgetés -mit említettem néhány sorral fentebb- a motorokra, azon belül is a cowboy motorjára terelődött.
-Hát ez aztán tényleg elképesztően szerencsés nap! Nem elég, hogy mind a kettőnknek vannak gyökerei Magyarországon, de most kivételesen nem a furgonommal jöttem, általában ha bejövök, valami friss árut is hozok, ezért főleg azzal járok. De Jane még aludt, mikor elindultam. Tegnap későn jött haza. És visszabitoroltam egy kör erejére a drágámat.
*Ezzel felállt és az ajtó felé vette az irányt, de megvárta, hogy a régész növendék is jöjjön utána.
-Még visszajövünk, csak egy pillanatra kiszaladunk a ház elé. -szólt oda a pultosnak.
-Csak egész nyugodtan!
*Egy tűzpiros járgány volt két épület falai közé betolva, amit a férfi most szépen kitolt a járdára, hogy jobban lehessen látni.
-Íme! Egy Scout Sixty Indian.-Régen a Hearly Davidson nagy riválisa volt. Bár azt hiszem, ma már elmondhatjuk, hogy a versenyben alul maradt. De én imádom megvenni és felújítani ezeket a régi veteránokat. -elmosolyodott- Talán azért, mert én is veterán vagyok és egyszer majd engem is múzeumba raknak kiállítási tárgynak.
*Ekkor jött rá, hogy igazából ő már végzett az internettel és nincs is nagyon értelme megint visszatolni, ha kinézelődték magukat. Ezért rá is kérdezett erre.
-Van még, amit meg akarsz nézni az interneten? Megvárom és mehetnénk egy kört egymás motorjával. Úgy látom, tetszik neked.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 11.01.16 10:17

Joe és Éva
Miután, meg tudtam, hogy van egy pár közös dolgunk, mit pésdául az hogy ő úgyan közvetetve, nem de, az egyik őse révén magyar, de mivel az régen történt, hogy mára semmi magyar nincs se benne, se a lányában. Ezt, még nem tudtam, de úgy gondoltam, hogy ne az legyen, rólam a kép, hogy én egy bunkó liba vagyok, bár tudna segíteni, csak túl lusta hozzá, hogy segítsen, vagy csak simán nincs kedve hozzá. Oda haza is igyekeztem így élni, függetlenül attol, hogy a szüleim mit is mondanak. De, ez nem azt jelenti, hogy ne szeretnék kicsit rosszakodni. Kiderül, hogy a lánya alszik, így megint az ővé most a motor, és kivételesen most azzal jött, így meg nézhetem. Mielött, bármit is mondhatnék, egy nő jön hozzánk, akinek át engedem a helyem, csak a levemet hozom el onnan, és iszom meg gyorsan. Joe, mond valamit a pultosnak, majd miután végzek, ki megyünk, hogy megcsodálhassam a motorját. Amint meg látom, arcomon egy széles vigyor jelenik meg. Tekintetem, úgyan a motorra szegeződik, de még így is hallom amit Joe mond nekem.
- Ez sajnálatos, mert nekem egy igazi bestiának tűnik. - Mondom neki, de a motorról nem tudom le venni a tekintetemet, annyira magával ragadt. Majd, el gondolkodom azon, amit Joe mond.
- Tehát akkor ha jól értem amit mond, akkor ezek szerint nem csak ez az egy motorja van? - Kérdem, de csak a puszta kiváncsiság hajt, nem akarok még egy motort, nekem bőven elég az én kis doromboló cicusom, akit mindig meg járatok éjszakánként, hogy száguldoz hassak. Majd, Joe fel megengedi, hogy a laptopján netezzek egy kicsit, hogy meg nézhessem amit szeretnék.
- Köszönöm kedves öntől, de már nem szeretnék netezni. Ami érdekelt, azt már úgy is meg néztem, de az egy kőrben én is benne vagyok. - Mondom Joe nak, mert tényleg nagyjából meg néztem amit akartam, meg külnben is inkább próbálok ki egy ilyen bestiát, mint a neten lógjak, és azon szőrfözzek. Még a végén, merő véletlenségből, egy porno oldalra kerülnék, és ott ragadnék, hogy videókat nézegessek. Ezt, nem akarom, és különben is Leila ma úgy is törődni fog velem, hacsak azzal nem büntet, hogy ma külön alszunk. Közben, a mobilom is meg csörren, és mikor rá nézek, látom, hogy anya az.
- Egy kis pillanat, csak ezt még el kell intéznem. - Mondom, majd félre vonulok, és fel veszem a telefont. Mikor bele szólok, utánna anya magából ki kelve kezd nekem beszélni, amiből arra következtetek, hogy megint sikerűlt nekik össze veszniük valamin. A beszélgetés, kicsit el húzódot, majd mikor vissza térek a férfihez, bocsánat kérően nézek rá, majd a motorjához lépek, majd Joe ra pillantok, hogy akkor én kész vagyok, ha ő is.
(A karim motorját a kövi reagomnál teszem majd be.)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
12
Join date :
2016. Jan. 02.TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 12.01.16 10:59


Úgy látszik, hogy a hölgy érdeklődését felkeltette a múlt század letűnt motorja. Ezen nem is nagyon csodálkozott, remek kis járgány és Joe számára is a szabadság és úgy általában Amerika egyik szimbóluma. Imádni való állat gép.
-Nem motorokat. Lényegében mindent. A furgonom is, amivel általában járni szokta, egy felújított darab. És pár dolgon még dolgozok. Szeretnék egy elhagyott olajfúrókutat is rendbe hozni, de ami még ennél is frankóbb lenne, az egy tank felújítása. Csak még nem tudom, honnan lehetne beszerezni egyet. Nem a II. világháború klasszikusaiban gondolkodom, hanem a hidegháború egyik ikonjában.
*Oda dobta a slusszkulcsot a lánynak, aki remélhetőleg könnyedén elkapja a jó passzt. És egy a kávézó előtt álló másik mocit kezdett el nézni. Reméli, hogy az a lány járgánya.
Évának hirtelen fontos telefonja jött, így míg felveszi és lebeszéli a férfira nem tartozó dolgokat, ő csendben visszamegy a pultoshoz és kifizeti mindkettejük fogyasztását. Nem akarja zavarni a beszélgetést és nincs is oka fültanúja lenni. Még akkor sem, ha akad belőle sok másik is. De hát ők valószínűleg nem épp most akarnak egy kört tenni egymás motorján.
-Végeztél? -kérdezte végül a magyar lányt, mikor újra kilépett az ajtón. És remélte azért, hogy ő is megkapja a másik slusszkulcsot, ha eddig nem adta még oda. Hiszen anélkül igen kellemetlen lenne beindítani a gépet, nem úgy gondolt a közös utazásra, hogy rövidre kötik egymás gyújtási áramköreit a járókelők előtt. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 29.01.16 11:35

Meg tudom, hogy nem csak motorról van szó, hanem mindenről, ami régi. Még, elhagyatott olaj fúrót is fel akar újjitani, meg egy hideg háborús tankot is. Gondolom, abból is az amerikai érdekelné. Ha be szerzési lehetőségről van szó, szegénykém, nem is tudja, hogy nállam rossz helyen kopogtat, mert bár gazdag a családom, és én is az vagyok, de ilyen dolgokkal nem foglalkozunk. Én, legalább is, így tudom.
- Drukkolok magának, hogy sikerüljön találnia mind kettőt. - Mondom a férfinek, aki nekem dobja a motorja kulcsait, amit én sikeresen el kapok, majd én is oda dobom az enyémet. Amit talán el is kap színtén. Aztán, meg szólal a telefonom, és fel kell vennem, mert anya az. sokáig beszélgetek vele, majd lerakom, és vissza is térek. Bár, valamejest ismerem már joet, de annyíra azért nem, hogy beszéljek neki a dologról. Joe a motoromat nézi, és kérdez tőlem.
- Igen, végeztem. - Mosolyodom a férfira. - Az a piros ott az enyém.

Mutatok a piros motoromra, nagy büszkén, hisz az enyém. Én, már Joe motorján vagyok, és az inditóba helyezem a kulcsot, és be is inditom azt. Még a hangja is olyan, mint egy bestiának. Elő is veszem a telefont, és rögzitem a hangját, ami olyan mint egy bestia hangja. Egyszerűen, tetszik, de nem akarnám erre le cserélni, az én kis cicusomat. Hisz, hozzám nőt a kicsike. Apropó kicsike, azért kiváncsi lennék a lányára is, ha van róla fényképe. fel nézek, és ha még itt van, akkor meg kérdem, de ha már a cicusomra pattant, és már el is indult vele, akkor majd a kőr megtétele után kérdezek rá nálla. Hogy, van-e fényképe a lányáról, és hogy meg nézhetem-e. Kiváncsi vagyok rá.
(Elnézést kérek, mert megvárakoztattalak, csak eddig nem volt meg az ihlet.)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
12
Join date :
2016. Jan. 02.TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 02.02.16 16:35

A lány jól vette a lapot és simán elkapta a kulcsot, ahogy Joenak sem okozott gondot ugyan így tenni a tűzpiros járgány slusszkulcsával. Erőben nem lehet erre sem panasz. Nem egy városi robogó ez sem, hanem egy igazi sport motor. Jó ízlése van a lánynak és örömmel ment a férfi is egy kicsit az idegen járgánnyal.
Száguldás közben élvezte, ahogy arca mellett süvít a száraz, sivatagi levegő. Bár a városban a pálmák öntözése és a rengeteg szökőkút miatt nincs elviselhetetlenül perzselő és torok tikkasztó idő, de még így sem a nem rég emlegetett közép-európai ország klímája jellemző erre felé.
Ám ez csak még jobban felkorbácsolta a kedvét. És amikor megállnak egy kis időre, a farmer oda szól neki, hogy ideje irányt váltani.
-A szomszéd kisváros mellett van a ranchem. Ha gondolod, gyere utánam és megmutatom.
*Ezzel mit sem törődve, hogy nem rég beszélgettek arról, hogy majd egyszer, amikor jól eltervezte Éva, majd ellátogat a szüleivel, a válasz megvárása nélkül gázt adott és elindult a városból kifelé. Aszfalton mentek sokáig, mígnem egyik poros mellékútra kanyarodva feltűnt a tanya. Hatalmas birtok volt körülötte elkerítve, ám ennek legnagyobb része csak száraz, alig használható legelő. Sokkal jobban nézett ki, mint amennyire használható. Ám a Mead-tóból idevezetett öntözővíznek hála a ház környékén van egy kisebb gyümölcsös és egy veteményes kert is. Bár méretei még a teljes önellátásra sem elegendőek, a termés beérése után egy jó darabig van elég ennivaló a családnak és a vendégeknek is.
Ám jól látható, hogy a fő profil mégis a legeltetés, vagyis az állattenyésztés. Egy kisebb pajta előtti karámban három ló látható. Két nagyobb és egy póni. A hatalmas ajtó felett kinyíló padláson jól láthatóan széna van felhalmozva, mint a filmekben vagy a könyvekben.
De legalább ennyire érdekes a kicsit odébb látható nagyobb istálló. Talán akár száz marha is lehet ott, akik vályúból isznak.
-Nyáron hullik némi eső. De ilyenkor sokat kell bent tartani az állatokat, mert a telek nagyon szárazak. Csak a vásárolt takarmánnyal tudunk életben maradni. Had mutassam be a lányomat, Janet!A lány nem túl lelkesen nézett rád és apjára. Nem üdvözölni jött ki eléd a házból, csupán saját gondjait közölni.
-Beugrom a városba mozizni. Majd jövök!
*Ezzel feléd veszi a lépteket és nyújtja a kezét a motorja kulcsaiért. Bal kezében egy fekete bukósisak van, farmert és bőrdzsekit visel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 03.02.16 9:15

Pont ahogyan azt gondoltam, Joe már a motoromon volt, és elhajtott vele. Én is be inditottam az ővét, és utánna robogok. Most is, mint mindig a szabadság édes izét érzem, egy idegen motoron ülve. Az arcomat, a szél cirógatja, és a hajamat dobálja. Jó érzés, ismerős érzés. Joe, egyszer csak, megáll, és én is így teszek, mire Joe már is el invitál a Ranchukra, ahol a lányával él. Mondata után, a válaszomat megse várva, ismét elindul én pedig utánna megyek. Bár, az amerikai filmekben láttam sok ilyet, de egészen más lehet, ha az ember személyesen is ott van, és nem csak a moziban, és TV ben lát ilyesmit. Egy ideig, az aszzfalton megyünk, majd egy helyen le kanyarodunk. Egy kicsit még tovább haladunk, és meg érkezünk. Csodálatos látvány tárúl elém, mikor szét nézzek, és valóban majdnem olyan, mint a filmekben is szokott lenni, azzal a külömbséggel, hogy én most itt vagyok, és nem a TV elött ülök. De, ez jobb mintha a TV ben nézné az ember, mert itt, itt van személyesen. Joe, beszél hozzám megint, és bár nem rá figyelek, hanem a területen legeltetem a szemeimet, de ettől még hallom, és fel fogom, hogy Joe mit is mond. Amint szét néztem, gondolatban eldöntöm, hogy beszélek apával, hogy segítsen, de ezt csak titokban Joe tudta nélkül. Apát ismerve, ő tuti addna neki valamennyit, hogy be indulhasson az üzlet. A vissza fizetéssel pedig rá érnek. Apuci kislánya vagyok, még ha néha össze is veszünk, és kétlem, hogy apa szomorúnak akarna látni, de az lennék, ha a utcára kerűlnének, mert nem tudnak fizetni. Joe lánya is fel bukkan, és Joe bemutatja nekem a lányát. Jane, gyönyörű teremtés, kedvesnek látszik, míg köszönés nélkül bejelenti az apjának, hogy moziba megy. Majd felém jön, és felém nyújtja a kezét, és én pontosan tudom, hogy mit is szeretne. A bukó sisakból itélve, a kulcsot.
- Szia, Jane örülök a találkozásnak. Én, Szabó Éva vagyok. - Mutatkozom be, közben a megrázom a kezét. Azt, hogy köszönés nélkül egyből a tárgyra tér, arra inkább nem mondanék semmit, hisz én se vagyok az a pagyolat tiszta leányzó, de hogy még egy búcsu puszit sem add. Na, mindegy ebbe tényleg nem szeretnék bele keveredni. Bele gondolva, talán oka van annak, hogy itt vagyok, és van némi sejtésem, hogy mi is lehet ez a ok. Nem tudom, hogy tényleg moziba megy, vagy csak ezt mondja, és közben drogozni megy. De, most itt vagyok, és ez addott egy nagyszerű ötletet.
- A kulcsot akarod? Akkor gyere, és kapj el. - Vigyorgok a lányra, és be inditom a motort. Az enyémet, nyugottan használhatja, hisz máskép, nem érne utól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
12
Join date :
2016. Jan. 02.TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 16.02.16 13:34
A farmer igen büszke volt otthonára és egyben munkahelyére. Elégedett mosoly ült az arcára, míg a gazdaságot mutatta, ám valami beárnyékolni készült boldogságát. A lánya jött ki a házból, ám azonnal meg is törte a vidéki idillt. Egyáltalán nem az reklámokból megszokott önfeledt vigyorgás vált valóra, a kamasz lány még köszönni se köszönt a vendégnek, csupán bejelentette, hogy hirtelen a városban akadt dolga és mintha ez lenne a legtermészetesebb, nyújtotta kezét a motor slusszkulcsáért.
- A kulcsot akarod? Akkor gyere, és kapj el.
*Janet meglepte a pajkos játék és nem is volt kedve a versenyhez. Bár nem mutatta ki, de egyáltalán nem az esetleges vereség aggasztotta. Egyszerűen túl sok vita volt közte és szülője között ahhoz, hogy kérjen. Bármit. Akár csak egy idegen lány motorjának kulcsát is. Egy szó nélkül rohant a ház mögé és onnan hamarosan egy olyan járgány pöfékelt elő, melynek esélye sem volt szembeszállni a kétkerekűvel.
Kevesen mondanák meg az elején olvasható nagy betűk ellenére, hogy ez egy Ford Tranzit. Ám a Joe által említett veterán méltóságteljesen gördült az Indián mögött, a távolságot csak akkor tudta esetleg tartani, ha Éva ezt akarja. Méretei ellenére az áruszállító kis furgon volt az egér és a barna hajú lány ült a macskán.
Ennek ellenére örömmel vetette bele magát a versenyzésbe. Kevésbé járta át az erő érzése, ennek csak egy része volt a fenti indok. Sokkal inkább azért, mert „végsebességnél” is nem a kanyarba a súlyponttal és a dőléssel kellett foglalkozni, mint nyugodtan kikönyökölni az ablakba, ha azt akarta, hogy egy pici szél belekapjon a hajába és nyugodtan lehet fél kézzel tartani a kormányt.
Az esélytelenek nyugalmával üldözi apja új ismerősét, hogy ha az végül bevárja, mögé parkoljon a Forddal és mosolyogva szálljon ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 22.02.16 11:36

Joe lányát, kihívom egy versenyre, minek tétje apja motorjának slusz kulcsa. Fel pattanok a motorra, és be is inditom, és el is indulok vele. Jó magam, arra számítok, hogy a lány az apjától fogja el kérni a motorom kulcsát, de helyette a lány eltünik, majd valamivel késöbb apja autójával jelenik meg, ami egy Ford ha jól látom. Hogy nelegyen túl unalmas a dolog, hol lassítok, hogy utol érjen, hol pedig fel gyorsítok. A Brancson belül teszünk néhány kőrt, majd én a pajta elött állok meg, le szállok a motorról, és vigyorogva várom be verseny társamat, aki kiszáll a kocsiból, ráadásul, mosolyogva. Nagyon szép mikor mosolyog, azt megkell hagyni, jó lenne mindig ilyennek látni őt. Nem vagyok pszihologus, és nem is akarok vájkálni a magán életükben, de nekem nem tetszik, hogy olyan az apjával, mondjuk azért elméletem az van. A kulcsot ki veszem, és a hátam mögé dugom a kulcsot, majd megszólalok.
- Köszönöm a versenyt, nagyon élveztem Jane. - Mondom vigyorogva, de még tartogatok egy játékot neki.
- Mit gondolsz, melyik kezemben van a kulcs? - Kérdem tőle, majd a másik kezem is hátra teszem, és egyik kezemből a másikba helyezem, megkeverés képpen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 25.07.16 11:11

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
31
Join date :
2016. Jan. 03.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 02.01.17 1:23Andres & AliceM

agam is eléggé meglepődtem, hogy tényleg keresett, pedig nem pont úgy látszott a reggeli beszélgetésünkkor, hogy szívesen akarna mondjuk akár csak a közelében sem tudni, kétkedve adtam meg a számom, de végül csak felírtam karjára, és vártam. Majd úgy döntöttem, hogy nem fűzök nagy reményeket az egészhez és egy kávéval a kezemben lementem a galériába dolgozni, a telefonom lehet, hogy tudat alatt szándékosan, de fent hagytam a másodikon a lakásomban, jó helyen van az ott, legalább nem nézem minden fél percben és nem azon agyalok ír-e egyáltalán, nem rezzenek össze folyton ha valakinek csörögni kezd a mobilja és nem hallucinálom be magamnak, hogy rezgett a zsebem. Nem! Én ettől keményebb nő vagyok, van, egy híres leszarok mindent stílusom, és ragaszkodom ehhez, ha tetszik ha nem. Nem vagyok az a kedves és édes kis tündibündi nő, akit könnyen le lehet venni a lábáról. A veszély és az izgalom az ami éltet. Lassan telt el a nap, túlontúl hosszúnak éreztem. Végül felvonszoltam magam a lépcsőre és meglepődve vettem észre, hogy a telefonomon bizony vár egy üzenet Andrestől. Hm, gyorsan bepötyögtem neki a válaszom, ami egyszerű és lényegre térő, nem érzem úgy, hogy kertelnem kellene bármiért is. Letettem a pultra a mobilom és valami ehető után kutatni a hűtőben, valami görögjoghurt szerűbe botlottam, megszaglásztam, majd úgy voltam vele, hogy amíg nem köszön vissza jó az nekem. Nincs kedvem most csak azért kimenni, hogy boltot keresgéljek a sötétben, ha kimegyek, felgyújtok valamit, nem kaját hozok… Épp az ízét teszteltem, amikor ismét csipogni kezdett a telefonom.   - Fél 7? Ha az neked is megfelel. A McDonalds-tól egy sarokra van egy padlásszobás galéria, nem nehéz megtalálni, mindösszesen kettő van belőle a város két különböző pontján. Monacrea a neve, csörgess meg ha ideértél és ott találkozunk. - Szinte azonnal elaludtam, nem kicsit, ugyanis másnap késve ébredtem, így nem volt időm már válogatni semmit az esti kávézásra. Majdnem egy szál pólóban rohantam le dolgozni. Alig vártam, hogy zárhassak, és imádkoztam, hogy ez fél hatkor teljesüljön. Nőből vagyok, kell egy kis idő még kitalálom mit is vegyek fel. Végül már ötkor nem volt senki, így gyorsan bezártam és felszaladtam, átkutatva a ruhatáram úgy döntöttem egy farmer sort, bőrkabát, csíkos póló és egy bokacsizma lesz az, amire ma nekem szüksége van. Elég gyorsan elkészültem, így lementem és leültem a galéria előtti kis lépcsőre, rágyújtottam, és igyekeztem a lehető legkevesebbet a telefonomra nézni.

Click me
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
57
Join date :
2015. Jan. 19.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop 04.04.17 5:12


Alice & Andres


Őszintén meglepett, hogy Alice megadta a számát, az meg még inkább, hogy még válasz is érkezett az este elküldött smsemre. Tudom persze, hogy ez még nem győzelem, de akkor is. Legalább kapok még egy esélyt arra, hogy javítsak. Mert most nem leszek fáradt és ez már önmagában jó kezdet. Már ha nem ültet fel. De csak nem fog. Nem sokszor találkoztam ilyesmivel és bízom benne, hogy most sem történik ilyesmi. Végül is legfeljebb unalmas voltam, nem bunkó, amivel rászolgálnék.
Nem mintha nagy feneket kerítenék a dolognak, csak ahogy szoktam, miután kialudtam magam az esti buli után, ahol rezidens DJ voltam, lezuhanyozom, eszem valamit, felveszek egy tiszta pólót és nadrágot, kicsit beletúrok a hajamba és már indulok is. Nekem a személyiségemmel kell lehengerlőnek lennem, nem a piperkőcséggel.
Időben érkezem, Alice-t azonban már messziről észreveszem, hogy a galéria lépcsőjén ül és cigizik. Meg kell hagyni, igencsak dögösen néz ki. Persze pont ez is fogott meg benne. Az egyedi stílusa. Finoman szólva sem egy tucatlány és nekem imponál az ilyesmi.
- Szervusz! Remélem nem vártál sokat. Indulhatunk? - szélesen rámosolyogok, ahogy megállok előtte és megszólítom. A tegnap reggeli fáradtságnak most nyoma sincs rajtam, így bízom benne, ma egy sokkal szórakoztatóbb, szellemesebb oldalamat fogja megismerni. Már persze ha ad rá lehetőséget.
• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Internet coffee shop

Vissza az elejére Go down

Internet coffee shop

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
8 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához